Lehet, hogy most furákat gondolsz a programozókról, lehet, hogy egy csomó szó itt még kínai, de hidd el, mindent másképp látsz majd 4 hónap után.

Mindent másképp látsz majd!

Rájössz, hogy a fejlesztő egy nagyon kreatív és hosszú távon is biztos állással, jó fizetéssel és szabadsággal járó szakma.

Megváltozik az életed és nem kell többet azon gondolkodnod, hogy melyik országba menj el mosogatni, ráadásul alighanem lesz egy csomó jófej kollégád, akikkel öröm lesz együtt dolgozni.

Keresett és jó fejlesztő lehetsz, ha

• középfokon tudsz angolul (megérted az olvasott szöveget)
• szívesen kipróbálnád magad ebben a kreatív szakmában
• van 4 hónapod intenzív tanulásra és gyakorlásra

Hogyan jelentkezz a képzésre?

Válassz a lenti két opció közül, regisztrálj és gyakorolj!
Hogy bekerülsz-e a következő csoportba, az már csak rajtad múlik!

Ha még sosem kódoltál

Ha kellően bátor vagy, hogy előképzettség nélkül belevágj, akkor segítünk a megfelelő szint elérésében. Mivel pár hét szükséges az elsajátításához, ennyivel előbb kell kezdened a tanulást.

Kérd ingyenes felkészítő tananyagunkat kötelezettség nélkül és vágj bele!

Ha már tudsz programozni

Ha már van valamennyi programozási alapismereted, akkor a PROGmastersnél a legjobb helyen jársz. A képzés kezdetére minden csoporttársad hasonló szinten lesz veled.

Ha mégis gyakorolnál egy keveset, kattints, kötelezettség nélkül.

Kiket képzünk?

Hivatalosan így hívják: Java full-stack szoftverfejlesztő

De a lényeg az, hogy válogatott csapatban tanulhatsz, mert tényleg csak olyanokat veszünk fel, akikben hiszünk, és akik képesek arra, hogy megállják a helyüket a piacon.
Úgy is veheted, hogy ha bekerültél a képzésre, azzal valójában már szinte új munkahelyed is lett.
És ez a legfontosabb.

Mert programozni valamilyen szinten megtanulhatsz a netről is, de csapatban, együtt dolgozva valódi, értékes szoftvert fejleszteni csak ilyen közegben.

2018-ban induló képzéseink kezdő időpontjai:
2018. június 11. (betelt)
2018. június 18. (betelt)
2018. november 12.

A képzés jellemzői

Csoportlétszám: 18 fő
Időtartam: 16 héten át napi 8 óra (640 személyes óra)
Következő csoport: 2018. november 12 (- 2019. március 14-ig).
Várható fizetés 1-2 év után: bruttó 650.000-1.200.000 Ft (Hays)
Garantált kezdő fizetés a képzés elvégzése után: bruttó 350.000 Ft
Plusz ismeretek: csapatmunka és kommunikációs technikák

Jelentkezz most, és biztosan nem maradsz le a lehetőségről!
A jelentkezés nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Elhelyezkedési arány: 100%

A képzés végén jól fizető szoftverfejlesztői állás vár partnercégeink egyikénél!

Hogyan megy a képzés?

A mindennapokban alkalmazható elméleti alapok mellé sok-sok gyakorlati tudást szerzel.
Lépésről lépésre haladunk, közösen fogunk megoldani informatikai problémákat.
A Java ismereteid elmélyítése mellett sorra vesszük azokat az elemeket, amelyek egy komplex szoftver elkészítéséhez szükségesek.Megérted, hogyan működik az internet és benne a te Java-alkalmazásod, hogy hogyan kezelj irdatlan mennyiségű adatot és hogyan használd hatékonyan azt, amit más egyszer már megírt.
Improvizációs játékokkal biztosítjuk a jó hangulatot, fejlesztjük a csapatmunkát, közösen tanulunk egymás hibáiból és együtt ünnepelünk minden apró  sikert.

Ezt kapod a tanfolyam végén

A legfontosabb, amiért jöttél: állásajánlatot.

