MUNKA MELLETT IS VÉGEZHETŐ
JUNIOR FRONTEND FEJLESZTŐ KÉPZÉS

Izgalmas és kreatív munkára vágysz?
Fejlessz alkalmazásokat és weboldalakat frontend fejlesztőként!
Képzésünkön fél év alatt jövőbiztos és keresett szakmád lesz.
A PROGmasters képzésén (a legtöbb hasonló tanfolyammal szemben) a legfontosabb három frontend-technológiát megtanulod, így jóval nagyobb eséllyel indulsz a munkaerőpiacon.

A képzés sikeres elvégzésével Junior frontend fejlesztő (06134004) tanúsítványt kapsz. Ennek birtokában tőlünk független vizsgaközpontokban szakképesítő bizonyítványt szerezhetsz.

A képzést nulláról, azaz programozói alaptudás nélkül is elkezdheted. 

KEZDÉS:
2024. augusztus 5.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2024. július 29.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA ÉS FORMÁJA:
online, munka mellett végezhető képzés
6 hónap (525 óra)
kedd, csütörtök, péntek 17-20 óra között + önálló tananyagfeldolgozás
mentor által vezetett | egyéni visszajelzések

MIT CSINÁL EGY FRONTEND FEJLESZTŐ?

A frontend fejlesztő weboldalakat, valamint böngészőben és mobilon futó alkalmazásokat készít. Programozóként az a feladata, hogy ezeket a szoftvereket működővé varázsolja úgy, hogy az emberek számára élmény legyen a használatuk. Bővebben a frontend programozásról ebben a cikkben írtunk.

 KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

Azoknak, akiknek felhasználóként fontos a weboldalak és alkalmazások megjelenése, működése és akiket mindig érdekelt, hogyan lehet olyan weboldalakat és alkalmazásokat fejleszteni, amelyek valódi élményt adnak.

Akkor is várunk, ha jól fizető IT-karriert kezdenél frontend fejlesztőként, de akkor is, ha a mostani munkád mellett szeretnél weboldalakat fejleszteni.

HÁROM TECHNOLÓGIA: MINDENRE FELKÉSZÍTÜNK

Mivel egy-egy cég rendszerint csak egy frontend technológiát használ, ezért, ha ismered a három legnépszerűbbet, háromszor annyi állásra pályázhatsz, akár itthon, akár külföldön.

Angular
Magyarországon a legelterjedtebb technológia, a fejlesztői pozíciók 80%-ánál ez az elvárás.

React
A nemzetközi szinten legnépszerűbb technológia. Hogy mást ne mondjunk, a Facebook is React-ben íródott, de fejlesztenek ebben mobilalkalmazást Androidra és iOS-re egyaránt.

VueJS
A legújabb technológia, ami egyesíti a fentiek előnyeit és amit egyre több cég használ világszerte. Ismeretével tudásod teljesen naprakész lesz.

Nézd meg a képzés teljes tematikáját!
(És akár nyugodtan csekkoltasd IT-s ismerősöddel is.)

ÁLLÁSGARANCIA-LEHETŐSÉG ÉS KARRIER HELP

Ha a felvételin, a képzés alatt és a záróvizsgán is jól teljesítesz, akkor állásgaranciát szerezhetsz.

Azaz garantáljuk, hogy segítségünkkel a sikeres záróvizsgát követő legfeljebb 6 hónapon belül új munkahelyed lesz az IT-szektorban. Ellenkező esetben a képzés díjának 50%-át visszakapod.

Karrier Help szolgáltatásunk azoknak is segít az elhelyezkedésben, akik nem kapnak állásgaranciát. Részletek itt.

A képzésen az állásgaranciás helyek száma nem korlátozott, és természetesen a 100% elhelyezkedési támogatás a képzés valamennyi résztvevőjének jár.

A részletes feltételeket a felnőttképzési és a megbízási szerződés tartalmazza, amelyeket a felvételi folyamat során ismerhetsz meg. Bővebb tájékoztatásért vagy kérdés esetén írj nekünk bátran!

MIÉRT ÉRI MEG?

