MUNKA MELLETT VÉGEZHETŐ
JUNIOR FRONTEND FEJLESZTŐ KÉPZÉS

Válts könnyen és gyorsan válságálló karrierre: legyél frontend fejlesztő!

KEZDÉS:
2023. július 24.

JELENTKEZÉS:
2023. július 16-ig

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
6 hónap (350 óra)
hétfő, szerda, péntek 17-20 óra között

A KÉPZÉS HELYSZÍNE:
ONLINE, a PROGmasters virtuális tantermében (Zoom)

 A MUNKA GYÜMÖLCSE

A frontend fejlesztő a weboldalak és alkalmazások grafikai felületének hátteréért, azaz a felhasználók számára látható programokért felel. Nem webdesigner, de kódokkal ő önti formába és teszi használhatóvá, felhasználói élménnyé a grafikus által megálmodott tervet. Neki kell megoldania, hogy minden tökéletesen működjön. Bővebben a frontend programozásról ebben a cikkben írtunk.

Munka mellett végezhető képzésünkön 6 hónap alatt frontend programozó lehetsz. Ráadásul a legtöbb, piacon elérhető képzéssel ellentétben nálunk egy helyett három keretrendszert tanulhatsz meg.

 7 ÉRV A KÉPZÉS MELLETT

ÁLLÁSGARANCIA 50% PÉNZVISSZAFIZETÉSSEL
Amennyiben kéred Karrier Help szolgáltatásunkat, garantáljuk, hogy segítségünkkel a sikeres záróvizsgát követő, legfeljebb 6 hónapon belül új munkahelyed lesz! Ellenkező esetben a képzés díjának felét visszafizetjük.

KARRIER HELP SZOLGÁLTATÁS: TÖBBET, KEVESEBBÉRT
A soft skillek megszerzésében segít a Karrier Help. Megtanítunk csapatban dolgozni, segítünk az önéletrajzodban, kommunikációs tréningekkel készítünk fel. Állásgaranciát csak a Karrier Help mellé adunk, és így a képzés díja is lényegesen olcsóbb.

MILLIÓS FIZETÉS
Az IT-szektorban átlag feletti fizetés vár. Friss alumni-kutatásunkból kiderül, hogy a tavaly végzettjeink átlagosan bruttó 561.000 Ft-ot, a 3+ éve végzettek pedig átlagosan bruttó 1.060.000 Ft-ot keresnek havonta.

ÁFAMENTES KÉPZÉS
Képzésünk megfelel az IKK oldalán elérhető programkövetelménynek és rendelkezünk felnőttképzési engedéllyel is, így képzésünk díja áfamentes.

KÉPZÉSI HITEL IGÉNYELHETŐ
Ha az előre fizetést választod, akkor a képzési díj finanszírozására 500.000 Ft-ig igényelhetsz kamatmentes Képzési Hitelt. Ebben az esetben ki kell fizetned a képzési díj és Képzési Hitel összegének különbözetét (ez az összeg így már tartalmazza a hitelkérelem benyújtásához szükséges 20% önerőt).

10 NAPOS ELÁLLÁSI LEHETŐSÉG
Ha felvettünk, de valamiért meggondolnád magad, a képzés első 10 napjában lehetőséged van felmondani a szerződést további fizetési kötelezettség nélkül!

AUDITÁLT BOOTCAMP
A PROGmasters nemcsak szakmailag igyekszik a maximumot nyújtani, de korábbi végzettjeink szerint egy nagyon barátságos és családias suli, ahol igazán jó tanulni.
Természetesen a PROGmasters az IVSZ által is auditált.

IVSZ auditált programozóiskola

 A FRONTEND PROGRAMOZÓ KÉPZÉS DÍJA

UTÓFINANSZÍROZÁS, RÉSZLETFIZETÉSSEL
99.000 Ft szerződéskötéskor + 18 x 83.389 Ft
Teljes díj: 1.600.000 Ft

A részletfizetést a közvetítési időszak (maximum 6 hónap) befejezését követően kell elkezdened.

