FULL-STACK

PROGRAMOZÓ KÉPZÉS

Jelentkezz 5 hónapos, intenzív oktatást és fizetett, szakmai gyakorlatot biztosító programozó képzésünkre, és mi garantáljuk, hogy a végén jól fizető, biztos álláshoz jutsz!

Következő csoport indulása: 2021. AUGUSZTUS 9.
Jelentkezési határidő: 2021. JÚLIUS 4.

TUDSZ MÁR KÓDOLNI?

Már tudsz legalább alapszinten
JAVA nyelven programozni,
és úgy érzed, készen állsz tudásodat
a felvételin is megmutatni?

Kattints és jelentkezz most!

MÉG SOSEM PRÓBÁLTAD?

Érdekel a programozás, de még nem vagy képben?

Segítünk elsajátítani az alapokat a felvételi előtt. Kattints most az ingyenes online felkészítő anyagért!

DE MIÉRT A PROGMASTERS?

ÁLLÁSGARANCIA

Garantáljuk, hogy a vizsgát követő 6 hónapon belül új munkahelyet biztosítunk neked! Ha nem sikerül, a képzés (nettó) díjának felét visszafizetjük.

EGY ISKOLA, AHOVA JÓ BEJÁRNI

Bízunk benne, hogy Te is megtapasztalod majd: nem rideg falak közé érkezel hozzánk, hanem egy otthonos, családias közösségbe.

VALÓDI FELADATOK

A programozóképzés során valódi projekteken élesben próbálhatod ki magad. Ráadásul a szükséges agilis környezetben – tesztelőkkel és scrum masterekkel együtt – gyakorolhatsz.

SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Tényleg. A képzés után sem engedjük el senkinek a kezét. Ha kell, bármikor segítünk azoknak, akik nálunk végeztek.

Ismerd meg a jelenlegi képzetteket, hallgasd meg nálunk végzett fejlesztők élménybeszámolóit és ismerd meg mentorainkat.

Online nyílt napunkon tényleg minden kérdésedre választ kapsz a képzéssel kapcsolatban.

Nézz be hozzánk online  2021 május 18-án 18 órakor!

ÉRDEKEL A RÉSZLETES TEMATIKA?

Ha kíváncsi vagy a teljes fejlesztői szakmai tematikánkra, kérjük, add meg az e-mail címedet és azonnal megkapod!:

A KÉPZÉS DÍJA

ELŐFINANSZÍROZÁS
ÁLLÁSGARANCIÁVAL
1 090 000 FT + ÁFA

A képzés díját akár előre, egy összegben is kifizetheted.
Utána az elhelyezkedésre pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

NÉPSZERŰ

UTÓFINANSZÍROZÁS
ÁLLÁSGARANCIÁVAL
1 350 000 FT + ÁFA

A szerződéskötést követően egy kisebb kezdőrészletet kell fizetned. A tandíj többi részét „meghitelezzük” neked, és csak az új fizetésedből kell törlesztened – 18 hónapig. (99 000 + 18 x 69 500 Ft + ÁFA).
Utána az elhelyezkedésre pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

ELŐFINANSZÍROZÁS
ÁLLÁSGARANCIA NÉLKÜL
1 590 000 FT + ÁFA

Ha nem szeretnél állásgaranciát, akkor ez a fizetési forma való neked. Természtesen itt is van lehetőség egyéni részletfizetésre.

HOGY MŰKÖDIK AZ ÁLLÁSGARANCIA?

Ha sikeresen elvégzed képzésünket, garantáljuk, hogy fejlesztői állást kapsz egyik partnercégünknél. Szerződésben vállaljuk, hogy ha nem kapsz álláslehetőséget a képzést követő 6 hónapon belül, a tanfolyam nettó díjának felét visszafizetjük.

Az első 3 hónapban csak rajtunk keresztül, partnereinknél helyezkedhetsz el, majd a következő 3 hónapban egyedül is kereshetsz állást.

MI TÖRTÉNIK A FELVÉTELIN?

Névtelen 3

A felvételi valójában egy online vagy személyes találkozó, amelyen te is bátran kérdezhetsz.

Mi elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit vársz a szakmától.