MILLIÓS FIZETÉS

Az IT-szektorban átlag feletti fizetés vár. Friss alumni-kutatásunkból kiderül, hogy akik 3-6 éve végeztek nálunk, átlagosan bruttó 1,06 millió forintot keresnek, a 4-6 éve végzettek pedig bruttó 1,3 millió forintot.

KÉPZÉSI HITEL IGÉNYELHETŐ

Ha az előre fizetést választod, akkor a képzési díj finanszírozására 500.000 Ft-ig igényelhetsz kamatmentes Képzési Hitelt. A hiteligényléssel kapcsolatban a Diákhitel Központtól (diakhitel.hu), egyéb kérdésekben tőlünk kérhetsz bővebb tájékoztatást.

GYAKORLATI TAPASZTALAT – INGYENESEN

A képzés elvégzése után a Real Code Academy program keretében, maximum 4 hónapra csatlakozhatsz egy éles fejlesztői projekthez, így valódi munkatapasztalatot szerezhetsz.
A frontend képzés résztvevői számára a Real Code Academy teljesen ingyenes.

ÁLLAMILAG ELISMERT KÉPZÉS

Rendelkezünk felnőttképzési engedéllyel, a képzés megfelel az államilag elismert programkövetelménynek. A képzés díja emiatt áfamentes.​

HASZNÁLJUK AZ AI-T

A mesterséges intelligencia nem elveszi a programozók munkáját, hanem nagyban segíti. Épp ezért képzésünkön megtanítjuk neked az AI használatát – a mindennapi munkában.

10 NAPOS ELÁLLÁSI LEHETŐSÉG

Ha felvettünk, de valamiért meggondolnád magad, a képzés első 10 napjában lehetőséged van felmondani a szerződést fizetési kötelezettség nélkül!

AUDITÁLT BOOTCAMP

A PROGmasters az IVSZ – Digitális Vállalkozások Szövetsége által auditált, ami garancia a magas szakmai színvonalra.

HOGY KERÜLHETSZ BE? 

Ahhoz, hogy elkezdd a képzést, csak egy rövid, online beszélgetésen kell részt venned, ahol motivációdra és angoltudásodra leszünk kíváncsiak.
Az alábbi űrlap kitöltése után küldjük az időpontfoglaláshoz szükséges linket.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MIT FOGOK TANULNI A FRONTEND FEJLESZTŐ KÉPZÉSEN?

Mindent megtanítunk, ami a frontend fejlesztéshez kell. A HTML alapok és a design-ért felelős CSS nyelv után részletesen megmutatjuk az interaktív működéshez szükséges JavaScript programozási nyelvet és a TypeScriptet is. Megismered a komplex alkalmazásfejlesztést támogató Angular, React és Vue.js technológiákat. Ezen felül részletesen tanulni fogsz az SCSS és a Bootstrap használatáról, az előre elkészített és testreszabható UI könyvtárakról és a modern reaktív programozói megközelítésről.
A képzés alatt két összetett projekt megvalósításában veszel részt csapatban, agilis módszertannal. Megtanulod azt is, hogyan készíts saját projekteket, így maximalizálva a lehetőségét annak, hogy a képzés végén új munkahelyet találhass frontend fejlesztőként. A részletes tematikáért kattints ide. 

HOGY SEGÍT NEKEM A KARRIER HELP?

Karrier Help szolgáltatásunk célja, hogy a képzést követően új munkahelyed legyen frontend fejlesztőként. Ezért a szakmai tudás mellett a megfelelő soft skillek megszerzésében is segítünk. Megtanulsz csapatban dolgozni, segítünk megírni és formába önteni az önéletrajzod, kommunikációs, készségfejlesztő és prezentációs tréningekkel készítünk fel az állásinterjúkra. Ráadásul, ha sikeres záróvizsgát teszel, partnercégeinkkel nem csak demo-alkalmainkon és rapid céges bemutatkozókon, de állásinterjúkon is találkozhatsz majd.

MIRE VAN SZÜKSÉGEM, HOGY ELKEZDJEM A FRONTEND PROGRAMOZÓ KÉPZÉST?

