Ha programozósuli, akkor PROGmasters.

Szoftverfejlesztő képzés

Kezdés: szeptember 7.

Jelentkezési határidő: augusztus 7.

Nézz be hozzánk!

Szoftverfejlesztő nyílt nap: július 16.

Gyakorolj velünk!

Szoftverfejlesztő felkészítő: június 6.

KEZDJ ÚJ ÉLETET: LEGYÉL PROGRAMOZÓ!

Jelentkezz a PROGmasters 5 hónapos intenzív oktatást és fizetett, szakmai gyakorlatot biztosító képzésére, és garantáljuk, hogy a végén jól fizető, biztos álláshoz jutsz!

Következő csoport indulása: 2020. szeptember 7.
Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 7.

Tudsz már kódolni?

Ha tudsz már alapszinten JAVA nyelven programozni, és úgy érzed készen állsz a felvételinken is megmutatni mire vagy képes, töltsd ki jelentkezési ürlapunkat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, és bevezethessünk téged az IT világába.

Még sosem próbáltad?

Ha mindig is érdekelt a programozás, de még nem tudod mi fán terem a kódolás, ne aggódj, segítünk neked elsajátítani az alapokat. Ingyenes online felkészítő anyagunkat itt érheted el.

MIÉRT NÁLUNK?

A PROGmasters nemcsak úttörő az informatikai képzések között, de az egyetlen bootcamp amely a vizsgát követően garantálja, hogy 3 hónapon belül új munkahelyet biztosít neked. Fejlesztő képzésünkön Te is megtapasztalod majd a barátságos, támogató légkört és jó hangulatot  – nem rideg falak közé, hanem egy otthonos, családias közösségbe érkezel. A képzés során ráadásul élesben, valódi projekteken és agilis környezetben – tesztelőkkel és scrum masterekkel együtt – gyakorolhatsz.

És még valami: a képzés után sem engedjük el a kezed, mindig, minden körülmény között segítjük végzettjeinket.

ESEMÉNYEK

A továbbiakban is minden eseményünket megtartjuk, ám online formátumban, így az otthon melegéből is betekintést nyerhetsz a PROGmasters működésébe. #maradjotthon

NYÍLT NAP / INFO EST

Találkozz jelenlegi résztvevőkkel, hallgatsd meg végzetteink élménybeszámolóit, és ismerd meg mentorainkat. Itt minden kérdésedre választ kapsz szoftverfejlesztő képzésünkkel kapcsolatban.
Nézz be hozzánk JÚLIUS 16-ÁN 18 ÓRAKOR, online az otthonodból.

“KÉRDEZD A MENTORT!” / KÉSZÜLJ VELÜNK

Ha már elkezdted a felkészítő anyagunkat, de elakadtál valahol, és segítségre lenne szükséged, gyere el ingyenes, “Kérdezd a mentort” eseményünkre, amit JÚNIUS 18-ÁN 18 ÓRÁTÓL tartunk online.

FELVÉTELI FELKÉSZÍTŐ

Úgy érzed nem megy egyedül? Akkor gyere el Felvételi felkészítőnkre, ahol egy nap alatt a nulláról indulva együtt eljutunk arra a szintre, ami az induláshoz szükséges. Ezután gyakorlással már nem lesz gond a felvételi. Gyakorolj együtt kis csoportban mentori segítséggel JÚNIUS 6-ÁN, SZOMBATON 10 ÓRÁTÓL online.
→ A felkészítő nap díja 15 500 Ft + Áfa / fő, ám ha felvételt nyersz képzésünkre, ezt az összeget jóváírjuk a képzés díjából. 🙂

A teljes tematika eléréséhez kérjük add meg az email címedet.

A Junior Java szoftverfejlesztő képzés az alábbi témaköröket érinti: Programozás alapok, algoritmus elmélet Java SE Tiszta és helyes kódolás szabályai, tesztelés, Teszt vezérelt fejlesztés Adatbázisok, SQL, JPA, Hibernate, Spring (Core, MVC, Data, Security), Java EE Objektum orientált tervezés Web, CSS, HTML, HTTP, REST, Javascript, React Dev-ops feladatok, Cloud alapú fejlesztés Verzió kezelés, build eszközök (Maven, Gradle), fejlesztő eszközök (IntelliJ IDEA, Eclipse) Kommunikációs, tárgyalás- és prezentációs technikák. Csapatmunka. Agilis módszertan, Scrum, Kanban

A teljes tematika eléréséhez kérjük add meg az email címedet.