EGY ÖSSZEGBEN, ELŐRE FIZETÉSSEL
1.300.000 Ft

Amennyiben nem kéred Karrier Help szolgáltatásunkat (és ezzel lemondasz az állásgaranciáról), úgy a képzés díja magasabb.
UTÓFINANSZÍROZÁSSAL 1.900.000 Ft
EGY ÖSSZEGBEN 1.700.000 Ft

A KARRIER HELP SZOLGÁLTATÁSRÓL BŐVEBBEN

A KARRIER HELP a PROGmasters egyedi szolgáltatása, amellyel az elhelyezkedésben segítünk.
A szolgáltatás tartalma:

  • CV workshop
  • egyéni CV konzultáció
  • CV fotózás
  • IT piacismereti workshop
  • demo-alkalom felkészítő workshop
  • interjú felkészítő workshop
  • egyénre szabott próbainterjú
  • soft skill tréningek
  • prezentációs tréning

Ráadásul a képzés után fél éven át elérhető lesz számodra a Training360 és a Netacademia több mint 500 különböző témakörű, magyar nyelvű e-learning anyaga, melyek piaci értéke 500.000 Ft.

És ami a legfontosabb, hogy csak a KARRIER HELP választása esetén lesz lehetőséged bemutatkozni demo-alkalmainkon partnercégeink előtt.

A fenti előnyökért a kizárólagos közvetítés lehetőségét kérjük, vagyis az első 3 hónapban csak rajtunk keresztül, partnereinknél helyezkedhetsz el. A következő 3 hónapban egyedül is kereshetsz állást, de még mi is segítünk az elhelyezkedésben. A minimum bruttó 450 ezer forintos kezdő fizetést csak az általunk ajánlott pozícióknál tudjuk garantálni.
Ha általunk helyezkedsz el, vállalnod kell, hogy 1 évig az adott partnerünknél fogsz dolgozni.

A KARRIER HELP szolgáltatás számodra nem jelent plusz költséget, amennyiben viszont a vállalt hűségidőt nem töldöd ki (egyoldalúan felmondasz) vagy a PROGmasters által felkínált álláslehetősége(ke)t nem fogadod el, bruttó 762.000 Ft kompenzációs díjat kell fizetned.

Fontos!
Ha nem kéred a KARRIER HELPET, azzal lemondasz a közvetítés lehetőségéről és a munkaerőpiaci felkészítő workshopokról is.

 JELENTKEZÉS: MI LESZ A FELVÉTELIN ÉS HOGYAN KÉSZÜLJ RÁ?

A sikeres felvételihez JavaScript alapismeretek szükségesek. Ha még sosem próbáltad, regisztrálj ingyenes e-learning felületünkre és megtanulhatod az alapokat! A felvételi egy online alkalom, ahol szakmai mentoraink jelenlétében kell megoldanod néhány feladatot, valamint vár rád egy HR-beszélgetés is, ahol motivációdra és angoltudásodra leszünk kíváncsiak.

MÁR MEGY A JAVASCRIPT?

Ha már tudsz legalább alapszinten JavaScriptben programozni, és úgy érzed, készen állsz a felvételire, akkor jelentkezz azonnal!

NULLÁRÓL KEZDESZ? INGYEN FELKÉSZÍTÜNK!

Ha még nincs biztos tudásod, akkor regisztrálj ingyenes gyakorló oldalunkra, ahol felkészítő anyagaink segítségével megszerezheted a szükséges tudást. A felvételire nem szükséges külön jelentkezned, kollégáink monitorozzák a teljesítményed és ha elérted a 100 pontot, keresni fognak.
Fontos viszont, hogy az akcós ár csak akkor érvényes, ha május 29-ig jelentkezel is a képzésre!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOGY MŰKÖDIK AZ ÁLLÁSGARANCIA?

