MUNKA MELLETT IS VÉGEZHETŐ
2in1 JAVA BACKEND PROGRAMOZÓ KÉPZÉS

Válts karriert 7 hónapos, munka mellett is végezhető 2in1 backend képzésünkkel, akár állásgarancia-lehetőséggel!
A képzés sikeres elvégzésével két tanúsítványt kapsz: Junior Java backend fejlesztő (06134005) és Junior vállalati Java backend fejlesztő (06135011). Ezek birtokában tőlünk független vizsgaközpontokban szakképesítő bizonyítványokat szerezhetsz.
A képzést nulláról, programozói alaptudás nélkül is elkezdheted.

KEZDÉS:
2024. JÚNIUS 24.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2024. JÚNIUS 16.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA ÉS FORMÁJA:
online, munka mellett
7 hónap, 515 óra
kedd, csütörtök 17-20, szombat 9-17
+ önálló tananyagfeldolgozás
mentorált képzés

KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

A Junior Java backend képzést azoknak ajánljuk, akik programozóként szeretnének jövőbiztos munkát, de munkaidőben nincs idejük tanulni.

ÁLLÁSGARANCIA-LEHETŐSÉG ÉS KARRIER HELP

Ha a felvételin, a képzés alatt és a záróvizsgán is jól teljesítesz, állásgaranciát szerezhetsz. Ez azt jelenti, hogy a sikeres záróvizsgát követő legfeljebb 6 hónapon belül új munkahelyed lesz az IT-szektorban. Ellenkező esetben a képzés díjának 50%-át visszakapod.

Karrier Help szolgáltatásunk azoknak is segít az elhelyezkedésben, akik nem kapnak állásgaranciát. Részletek itt.

A képzésen az állásgaranciás helyek száma nem korlátozott, és természetesen a 100% elhelyezkedési támogatás a képzés valamennyi résztvevőjének jár.

A részletes feltételeket a felnőttképzési és a megbízási szerződés tartalmazza, amelyeket a felvételi folyamat során ismerhetsz meg. Bővebb tájékoztatásért vagy kérdés esetén írj nekünk bátran!

MIT AD A KÉPZÉS?

Mentor által vezetett óráinkon nem csupán a Java elméleti és gyakorlati eszköztárát tanulod meg, hanem a szakmában használt, Java-ra épülő keretrendszerek működését és alkalmazását is.

MIÉRT ÉRI MEG?

MILLIÓS FIZETÉS

A szektorban dinamikus a bérnövekedés: akik 3-6 éve végeztek nálunk, átlagosan bruttó 1,06 millió forintot keresnek, a 4-6 éve végzettek pedig bruttó 1,3 millió forintot. Bővebben itt.

KÉPZÉSI HITEL IGÉNYELHETŐ

Előre fizetés esetén a képzési díj finanszírozására 500 ezer Ft-ig igényelhetsz kamatmentes Képzési Hitelt. A hiteligényléssel kapcsolatban a Diákhitel Központtól, egyéb kérdésekben tőlünk kaphatsz bővebb tájékoztatást.

GYAKORLATI TAPASZTALAT – INGYENESEN

A sikeres záróvizsga után érdemes csatlakoznod a Real Code Academy maximum 4 hónapos fejlesztői projektjéhez, amivel gyakorlati munkatapasztalatra tehetsz szert, és még tovább növelheted elhelyezkedési esélyeidet.

HASZNÁLJUK AZ AI-T

A képzésen megtanítjuk neked az AI használatát, ami segítségedre lesz a mindennapi munkában.

ÁLLAMILAG ELISMERT KÉPZÉS

Rendelkezünk felnőttképzési engedéllyel, a képzés megfelel az államilag elismert programkövetelménynek. A képzés díja ezért áfamentes.

AUDITÁLT BOOTCAMP

A PROGmasters az IVSZ – Digitális Vállalkozások Szövetsége által auditált, ami garancia a magas szakmai színvonalra.

10 NAPOS ELÁLLÁSI LEHETŐSÉG

Ha meggondolnád magad, a képzés első 10 napjában lehetőséged van felmondani a szerződést fizetési kötelezettség nélkül.

A 2IN1 BACKEND PROGRAMOZÓ KÉPZÉS DÍJA

LEGJOBB ÁR

EGY ÖSSZEGBEN,
ELŐRE FIZETÉSSEL

1.840.000 FT
AKCIÓS ÁR, HA JÚNIUS 2-IG JELENTKEZEL: 1.490.000 Ft

OKOS DÖNTÉS

RÉSZLETFIZETÉS
(7 HÓNAP, A KÉPZÉS VÉGÉIG)

99.000 Ft szerződéskötéskor
+ a fennmaradó díj 7 havi részletben

TELJES DÍJ: 2.140.000 FT
AKCIÓS ÁR, HA JÚNIUS 2-IG JELENTKEZEL: 1.790.000 Ft

MEGFONTOLT

RÉSZLETFIZETÉS
(24 HÓNAP)

99.000 Ft szerződéskötéskor
+ a fennmaradó díj 24 havi részletben

TELJES DÍJ: 2.840.000 FT

A részletfizetést a képzés alatt kell elkezdened.

Az akció más kedvezménnyel nem összevonható.
Az akció időtartama: 2024. május 17-június 2.

HOGY KERÜLHETSZ BE A KÉPZÉSRE?

Ahhoz, hogy elkezdd a képzést, csak egy rövid, online beszélgetésen kell részt venned, ahol motivációdra és angoltudásodra leszünk kíváncsiak.
A jelentkezésed utáni visszaigazoló emailben találod majd az időpontfoglaláshoz szükséges linket.

Fontos! A jelentkezés nem jár kötelezettséggel!

VAN KÉRDÉSED?