MIÉRT JÓ PROGRAMOZÓNAK LENNI?

Mert ez egy kreatív, jövőbiztos szakma (2030-ra a jelenleg végzett munkák 52%-át automatizálhatjuk a jelenleg ismert technológiákkal). Emellett hatalmas az igény a jó IT szakemberekre, hazánkban 22-25000 főre tehető a betöltetlen állások száma. Amellett hogy kreatív és jól fizető szakma, a legtöbb munkáltató rugalmas időbeosztást biztosít és könnyen tudsz a saját értékeidnek megfelelő területet is találni.

Belőled is keresett és jó szoftverfejlesztő lehet, ha
• középfokon tudsz angolul (megérted az írott szöveget)
• rá tudsz szánni 5 hónapot az intenzív tanulásra és gyakorlásra

ÁRAINK

Előfinanszírozás

Állásgaranciával
1 090 000,- Ft + ÁFA
  • Fontos, hogy a képzés elvégzése után biztosan el tudj helyezkedni az új szakmádban? Fontos, hogy a legfelkészültebb oktatóktól, azonnal bevethető tudást kapj? Akkor jó helyen jársz.
  • A képzés díját egy összegben is kifizetheted. Mivel a képzésre 100% állásgaranciát vállalunk, semmit sem kockáztatsz.

Előfinanszírozás

Állásgarancia NÉLKÜL
2 190 000,- Ft + ÁFA
  • Fontos, hogy a legfelkészültebb oktatóktól, azonnal bevethető tudást kapj? Nálunk megkapod.
  • Ha nem szeretnél élni az állásgaranciánkkal, akkor ezt a finanszírozási formát neked találtuk ki. Ebben az esetben is van lehetőség személyreszabott részletfizetésre.

Szerződéskötést követően egy kisebb kezdőrészletet kell fizetned. A tandíj többi részét „meghitelezzük” neked, és csak az új fizetésedből kell törlesztened – 18 hónapig. (99 000,- + 18 x 69 500,- Ft + ÁFA)

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOGY MŰKÖDIK AZ ÁLLÁSGARANCIA?

Ha sikeresen elvégzed a képzést, garantáljuk, hogy fejlesztői állást kapsz egyik partnercégünknél. Szerződésben vállaljuk, hogy ha nem kapsz álláslehetőséget a képzést követő 6 hónapon belül, a tanfolyam nettó összegének felét átvállaljuk.

Az első 3 hónapban csak rajtunk keresztül, partnereinknél helyezkedhetsz el, majd a következő 3 hónapban egyedül is kereshetsz állást.

MITŐL KÜLÖNLEGES A PROGMASTERS 5 HÓNAPOS INTENZÍV OKTATÁST ÉS FIZETETT, SZAKMAI GYAKORLATOT BIZTOSÍTÓ KÉPZÉSE?

Elsősorban attól, hogy gyors és költséghatékony formában tanulhatsz. Mindenre kiterjedő elmélet helyett a legjobban használható technológiákat ismerheted meg. A személyes kommunikáció segítségével, csoportos munka során gyorsabban és hatékonyabban tudsz új ismeretekre szert tenni és a meglévőket elmélyíteni, mintha online képzést választanál.
A mentorok többéves oktatási tapasztalata és aktív szoftverfejlesztői tudása garantálja, hogy a képzés végén megállod a helyed Java full-stack programozóként.
A képzést követően maximum 5 hónapos időszak következik, ami alatt már a partnercégeinknél leszel kihelyezve, és teljes állásban náluk dolgozol, de még kihelyezett munkaerőként, a PROGmasters alkalmazásában. Ez alatt az időszak alatt még szorosabb szakmai felügyeletet és erős szakmai mentorálást is kapsz. Fizetésként nagyságrendileg ugyanannyira számíts, mint amennyi a képzés elvégzése utáni garantált nettó kezdő béredből marad a részletfizetés levonása után, amennyiben az utólagos részletfizetési konstrukciónkat választottad a képzés finanszírozására.
Amennyiben az állásgarancia nélküli finanszírozási konstrukciónkat választod, az 5 hónapos intenzív Java szoftverfejlesztő képzést követően nem biztosítunk számodra fizetett szakmai gyakorlatot.

