MUNKA MELLETT VÉGEZHETŐ
2in1 TESZTELŐ KÉPZÉS
(MANUÁLIS TESZTELÉS & TESZTAUTOMATIZÁCIÓ)

Mindenben megtalálod a hibákat?
Érdekelnek a weboldalak, az alkalmazások, azaz az informatika világa?
Szeretnél válságálló karriert és kiemelkedő fizetést?
Akkor ne habozz és jelentkezz 5 hónapos, munka mellett is végezhető 2in1 tesztelő képzésünkre!
Bővebben a tesztelői munkáról itt olvashatsz.

A képzéssel hivatalosan két képzést is elvégzel, mivel a tananyag a Junior szoftvertesztelő (06134007) mellett a Junior automata tesztelő (06135009) szakképesítések anyagát is tartalmazza.

KEZDÉS:
2024. február 26.

A KÉPZÉS MENETE:
5 hónap (488 óra), hétfőtől-csütörtökig, 17-20 óráig
+ önálló tananyagfeldolgozás

HELYSZÍN:
Online (PROGmasters virtuális tanterem, Zoom)

 A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

 MIT CSINÁL EGY TESZTELŐ?

Egy tesztelő alapfeladata megtalálni egy program hibáit, de a szoftver viselkedését, felépítését is ellenőrzi.

MIKOR VALÓ NEKED A TESZTELŐ SZAKMA?
Ha szeretsz programokat használni, figyelsz minden részletre és a mindennapokban is zavarnak a hibák (a ferde képek, az elírások vagy a rendetlenség).
Előny, ha jól bírod a monotonitást és empatikusan adsz visszajelzést.

MIT FOGSZ TANULNI?
A tesztelés alapjaitól, a manuális tesztelésen át egészen a tesztautomatizálásig fejlesztheted tudásod.
A programozási nyelvek közül az igen népszerű Pythont fogod megismerni, így programokat tudsz majd írni a tesztek automatizált futtatásához. Egyszóval: mindent elsajátítasz, ami a tesztelői szakmában kell ahhoz, hogy megálld a helyed bármilyen IT cégnél.
Ha kíváncsi vagy a részletes tematikára, kattints ide.

A FELVÉTELI FOLYAMAT
A felvételin csak egy ART tesztet (ez a logikai készségeket vizsgálja) kell kitöltened, valamint egy próbafeladatot, ahol tesztjegyzőkönyvet kell készítened egy weboldalról. Ha elegendő pontot értél el ezeken, akkor már csak egy HR beszélgetés vár rád, ahol felmérjük idegennyelv-tudásodat is.

 100% ELHELYEZKEDÉSI TÁMOGATÁS

Karrier Help szolgáltatásunk célja, hogy a képzést követően új munkahelyed legyen tesztelőként.
Ezért a szakmai tudás mellett a megfelelő soft skillek megszerzésében is segítünk.
Megtanulsz csapatban dolgozni, segítünk megírni és formába önteni az önéletrajzod, kommunikációs, készségfejlesztő és prezentációs tréningekkel készítünk fel az állásinterjúkra.

MIÉRT ÉRI MEG?

MILLIÓS FIZETÉS

Az IT-szektorban átlag feletti fizetés vár. Kutatásunkból kiderül, hogy akik 3-6 éve végeztek nálunk, átlagosan bruttó 1,06 millió forintot keresnek, azoknál pedig, akik 4-6 éve végeztek, ez a szám már bruttó 1,3 millió forint.

ÁLLAMILAG ELISMERT KÉPZÉS

Rendelkezünk felnőttképzési engedéllyel, a képzés megfelel az államilag elismert programkövetelményeknek. A képzés díja emiatt áfamentes.​

KÉPZÉSI HITEL IGÉNYELHETŐ

Ha az előre fizetést választod, akkor a képzési díj finanszírozására 500.000 Ft-ig igényelhetsz kamatmentes Képzési Hitelt. A hiteligényléssel kapcsolatban a Diákhitel Központtól (diakhitel.hu), egyéb kérdésekben tőlünk kérhetsz bővebb tájékoztatást.

10 NAPOS ELÁLLÁSI LEHETŐSÉG

Ha felvettünk, de valamiért meggondolnád magad, a képzés első 10 napjában lehetőséged van felmondani a szerződést fizetési kötelezettség nélkül!

AUDITÁLT BOOTCAMP

A PROGmasters az IVSZ – Digitális Vállalkozások Szövetsége által auditált, ami garancia a magas szakmai színvonalra.