Államilag akkreditált oklevelet nem adunk (senki ezen a piacon), azonban lehetőséged van a képzést követően Java SE 8 Programmer I és II vizsga elvégzésére. Ez olyan oklevelet ad, amelyet a világon mindenhol elismernek.
Hidd el, a cégek a gyakorlati tudást keresik – ezt pedig tőlünk biztosan megkapod.

Mit jelent az állásgarancia?

A cégek a gyakorlati tudást keresik – ezt pedig tőlünk biztosan megszerzed. Szerződésben vállaljuk, hogy ha nem tudunk álláslehetőséget ajánlani a képzést követő 3 hónapon belül, a tanfolyam árának felét visszafizetjük.

Tandíj

Azon vagyunk, hogy a képzés díja ne jelentsen akadályt abban, hogy új életet kezdhess.
Ezért az egyösszegű fizetés mellett lehetőséged van halasztott fizetésre is, sőt, akár ösztöndíjat is kaphatsz!

Egyösszegű fizetés

A képzés díja 890.000 Ft + áfa. Ennek első felét a szerződés aláírásakor, a másodikat a tanfolyam kezdetéig kell befizetned.

ÁLLÁSGARANCIA
Minden végzettünknek álláslehetőséget kínálunk partnercégeinknél. Munkábaállást követően azt kérjük, hogy legalább 1 évig maradj a kiválasztott cégnél. Amennyiben programozóként nem sikerülne munkába állnod a képzést követő 3 hónapon belül, a képzési díj felét visszatérítjük.

Nem szeretnél hűségidőt vállalni?
Ha a képzést követően nem a partner cégeink egyikénél szeretnél elhelyezkedni, akkor plusz költség befizetése mellett elengedjük ezt a kötelezettséged. Ilyen esetben hűségidőt sem kell vállalnod és az állásgarancia sem jár.

Halasztott fizetési lehetőség

A tanfolyam kezdetekor semmit nem kell fizetned.
A tandíjat „meghitelezzük” neked, és csak az új fizetésedből kell törlesztened, 1,5 éven keresztül.

Hitelünk rugalmas a futamidő hosszát tekintve:
0 Ft + 18 x 52 778,- Ft + áfa (összesen 950.000 Ft + áfa)

ÁLLÁSGARANCIA
Minden végzettünknek álláslehetőséget kínálunk partnercégeinknél. Munkábaállást követően azt kérjük, hogy legalább 1 évig maradj a kiválasztott cégnél. Amennyiben programozóként nem sikerülne munkába állnod a képzést követő 3 hónapon belül, a képzési díj felét visszatérítjük.

Ösztöndíj

Szeretnénk lehetőséget biztosítani azok számára is, akiknek nem áll módjukban kifizetni a képzés díját, de megvan a kellő elszántságuk és tehetségük, hogy junior Java szoftverfejlesztők legyenek.
Ha ösztöndíjra pályázol, ugyanazoknak a feltételeknek kell megfelelned, mint minden hallgatónknak, azonban vagy mi vagy a leendő munkaadód finanszírozza meg képzésedet.
Ösztöndíjas helyek csak korlátozott számban vannak, ezért nem tudjuk mindenkinek biztosítani ezt a lehetőséget.
Az ösztöndíjjal vállalod, hogy a tanfolyam eredményes elvégzése után finanszírozó cégnél dolgozol legalább 12 hónapig, és munkaviszonyod neked felróható okból nem szűnik meg.

Felvételi

Jelentkezni a lenti jelentkezés gombra kattintva tudsz, ha felkészítő tananyagunk és mintafeladataink áttekintése után kedvet kaptál intenzív képzésünkhöz.

A felvételi tulajdonképpen egy személyes találkozó, amelyen te is felteheted kérdéseidet a tanfolyam részleteivel kapcsolatban. Mi elsősorban arra leszünk kíváncsiak, hogy mit vársz a programozói szakmától. Arra is megkérünk majd, hogy „élesben” oldj meg egy programozási feladatot – de nem tökéletes eredményt várunk, csak azt szeretnénk felmérni, hogyan gondolkodsz. A felvételi feladatok Java mellett, Javascript és Python nyelven is megoldhatóak. A felvételi összesen 2, 2 és fél órát vesz igénybe, a szükséges eszközöket pedig biztosítjuk, nem kell saját laptopot hoznod.