MINDENT MÁSKÉPP LÁTSZ MAJD

Lehet, hogy ma még furákat gondolsz a programozókról,
de hamarosan mindent másképp látsz majd.

Mert ez egy kreatív, biztos állással, jó fizetéssel és szabadsággal járó szakma. Hivatalosan: Java full-stack szoftverfejlesztő leszel.
Nem kell azon gondolkodnod, melyik országba menj,
és olyan kollégáid lesznek, akikkel öröm együtt dolgozni.

Jó szoftverfejlesztő lehetsz, ha
• középfokon tudsz angolul (megérted az írott szöveget)
• rá tudsz szánni 5 hónapot az intenzív tanulásra és gyakorlásra

Ha még sosem kódoltál

Ha kellően bátor vagy, hogy előképzettség nélkül belevágj, akkor segítünk a megfelelő szint elérésében. Mivel legalább pár hét szükséges az elsajátításához, ennyivel előbb kell kezdened a tanulást.

Keresd ingyenes felkészítő tananyagunkat és vágj bele kötelezettség nélkül!

Ha már tudsz programozni

Ha már van valamennyi programozási alapismereted, akkor a PROGmastersnél a legjobb helyen jársz. A képzés kezdetére minden csoporttársad hasonló szinten lesz veled.

Ha mégis gyakorolnál egy keveset a jelentkezés előtt, kattints!

Tények

Csoportlétszám: 15-18 fő
Időtartam:
20 héten át napi 8 óra + 2 hét szünet
Elhelyezkedési arány: 98%

Következő csoportok indulása:
2020. április 20.

Garantált, kezdő fizetés a képzés elvégzése után:
bruttó 350.000 Ft – 450.000 Ft
Plusz ismeretek: csapatmunka és kommunikációs technikák

A felvétel folyamatos, így hamarabb is betelhet a csoport, a jelentkezés nem jár semmilyen kötelezettséggel!

A képzésről

Igazán jó csapatban tanulhatsz, mert csak azokat vesszük fel, akikben hiszünk. Ha bekerültél a képzésre, azzal már szinte új munkahelyed is lett.
És ez a legfontosabb.

Mert programozni kellő kitartással megtanulhatsz online is, de csapatban, együtt dolgozva valódi, értékes szoftvert fejleszteni csak ilyen közegben.

A mindennapokban alkalmazható elméleti alapok mellé sok-sok gyakorlati tudást szerzel. Lépésről lépésre haladunk, közösen fogunk megoldani informatikai problémákat.

A Java-tudásod elmélyítése mellett sorra vesszük azokat az elemeket, amelyek egy komplex szoftver elkészítéséhez szükségesek.Megérted, hogyan működik az internet és benne a te Java-alkalmazásod, hogy hogyan kezelj irdatlan mennyiségű adatot és hogyan használd hatékonyan azt, amit más egyszer már megírt.

Meglepő, de nagyon hasznos: improvizációs játékokkal biztosítjuk a jó hangulatot, fejlesztjük a csapatmunkát,

Állásgarancia

A képzés végén állásajánlat vár.
A cégek a gyakorlati tudást keresik – ezt pedig tőlünk megkapod. Állami oklevelet viszont nem adunk (ahogy senki ezen a piacon).

.Szerződésben vállaljuk, hogy ha nem tudunk álláslehetőséget ajánlani a képzést követő 3 hónapon belül, a tanfolyam nettó árának felét visszafizetjük.

Tandíj

A képzés díja: 1 090 000,- Ft + Áfa.
Ennek első felét a szerződés aláírásakor, a második részletét a tanfolyam kezdetéig kell befizetned.

Állásgaranciát vállalunk, cserébe azt kérjük, hogy legalább 1 évig maradj a kiválasztott cégnél. Amennyiben IT területen nem sikerülne munkába állnod a képzést követő 3 hónapon belül, a képzés nettó díjának felét visszatérítjük.

Ha nem szeretnél hűségidőt vállalni és nem az egyik partnercégünknél szeretnél elhelyezkedni, akkor (plusz költség befizetése fejében) elengedjük ezt a kötelezettséged. Ez esetben hűségidőt sem kell vállalnod és az állásgarancia sem jár.

Halasztott fizetési lehetőség

Az a célunk, hogy a képzés díja ne jelentsen akadályt.
Ezért lehetőséged van halasztott fizetésre is.

Szerződéskötést követően egy kisebb kezdőrészletet kell fizetned. A tandíj többi részét „meghitelezzük” neked, és csak az új fizetésedből kell törlesztened – 18 hónapig.

A képzés díja:

99 000,- + 18 x 69 500,- Ft + Áfa
(összesen 1 350 000,- Ft + Áfa)

 

A felvételi

Kattints a lenti jelentkezés gombra, ha felkészítő anyagunk és mintafeladataink áttekintése után kedvet kaptál képzésünkhöz. A jelentkezés és a felvételi folyamatos, így érdemes minél hamarabb jelentkezned (kötelezettség nélkül), hogy semmiképp se maradj le!

A felvételi valójában egy személyes találkozó, amelyen te is bátran kérdezhetsz. Mi elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit vársz a szakmától. Arra is megkérünk majd, hogy „élesben” oldj meg néhány programozási feladatot – nem tökéletes eredményt várunk, csak azt szeretnénk felmérni, hogyan gondolkodsz.
A felvételi feladatok Java mellett Javascript és Python nyelven is megoldhatóak.
A felvételi összesen 3 órát vesz igénybe, a szükséges eszközöket pedig biztosítjuk, nem kell saját laptopot hoznod.