Ha sikeresen elvégzed a képzést és kérted KARRIER HELP szolgáltatásunkat, garantáljuk, hogy fejlesztői állást kapsz 100+ partnercégünk egyikénél. Szerződésben vállaljuk, hogy ha nem kapsz álláslehetőséget a képzést követő 6 hónapon belül, a tanfolyam díjának felét elengedjük vagy visszafizetjük.
Az első 3 hónapban csak rajtunk keresztül, partnereinknél helyezkedhetsz el, majd a következő 3 hónapban egyedül is kereshetsz állást.

MIT FOGOK TANULNI A FRONTEND FEJLESZTŐ KÉPZÉSEN?

A munka mellett végezhető frontend fejlesztői képzésen megtanulhatod azokat a technológiákat, amikkel modern, egyedi kinézetű és interaktív szoftverfelületeket hozhatsz létre. A képzés előnye, hogy nem csak egy, hanem összesen három népszerű frontend keretrendszer használatát is el fogod tudni sajátítani. A tananyag végig fog vezetni a HTML alapoktól kezdve, a kinézet meghatározásához használt CSS nyelven át az interaktivitás létrehozására kitalált JavaScript nyelvig, beleértve a komplex szoftverfelületeket támogató React, Vue.js és Angular JavaScript alapú keretrendszereket. Megtanulhatod a leggyakoribb felületelemek programozását, mint például az űrlapok vagy a táblázatok. Ezen felül tanulni fogsz a CSS nyelvet kiegészítő CSS pre-processzor nyelvekről, az előre elkészített és testreszabható UI könyvtárakról és a modern implementációs megközelítésekről is, mint például a reaktivitás. A képzés végére képes leszel saját projekteket írni a három legnépszerűbb keretrendszerben, így maximalizálva a lehetőségét annak, hogy a képzés végén új munkahelyet találhass frontend fejlesztőként.

MIT KELL TUDNOM A FELVÉTELIRŐL?

A felvételi egy szakmai és egy HR részből álló online találkozó, amelyen te is bátran kérdezhetsz.
Mi elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit vársz a szakmától és mi a motivációd. Arra is megkérünk majd, hogy „élesben” oldj meg néhány kezdő programozási feladatot – nem tökéletes eredményt várunk, csak azt szeretnénk felmérni, hogyan gondolkodsz.
A felvételi feladatok megoldását JavaScript nyelven várjuk tőled.

Lehetőséged van kiváltani a szakmai felvételit. Ha a Java Start képzés záróvizsgáját legalább 70%-osra megírod, automatikusan megajánljuk neked a sikeres szakmai felvételit a Frontend fejlesztő képzésre.
Ráadásul a Java Start programozás tanfolyam teljes nettó tandíját beszámítjuk a Frontend fejlesztő képzés árába.

A képzések felvételije folyamatos. Ez azt jelenti, hogy nem várjuk meg a jelentkezési határidőt, a jelentkezőket már a képzés meghirdetésétől felvételiztetjük.

A csoportok feltöltése szintén folyamatos, így túljelentkezés esetén előfordulhat, hogy a felvételt a jelentkezési határidő előtt le kell zárjuk. Kivételes esetben ez akkor is előfordulhat, ha van még jelölt szakmai felvételire vagy HR beszélgetésre.

Partnercégeink többségénél elvárás a középszintű angol és/vagy német nyelvtudás. Mi a felvételin legalább alapfokú (szövegértés szintű) angol nyelvtudást kérünk tőled. Ha ennél magasabb szinten vagy, vagy az angol mellett németül is tudsz, az előnyt jelent a felvételi során. Nyelvtudásodat a HR-beszélgetés során mérjük fel.

HÁNY FŐVEL INDUL EGY CSOPORT?

15-20 fős létszámmal indítunk csoportot, mert szeretnénk mindenkire 100%-os figyelmet fordítani.

MILYEN GYAKORLATI FELADATOK LESZNEK A TANFOLYAMON?

