2020 a PROGmasters életébe több változást hozott, tovább növekedünk, társügyvezetővel és új mentorokkal bővült a csapatunk, és közvetítési modellünket is még jobban a partnerek igényére formáltuk.

A piacunk hétről hétre változik, ezt követjük napi szinten, és a PROGmasters modellváltásával bevezetjük a Try and Hire modellt, melynek keretében 5 hónapos gyakorlati idővel kiváló fejlesztőket és tesztelőket adunk partnereinknek, továbbá hosszabb garanciális időszakot, kitolt fizetési feltételeket és rugalmasabb konstrukciót nyújtunk.

Tavaly decemberében elstartolt a manuális tesztelő képzésünk is. A második csoportot már kilenc fővel indítottuk. Ahogy első csoportunknál, most is a fejlesztőkkel közösen dolgoznak a projekteken, melyeket a demokon fognak prezentálni. A demo nem marad el, csak átalakul és webinar formájában tartjuk meg. Tanulóinkat is online interjúkra készítjük fel, első jelöltünk, aki csak online találkozott a jövőbeni munkaadójával, már felvételt is nyert.

Modellünkben rendkívül erős a személyes szál és a frontális oktatás szerepe, ám egy hét leforgása alatt megvalósult az online átállás, több személyes mentorálással, és csoportos foglalkozással egészítettük ki a képzést. Az oktatás mellett a felvételiztetés folyamatos, felkészítő tananyagunk eddig is online elérhető volt, ma is növekvő számban érkeznek online jelentkezések, és az interjúkat is interneten keresztül bonyolítjuk le. Büszkék vagyunk arra a csapatmunkára ami az irodavezetőtől a marketingen át, mindenre gondol, és együtt gondoskodik a partnereink jövőbeni remek kollégáinak felkészítéséről.

Szeretnénk kibővíteni szolgáltatásaink körét, aminek köszönhetően a jövőben még több területen tudjuk támogatni partnereinket. Programozókat és tesztelőket segítünk továbbra is új IT karrierjükhöz, de scrum mastereket, project managereket, business analysteket, UX tervezőket, sőt biztonsági szakértőket és senior fejlesztőket is közvetítünk majd.