MIÉRT A JAVA?

A Java 25 éves múltjával és folyamatos fejlődésével a szoftverfejlesztési iparág legértékesebb és legnépszerűbb technológiája (http://www.tiobe.com/tiobe-index/)
Segítségével komoly pénzügyi és tőzsdei rendszereket, közösségi alkalmazásokat és kutatási platformokat hoznak létre.
A Java programozási nyelv biztosítja a hátteret azon rendszerek többségének is, amelyek a weboldalak vagy a telefonos alkalmazások egyszerű fejlesztését lehetővé teszik. Google, NASA, Twitter – csak néhány példa azok közül, akik használják.

HÁNY FŐVEL INDUL EGY CSOPORT?
15-18 fős látszámmal indítunk csoportot, mert szeretnénk mindenkire 100% figyelmet fordítani.
MILYEN TECHNOLÓGIÁKAT FOGUNK TANULNI?

Tapasztalataink és piaci igények alapján azokat a technológiákat választottuk erre a 5 hónapra, amelyekre a vállalatoknak leginkább szüksége van.
Megismertetjük a teljes szoftverfejlesztési folyamat eszköztárát a tervezéstől az átadásig. Elsősorban a Java programozási nyelvet és a rá épülő technológiákat fogod megismerni, de más területekről is adunk alapvető tájékoztatást, amit a mindennapokban használni tudsz.

MILYEN GYAKORLATI FELADATOK LESZNEK A TANFOLYAMON?

A képzéseken a valódinak megfelelő munkakörnyezetben dolgozunk. Változatos feladatokkal biztosítjuk, hogy a tanulás élmény legyen, de mindig az életből vett példákat oldunk meg.

HOGYAN NÉZ KI EGY KÉPZÉSI NAP?

Általában „bemelegítő” gyakorlatokkal kezdünk, amelyek segítenek a koncentrálásban, a csapatmunkában és a kreatív gondolkodásban. Ezután egy rövid elméleti oktatás következik, majd gyakorlati feladatokat oldunk meg először közösen, azután kisebb csoportokban. A nap végén együtt átnézzük az elkészült munkákat és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket.
Emellett vannak több napig tartó projektek, valamint  beszédtechnika, kommunikációs és prezentációs tréningek is.

Persze a jókedv is velejárója egy-egy képzési napnak csakúgy, mint a társasjátékozás szünetekben és a napi vitaminbevitelhez elengedhetetlen gyümölcskosár. Ha pedig egy-egy mérföldkövön, vizsgán túl vagyunk azt este közös lazítással ünnepeljük.

MIRE LESZEK KÉPES A TANFOLYAM ELVÉGZÉSE UTÁN?

Mindenre, ami szükséges a biztos álláshoz.

Bővebben (ne aggódj ha még nem értesz mindent):
Megérted a megrendelő által megfogalmazott igényeket.
Megtanulod feltenni azokat a kérdéseket, amelyek a feladatok pontos egyeztetéséhez szükségesek.
Képes leszel megtervezni egy szoftver architektúráját.
Képes leszel elkészíteni azt megfelelő minőségben, alkalmazva a „Tiszta kód” alapelveit.
Automatizált teszteléssel folyamatosan fenntartani ezt a minőséget és üzemeltetni a szoftvert éles környezetben.

Olyan munkamódszereket tudsz alkalmazni, amelyek növelik a hatékonyságot, átláthatóvá és egyszerűbbé teszik a mindennapi feladatokat (agilis módszertan, Scrum, Kanban)
Megtanulod az önérvényesítést a fejlesztői csapatban.
Tapasztalatot szerzel a munkád eredményeinek bemutatásában, prezentációk tartásában.

HOL TUDOK MAJD ELHELYEZKEDNI?

Folyamatosan bővülő partner cég-hálózatunkban backend, frontend, teszt automatizációs vagy üzleti támogató szerepkörökre is alkalmas leszel.

MIRE VAN SZÜKSÉGEM, HOGY ELKEZDJEM A TANFOLYAMOT?