A képzésen gyakorlati feladatokon keresztül megismerkedhetsz a frontend fejlesztés összes aspektusával. Valós példákon keresztül tanulhatsz a fejlesztés menetéről, a dizájnerektől kapott grafikai elemek szakszerű felhasználásáról, a felületetek interaktívvá tételéről, a különféle képernyőméretekre való egységes tervezésről, automata tesztelésről, és még sok másról.

HOGYAN NÉZ KI EGY KÉPZÉSI NAP?

Általában „bemelegítő” gyakorlatokkal kezdünk, amelyek segítenek a koncentrálásban, a csapatmunkában és a kreatív gondolkodásban. Ezután egy rövid elméleti oktatás következik, majd gyakorlati feladatokat oldunk meg először közösen, azután kisebb csoportokban. A nap végén együtt átnézzük az elkészült munkákat és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket.
Emellett vannak több napig tartó projektek, valamint  beszédtechnika, kommunikációs és prezentációs tréningek is.

MIRE LESZEK KÉPES A TANFOLYAM ELVÉGZÉSE UTÁN?

A tanfolyam elvégzése után átfogó képed lesz a frontend fejlesztés világáról. Ismerni fogod a kapcsolódó munkamódszereket és a programozási nyelveket. Tudni fogod, hogy milyen módszerekkel lehet profin felépíteni egy webes felületet, legyen szó kisebb alkalmazásról vagy nagyvállalati, magas komplexitású szoftverről. A legtöbb, a piacon elérhető képzéssel ellentétben nem egy, hanem három keretrendszerben (Angular, Vue.js, React) is képes leszel dolgozni, ami hatalmas előnyt jelent majd az álláskeresésnél.

HOL TUDOK MAJD ELHELYEZKEDNI?

Folyamatosan bővülő partnercéghálózatunkban, főleg Budapesten és vidéki nagyvárosokban, a 4-5 fős startupoktól a multinacionális nagyvállalatokig. A frontend fejlesztés mellett üzleti támogató szerepkörökre is alkalmas leszel, emellett más programozási nyelvek junior pozícióira is pályázhatsz.

MIRE VAN SZÜKSÉGEM, HOGY ELKEZDJEM A PROGRAMOZÓ KÉPZÉST?

Középfokú iskolai végzettség mellett  az angol nyelv ismeretére a szövegértés szintjén, mivel segédanyagként angol nyelvű leírásokat is kell majd használnod.
Némi programozási ismeretre – jó, ha írtál már valamilyen rövid kódot tetszőleges programnyelven, tisztában vagy például a függvény, változó, ciklus fogalmakkal.
Ha nem foglalkoztál még programozással, ingyenes felkészítő tananyagunk segít a szükséges tudás megszerzésében.

MILYEN FELSZERELÉST BIZTOSÍTOTOK?

Online elérhető szakirodalmat magyar és angol nyelven, jegyzeteket, előadási anyagokat.
Igény esetén számítógépet minden résztvevő számára, de lehetőség van saját laptopon is dolgozni. Utóbbi esetben javasoljuk, hogy olyan gépet használj, ami legalább Intel i5 / AMD Ryzen 5 processzorral rendelkezik, a RAM legalább 8GB, van benne SSD és nagy monitor tartozik hozzá.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

Frontend fejlesztő képzésünk a felnőttképzési törvény szerinti engedély alapján folytatott képzés.
Mit jelent ez? Ha sikeresen teljesítesz egy engedélyezett képzést, a képzés után elmehetsz vizsgázni egy független vizsgaközpontba, ahol államilag elismert bizonyítványt szerezhetsz.
Az engedélyezett képzések képzési díja áfamentes, ráadásul képzési hitelt is felvehetsz a képzési díjad finanszírozására.
A szakképesítés neve: Junior frontend fejlesztő (06134004)

JELENTKEZÉS A FRONTEND FEJLESZTŐ KÉPZÉSRE

FŐ PARTNEREINK