A TESZTELŐ KÉPZÉS DÍJA

LEGJOBB ÁR

EGY ÖSSZEGBEN,
ELŐRE FIZETÉSSEL

1.210.000 FT

OKOS DÖNTÉS

RÉSZLETFIZETÉS
(5 HÓNAP, A KÉPZÉS VÉGÉIG)

99.000 Ft szerződéskötéskor
+ a fennmaradó díj 5 havi részletben

TELJES DÍJ: 1.430.000 FT

MEGFONTOLT

RÉSZLETFIZETÉS
(18 HÓNAP)

99.000 Ft szerződéskötéskor
+ a fennmaradó díj 18 havi részletben

TELJES DÍJ: 1.730.000 FT

A részletfizetést a képzés alatt kell elkezdened.

GYAKORI KÉRDÉSEK

MIT FOGOK TANULNI A TESZTELŐ KÉPZÉSEN?

Tervezést, szervezést és természetesen tesztelést. Tesszük ezt manuális, és automata folyamatok kialakításával. A képzésen megismered a teljes fejlesztési és tesztelési életciklust, azok alkalmazását különböző fejlesztési modellekbe átültetve különféle projekttervező eszközök segítségével, mint amilyen a Trello, vagy a Jira. Tesztelőként nagyon fontos, hogy megfelelő teszteseteket tudjunk tervezni, és futtatni célzottan a meghatározott tesztelési szinteken, így erre kifejezett hangsúlyt fektetünk a képzésen. Miután már eligazodsz architektúrálisan a frontendben és a backendben, el fogsz mélyedni az adatbázisok felépítésében és azok működésében. Az elméleti tudás átültetését gyakorlatorientált feladatok fogják segíteni, legyen szó akár tesztesetek írásáról, hibajegyek felvételéről, vagy különböző verziójú weboldalak felépítésének vizsgálatáról a megfelelő teszttechnika kiválasztásával. Ezek után elsajátítod a programozás alapjait Python segítségével, így a képzés végére egy komplett automatizált folyamatot is fel fogsz tudni építeni Selenium keretrendszert használva. A részletes tematikáért kattints ide.

BAJ-E, HA LEMARADOK EGY ÓRÁRÓL?

Mivel az órákról felvételt készítünk, azokat utólag bármikor visszanézheted. Ez nem jelenti azt, hogy bármennyit hiányozhatsz, az órák legalább 80%-án jelen kell legyél, ez a te érdeked is. De nincs drákói szigor, igyekszünk rugalmasak lenni a kérdésben (persze, csak ha pótolod az anyagot). 

LESZ-E VIZSGA A TESZTELŐ KÉPZÉS VÉGÉN?

Igen. A Junior szoftvertesztelő és a Junior automata tesztelő rész végén is van egy záróvizsga, majd a képzés sikeres befejeztével nemzetközileg elismert ISTQB/CTFL vizsgát is tehetsz, mely igen komoly ajánlólevél a szakmában.

MENNYI EGY TESZTELŐ FIZETÉSE?

A képzés után általunk álláshoz jutók minimum 450 ezer forintos bruttó fizetéssel kezdenek. Természetesen van lehetőséged folyamatosan feljebb lépni, 2-3 éven belül tapasztalt tesztelőként ennél lényegesen többet kereshetsz. Az automata tesztelők bére pedig vetekszik a programozói fizetésekkel.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

A képzéssel hivatalosan két képzést is elvégzel, mivel a tananyag a Junior szoftvertesztelő (06134007) mellett a Junior automata tesztelő (06135009) szakképesítések anyagát is tartalmazza.

Képzésünk a felnőttképzési törvény szerinti engedély alapján folytatott képzés. Ez az jelenti, hogy ha sikeresen teljesíted, egy független vizsgaközpontban államilag elismert bizonyítványt is szerezhetsz, esetünkben ráadásul kettőt. Az ilyen képzések áfamentesek, ráadásul Képzési Hitelt is igényelhetsz a képzési díj finanszírozására.
Képzési Hitelt jelen esetben a képzés Junior szoftvertesztelő részéhez tudsz igényelni. (Diakhitel.hu)
A képzés felvételi követelménye középfokú végzettség. A képzés második, Junior automata tesztelő részének elkezdéséhez előtte a Junior szoftvertesztelő képzést teljesítened kell.

Amennyiben Képzési Hitelt szeretnél felvenni vagy a képzést cég fizeti, csak az előre fizetéses konstrukciót választhatod.

JELENTKEZÉS A 2in1 TESZTELŐ KÉPZÉSRE

A jelentkezés nem jár semmilyen kötelezettséggel!

FŐ PARTNEREINK