Jelentkezz programozó képzésünkre!

(Ha téged a tesztelő képzésünk érdekel, arra ITT tudsz jelentkezni.)

Érdemes időben jelentkezned a felvételire, mert a szabad helyek száma folyamatosan csökken.

felkészítő tananyagunk és mintafeladataink áttekintése után várjuk jelentkezésed!

Fontos tudnod, hogy a felvételire abban az esetben tudunk időpontot egyeztetni, ha elérted a 100 pontot gyakorló feladatainkon, mert így nagy valószínűséggel sikeresen tudod majd teljesíteni a felvételi gyakorlati részét is. A felvételi egy személyes találkozó, amelyen te is felteheted kérdéseidet a tanfolyam részleteivel kapcsolatban. Mi elsősorban arra leszünk kíváncsiak, hogy mit vársz a programozói szakmától.

Arra is megkérünk majd, hogy „élesben” oldj meg egy programozási feladatot – de nem tökéletes eredményt várunk, csak azt szeretnénk felmérni, hogyan gondolkodsz. A felvételi összesen 3 órát vesz igénybe, a szükséges eszközöket pedig biztosítjuk, nem kell saját laptopot hoznod.

Felvételi mintafeladatok

A felvételin te választod meg a programozási nyelvet, amin a feladatokat szeretnéd megoldani. Ez lehet Java, Javascript vagy Python. A feladatok szövegei angolul vannak. Hasonló nehézségű feladatokra számíthatsz, mint az alábbiak:

Sample exercise #1

Develop a program that checks if a string entered by a user is palindrome. (A palindrome is a word that reads the same forwards as backwards. An example is “racecar” or “madam”.)

Sample exercise #2

Create a program that writes the following output to the console based on an N integer input number.
E.g. if n = 4, the output looks like this:

   o
  ooo
 ooooo
ooooooo