Középfokú iskolai végzettség mellett az angol nyelv ismeretére a szövegértés szintjén, mivel segédanyagként angol nyelvű leírásokat is kell majd használnod.
Javasoljuk, hogy olyan gépet használj, ami legalább Intel i5 / AMD Ryzen 5 processzorral rendelkezik, a RAM legalább 8GB, van benne SSD és nagy monitor tartozik hozzá.

HÁNY FŐVEL INDUL EGY CSOPORT?

15-20 fős létszámmal indítunk csoportot, mert szeretnénk mindenkire 100%-os figyelmet fordítani.

HOGYAN NÉZ KI EGY KÉPZÉSI NAP?

Általában játékos gyakorlatokkal kezdünk, amelyek segítenek a koncentrálásban, a csapatmunkában és a kreatív gondolkodásban. Az elméleti oktatás után gyakorlati feladatokat oldunk meg először közösen, majd kisebb csoportokban. Zárásként közösen átnézzük az elkészült munkákat és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket.
A konzultációk mellett fontosnak tartjuk az önálló gyakorlást is. Ezért minden héten kapsz egy kötelező, önállóan megoldandó feladatot, amelyre egyéni visszajelzést adunk. Emellett további gyakorlófeladatokat is biztosítunk, amelyek megoldásával mintegy 150 órányi plusz tapasztalatra tehetsz szert.

MILYEN GYAKORLATI FELADATOK LESZNEK A TANFOLYAMON?

A képzésen gyakorlati feladatokon keresztül megismerkedhetsz a frontend fejlesztés összes aspektusával. Valós példákon keresztül tanulhatsz a fejlesztés menetéről, a dizájnerektől kapott grafikai elemek szakszerű felhasználásáról, a felületetek interaktívvá tételéről, a különféle képernyőméretekre való egységes tervezésről, automata tesztelésről, és még sok másról.

MIRE LESZEK KÉPES A FRONTEND TANFOLYAM ELVÉGZÉSE UTÁN?

A tanfolyam elvégzése után átfogó képed lesz a frontend fejlesztés világáról. Ismerni fogod a kapcsolódó munkamódszereket és a programozási nyelveket. Tudni fogod, hogy milyen módszerekkel lehet profin felépíteni egy webes felületet, legyen szó kisebb alkalmazásról vagy nagyvállalati, magas komplexitású szoftverről. A legtöbb, a piacon elérhető képzéssel ellentétben nem egy, hanem három keretrendszerben (Angular, Vue.js, React) is képes leszel dolgozni, ami hatalmas előnyt jelent majd az álláskeresésnél.

HOL TUDOK MAJD ELHELYEZKEDNI?

Mivel a három legfontosabb technológiát megtanulod, ezért nem csak itthon, de külföldön is jó eséllyel fogsz tudni elhelyezkedni. Csak a hazai IT-szektorban több ezer betöltetlen állás van, világszerte pedig egymilliónál is több.

Karrier Help szolgáltatásunk maximálisan támogat az elhelyezkedésben, több mint 100 IT céggel állunk szerződéses kapcsolatban a KKV-któl a multikig (főként Budapesten és vidéki nagyvárásokban).

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

Frontend fejlesztő képzésünk a felnőttképzési törvény szerinti engedély alapján folytatott képzés. Ez az jelenti, hogy ha sikeresen teljesíted, egy független vizsgaközpontban államilag elismert bizonyítványt is szerezhetsz.
Az engedélyezett képzések képzési díja áfamentes, ráadásul Képzési Hitelt is felvehetsz a képzési díjad finanszírozására.
A szakképesítés neve: Junior frontend fejlesztő (06134004)

Amennyiben Képzési Hitelt szeretnél felvenni vagy a képzést cég fizeti, csak az előre fizetéses konstrukciót választhatod.

A képzés bemeneti követelménye középfokú végzettség.

A tájékoztatás nem teljeskörű, a részletes feltételeket a felnőttképzési és a megbízási szerződés tartalmazza, amelyeket a felvételi folyamat során ismerhetsz meg.

ÉRDEKEL A FRONTEND FEJLESZTŐ KÉPZÉS

A képzéssel és a képzési díjjal kapcsolatos bővebb információért, kérjük, add meg adataidat!

FŐ PARTNEREINK