Elsősorban időre, mivel az oktatásunk nappali rendszerű.
Angol nyelv ismeretére a szövegértés szintjén, mivel segédanyagként angol nyelvű leírásokat kell majd használnod.
Némi programozási ismeretre – jó, ha írtál már valamilyen rövid kódot tetszőleges programnyelven, tisztában vagy például a függvény, változó, ciklus fogalmakkal.
Ha nem foglalkoztál még programozással, ingyenes felkészítő tananyagunk segít a szükséges tudás megszerzésében.
Ezen kívül segít a jó logikai készség és a strukturált gondolkodás.

MILYEN FELSZERELÉST BIZTOSÍTOTOK?

Számítógépet minden hallgató számára, de lehetőség van saját laptopon is dolgozni. Az oktatáshoz szükséges felszereléseket, mint kivetítő, tábla, toll, flipchart. Szakirodalmat magyar és angol nyelven, jegyzeteket, előadási anyagokat.

HOL LESZ HELYILEG A KÉPZÉS?

A képzési alkalmak a megadott időpontokban a PROGmasters főhadiszállásán, az alábbi címen lesznek:
1056 Budapest, Irányi utca 3. III. emelet

Tömegközlekedéssel: Ferenciek tere
Parkolás: az utcán fizetős, vagy a közeli parkolóházban

FELVÉTELI FOLYAMAT

Ha már tudsz JAVA vagy JavaScript nyelven programozni, az ne várj tovább, jelentkezz képzésünkre. Ha nem tudsz, vagy bizonytalan vagy, akkor ajánljuk neked felkészítő tananyagunkat, illetve felkészítő alkalmainkat.

A felvételi valójában egy online vagy személyes találkozó, amelyen te is bátran kérdezhetsz. Mi elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit vársz a szakmától. Arra is megkérünk majd, hogy „élesben” oldj meg néhány programozási feladatot – nem tökéletes eredményt várunk, csak azt szeretnénk felmérni, hogyan gondolkodsz.
A felvételi feladatok megoldását JAVA vagy JavaScript nyelven várjuk tőled.
A felvételi összesen 3 órát vesz igénybe, a szükséges eszközöket pedig biztosítjuk, nem kell saját laptopot hoznod.

Tudsz már kódolni?

Ha tudsz már alapszinten JAVA nyelven programozni, és úgy érzed készen állsz a felvételinken is megmutatni mire vagy képes, töltsd ki jelentkezési ürlapunkat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, és bevezethessünk téged az IT világába.

Még sosem próbáltad?

Ha mindig is érdekelt a programozás, de még nem tudod mi fán terem a kódolás, ne aggódj, segítünk neked elsajátítani az alapokat. Ingyenes online felkészítő anyagunkat itt érheted el.
.

VÉGZETTEINK MONDTÁK

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

B. Béla

Szoftverfejlesztő

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

B. Béla

Szoftverfejlesztő

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

B. Béla

Szoftverfejlesztő

MENTOROK

A BME mérnökinformatikus szakán végzett és immáron 20 év fejlesztői tapasztalat van a háta mögött.

A PROGmasters alapítójaként hiszi, hogy mindenki számára nyitott a szoftverfejlesztői szakma.

Szabadidejében, ha nem kislányával játszik, akkor bútorokat tervez és készít, biciklizik, vagy improvizációs előadásokon szerepel.

Filep Szabolcs

vezető szakmai mentor, alapító

A kockulás és számítógépezés szinte egész életét végigkísérték, még ha sokáig csak hobbiszinten is.

A PROGmasters mentor csapatát 2019 óta erősíti, JAVA, Angular, Spring technológiák elsajátításában segít.

Amikor éppen nem gépezik és/vagy kódol, akkor szívesen sportol vagy lóg a barátaival.

Magyar Attila

szakmai mentor

15 éve dolgozik kommunikációs szakemberként. A Momentán Társulat képzésének elvégzése óta az improvizáció a nagy szerelme, elemeit a PROGmasters képzésébe is beépítette.

Egész pici kislánya mellett is részt vesz a képzés improvizációs és tréning alkalmain, kommunikációs gyakorlatokkal fejlesztve a résztvevők magabiztosságát, spontaneitását és a hatékony csapatmunkát.

Filep-Papp Nikolett

vezető kommunikációs mentor, alapító

PARTNEREINK

VAN OLYAN ISMERŐSÖD, AKIT ÉRDEKELHET A LEHETŐSÉG?
OSZD MEG VELE AZ OLDALT!