A leggyakoribb kérdéseket és válaszokat összegyűjtöttük neked, de ha valamit nem találsz, írj nekünk bátran!

MI A 2IN1 JAVA BACKEND PROGRAMOZÓ KÉPZÉS TEMATIKÁJA?
A munka mellett végezhető 2in1 Java Backend programozó képzés során széles körű tudást szerezhetsz a Java programozási nyelvről, a Spring keretrendszer használatáról és a relációs adatbázisok kezeléséről. A képzés előnye, hogy nem csak egy, hanem több olyan technológiát is elsajátíthatsz, amelyek segítségével hatékony és megbízható háttérszolgáltatásokat hozhatsz létre. A tananyag kezdetben bevezet a Java nyelv alapjaiba, ezután részletesen foglalkozik az objektumorientált programozás alapelveivel. A Spring keretrendszer használatát illetően a képzés bemutatja az Inversion of Control (IoC) és a Dependency Injection (DI) koncepcióit. Kitér a Spring Boot alkalmazások gyors fejlesztésére és konfigurációjára is. Megtanulhatod, hogyan kezelje a Spring a tranzakciókat, a biztonságot, és hogyan használja a Spring Data-t az adatbázis-kezelés egyszerűsítésére. A relációs adatbázisok területén a képzés bevezet az SQL nyelvbe, és bemutatja, hogyan lehet a Java alkalmazásokban hatékonyan használni relációs adatbázisokat. Az Object-Relational Mapping (ORM) eszközök, például a Hibernate segítségével megismerheted, hogyan teremthetsz kapcsolatot a Java objektumok és az adatbázisok között. A képzés végi projektgyakorlat pedig pluszban segít projektben alkalmazni a tanultakat, például egy webalkalmazás vagy API fejlesztésével. Az így megszerzett ismeretek és gyakorlat segítenek abban, hogy magabiztosan fejlessz Java backend alkalmazásokat, és előnyt jelentsenek egy jövőbeli backend fejlesztői pozíció megszerzése során. Részletes tematika itt.
HOGY SEGÍT NEKEM A KARRIER HELP?
Karrier Help szolgáltatásunk célja, hogy a képzést követően új munkahelyed legyen backend-fejlesztőként. Ezért a szakmai tudás mellett a megfelelő soft skillek megszerzésében is segítünk. Megtanulsz csapatban dolgozni, segítünk megírni és formába önteni az önéletrajzod, kommunikációs, készségfejlesztő és prezentációs tréningekkel készítünk fel az állásinterjúkra. Ráadásul, ha sikeres záróvizsgát teszel, partnercégeinkkel nem csak demo-alkalmainkon és rapid céges bemutatkozókon, de állásinterjúkon is találkozhatsz majd.
MI KELL AHHOZ, HOGY ELKEZDJEM A KÉPZÉST?

Angol nyelv ismeretére a szövegértés szintjén, mivel segédanyagként angol nyelvű leírásokat is kell majd használnod. Partnercégeink többségénél is elvárás a középszintű angol és/vagy német nyelvtudás. Mi a felvételin legalább alapfokú (szövegértés szintű) angol nyelvtudást kérünk tőled. Ha ennél magasabb szinten vagy, vagy az angol mellett németül is tudsz, az előnyt jelent a felvételi során. Nyelvtudásodat a HR-beszélgetés során mérjük fel.
A képzésen való részvétel bemeneti követelménye középfokú végzettség megléte.
Ahhoz, hogy elkezdd a képzést, csak egy rövid, online beszélgetésen kell részt venned, ahol motivációdra és angoltudásodra leszünk kíváncsiak.
A jelentkezésed utáni visszaigazoló emailben találod majd az időpontfoglaláshoz szükséges linket.

Javasoljuk, hogy olyan gépet használj, ami legalább Intel i5 / AMD Ryzen 5 processzorral rendelkezik, a RAM legalább 16GB, van benne SSD és nagy monitor tartozik hozzá.

HOGY NÉZ KI EGY KÉPZÉSI NAP?

Általában „bemelegítő” gyakorlatokkal kezdünk, amelyek segítenek a koncentrálásban, a csapatmunkában és a kreatív gondolkodásban. Ezután egy rövid elméleti oktatás következik, majd gyakorlati feladatokat oldunk meg először közösen, azután kisebb csoportokban. A nap végén együtt átnézzük az elkészült munkákat és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket.
Emellett vannak több napig tartó projektek, valamint beszédtechnika, kommunikációs és prezentációs tréningek is.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

A képzéssel hivatalosan két képzést is elvégzel, mivel a tananyag a Junior Java backend fejlesztő (06134005) mellett a Junior vállalati Java backend fejlesztő (06135011) szakképesítések anyagát is tartalmazza. Képzésünk a felnőttképzési törvény szerinti engedély alapján folytatott képzés. Ez az jelenti, hogy ha sikeresen teljesíted, egy független vizsgaközpontban államilag elismert bizonyítványt is szerezhetsz, esetünkben ráadásul kettőt. Az ilyen képzések áfamentesek, ráadásul Képzési Hitelt is igényelhetsz a képzési díj finanszírozására.
Képzési Hitelt jelen esetben a képzés Junior Java backend fejlesztő részéhez tudsz igényelni. (Diakhitel.hu)
A képzés felvételi követelménye középfokú végzettség. A képzés második, Junior vállalati Java backend fejlesztő részének elkezdéséhez előtte a Junior Java backend fejlesztő képzést teljesítened kell.

Amennyiben Képzési Hitelt szeretnél felvenni vagy a képzést cég fizeti, csak az előre fizetéses konstrukciót választhatod.

JELENTKEZÉS A 2IN1 BACKEND PROGRAMOZÓ KÉPZÉSRE

A jelentkezés nem jár semmilyen kötelezettséggel!