CODE&AI
PROGRAMOZÓ KÉPZÉS

Érdekel az IT világa? Karriert váltanál, de még nem tudod, merre indulj?
 A piacon egyedülálló képzésünkön a mesterséges intelligencia segítségével villámgyorsan megtanulod a programozás alapjait.
A Code&AI ára is egyedülálló: mindössze 98.000 Ft + Áfa.
 A képzés ideje alatt ajándékba kapsz egy GitHub Copilot előfizetést is!

KEZDÉS:
2024. JÚLIUS 30.

ONLINE KÉPZÉS
4 hét
kedd, csütörtök 17-20 között, szombat 9-17 között

KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

A CODE&AI programozó képzésünket azoknak ajánljuk, akiket a programozás és az IT világa mellett a mesterséges intelligencia gyakorlati használata is érdekel. Képzésünkön rövid idő alatt, mentor által vezetett órákon biztos alapokat és átfogó programozási ismereteket szerzel.
A képzés elkezdéséhez nem szükséges semmilyen IT-alaptudás.

HOGY KERÜLHETSZ BE?

Ahhoz, hogy elkezdd a képzést, csak egy rövid, online beszélgetésen kell részt venned.
A jelentkezésed utáni visszaigazoló emailben találod majd az időpontfoglaláshoz szükséges linket.

MIÉRT ÉRI MEG?

MEGTANULOD A PROGRAMOZÁSI ALAPOKAT

És nem csak egyetlen nyelven. A képzésen a Java és a JavaScript alapjait is elsajátítod, a hozzájuk kapcsolódó keretrendszerekkel együtt.

TELJESEN KEZDŐKÉNT IS BELEVÁGHATSZ

A CODE&AI programozás képzésen az abszolút nulláról indulunk. Bátran jelentkezhetsz akkor is, ha egyáltalán nem tudsz kódot írni vagy értelmezni. Mi mindent megtanítunk.

AJÁNDÉK COPILOT

A GitHub Copilot segít abban, hogy az AI-t a kódolás területén is használni tudd. A Copilot-előfizetést ráadásul egy hónapra ajándékba kapod!

KÉPBEN LESZEL

Érteni fogod, hogy működnek azok a szoftverek vagy alkalmazások, amiket nap mint nap használsz: legyen az az Instagram, a TikTok, a Facebook a YouTube, a Google, a Spotify vagy éppen a Netflix.

LÉPJ TOVÁBB, HA TETSZIK

A képzés után akár bármelyik (állásgarancia-lehetőséget kínáló) programozó képzésünkre jöhetsz!

JÓL FIZETŐ SZAKMÁK VÁRNAK

A tapasztalt fejlesztők bére egyes területeken akár a bruttó 2 millió forintot is elérheti.

A CODE&AI PROGRAMOZÓ KÉPZÉS DÍJA

 A képzés valós ára jóval magasabb, mint amennyiért neked kínáljuk.
 Hogy miért?
 Nem titok: azt reméljük, hogy kedvet kapsz a programozáshoz és itt nem hagyod abba a tanulást (nálunk).
 Akinek pedig mégsem jön be a kódolás, az sem kockáztat.

NAGYON MEGÉRI

EGY ÖSSZEGBEN, A KÉPZÉS ELŐTT

98.000 Ft + Áfa

MI MINDENT FOGOK TANULNI?

A CODE&AI képzés elején az alapokkal kezdünk. Itt szó lesz a legfontosabb programozási nyelvek tulajdonságairól és a fejlesztő környezetekről, majd elkezdünk ismerkedni a GitHub Copilot-tal. Megmutatjuk a fejlesztéshez szükséges eszközöket (pl. Java Developer Kit, IntelliJ Idea), megtanítjuk a verziókezelést a GitHub segítségével, és a clean code alapelveit is.
Ezzel párhuzamosan elkezdjük a programozást – először Java nyelven gyakoroljuk a legfontosabb utasításokat (primitívek, tömbök használata, operátorok, metódusok stb.), majd rátérünk a JavaScript-re, a HTML5-re és a Bootstrap 5 CSS keretrendszerre, ami szinte megkerülhetetlen a webfejlesztésben.

A részletes tematikáért kattints ide.

MIRE VAN SZÜKSÉGEM, HOGY ELKEZDJEM A CODE&AI PROGRAMOZÓ KÉPZÉST?

Angol nyelv ismeretére legalább szövegértés szintjén, mivel segédanyagként angol nyelvű leírásokat kell majd használnod.

Javasoljuk, hogy olyan gépet használj, ami legalább Intel i5 / AMD Ryzen 5 processzorral rendelkezik, a RAM legalább 8GB (de lehetőség szerint több), van benne SSD és nagy monitor tartozik hozzá.

HOGYAN NÉZ KI EGY KÉPZÉSI ALKALOM?

Először egy kis elmélettel kezdünk, majd gyakorlati feladatokat oldunk meg közösen és kisebb csoportokban. A nap végén együtt átnézzük az elkészült munkákat és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket. Emellett lesznek házi feladatok az otthoni gyakorláshoz, hogy a megszerzett tudás használata magabiztossá váljon.

Amennyiben egy konzultációs nap munkaszüneti napra esik, azt előzetes tájékoztatás után egy másik napon pótoljuk. A konzultációs napok hétfőn, kedden és csütörtökön 17-20 óra között lesznek, mentor által vezetve.

MERRE TUDOK TOVÁBBMENNI?

Az alapozó képzés után továbbléphetsz bármelyik karrierváltó képzésünkre, amelyek közül több állásgarancia-lehetőséget is kínál (például a 2in1 Java backend programozó képzés, a Junior frontend fejlesztő képzés, vagy a Vállalati full-stack szoftverfejlesztő képzés). A tanultakat a 2in1 (manuális és automata) tesztelő képzésen is jól tudod hasznosítani, de a Data Science irányába is elindulhatsz.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

CODE&AI alapozó képzésünk a felnőttképzési törvény szerinti bejelentés alapján folytatott képzés.
Mit jelent ez? Ha sikeresen teljesíted a képzést, PROGmasters-es tanúsítványt szerzel.
Javasoljuk, hogy olyan gépet használj, ami legalább Intel i5 / AMD Ryzen 5 processzorral rendelkezik, a RAM legalább 8GB (lehetőség szerint több javasolt), van benne SSD és nagy monitor tartozik hozzá.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármilyen információra szükséged van, ne habozz, írj nekünk bátran!

ÉRDEKEL A CODE&AI PROGRAMOZÓ KÉPZÉS