Arra is megkérünk majd, hogy „élesben” oldj meg néhány kezdő programozási feladatot – nem tökéletes eredményt várunk, csak azt szeretnénk felmérni, hogyan gondolkodsz.

A felvételi feladatok megoldását JAVA vagy JavaScript nyelven várjuk tőled.

MÉG TÖBB MINDEN ÉRDEKEL?

Kíváncsi vagy, kik fognak tanítani?
Érdekel minden apró részlet?
Szeretnéd tudni, mi is a PROGmasters története?
Inspirálódnál korábbi képzettjeink sikeréből?

KATTINTS BÁTRAN!

Gyakran ismételt kérdések

HOGY MŰKÖDIK AZ ÁLLÁSGARANCIA?

Ha sikeresen elvégzed a képzést, garantáljuk, hogy fejlesztői állást kapsz egyik partnercégünknél. Szerződésben vállaljuk, hogy ha nem kapsz álláslehetőséget a képzést követő 6 hónapon belül, a tanfolyam nettó összegének felét elengedjük.

Az első 3 hónapban csak rajtunk keresztül, partnereinknél helyezkedhetsz el, majd a következő 3 hónapban egyedül is kereshetsz állást.

MITŐL KÜLÖNLEGES A PROGMASTERS 5 HÓNAPOS INTENZÍV OKTATÁST ÉS FIZETETT, SZAKMAI GYAKORLATOT BIZTOSÍTÓ KÉPZÉSE?

Elsősorban attól, hogy gyors és költséghatékony formában tanulhatsz. Mindenre kiterjedő elmélet helyett a piacon ténylegesen használt technológiákat ismerheted meg. A személyes kommunikáció segítségével, csoportos munka során gyorsabban és hatékonyabban tudsz új ismeretekre szert tenni és a meglévőket elmélyíteni.
A mentorok többéves oktatási tapasztalata és aktív szoftverfejlesztői tudása garantálja, hogy a képzés végén megállod a helyed Java backend, frontend vagy akár full-stack programozóként.
A képzést követően maximum 5 hónapos időszak következik, ami alatt már a partnercégeinknél teljes állásban dolgozol, de még a PROGmasters alkalmazásában. Ez alatt az időszak alatt még szorosabb szakmai felügyeletet és szakmai mentorálást is kapsz. Fizetésként nagyságrendileg ugyanannyira számíts, mint amennyi egy normál kezdő béredből marad a részletfizetés levonása után, amennyiben az utólagos részletfizetési konstrukciónkat választottad, de ténylegesen csak szakmai gyakorlatot követően kell elkezdened a tandíj törlesztését.

MIÉRT A JAVA?

A Java 25 éves múltjával és folyamatos fejlődésével a szoftverfejlesztési iparág legértékesebb és legnépszerűbb technológiája (http://www.tiobe.com/tiobe-index/)
Segítségével komoly pénzügyi és tőzsdei rendszereket, közösségi alkalmazásokat és kutatási platformokat hoznak létre.
A Java programozási nyelv biztosítja a hátteret azon rendszerek többségének is, amelyek a weboldalak vagy a telefonos alkalmazások egyszerű fejlesztését lehetővé teszik. Google, NASA, Twitter – csak néhány példa azok közül, akik használják.

De nem csak a Java! Hanem az informatika sok egyéb területével is megismerkedünk azért, hogy teljes képet kapj egy komplex szoftver minden eleméről.

HÁNY FŐVEL INDUL EGY CSOPORT?
15-19 fős látszámmal indítunk csoportot, mert szeretnénk mindenkire 100% figyelmet fordítani.
MIRŐL FOGOK TANULNI A FULL-STACK PROGRAMOZÓ KÉPZÉSEN?

A full-stack programozó tanfolyamunk tananyagát évek óta fejlesztjük. Célunk a kezdetektől az volt, hogy Magyarország legjobb programozóiskoláját hozzuk létre, amely sziklaszilárd szakmai tudásra épül. 

Ha hozzánk jössz tanulni, tapasztalt mentoraink és a megtartó tanulói közösségünk végig fogják majd a kezed. Azonban ahhoz, hogy jól teljesíts, fontos, hogy felkészülj a képzésre, és egy kicsit foglalkozz az előkészületekkel magad is.

Ez után az első majdnem 2 hónap azzal fog telni, hogy megtanulsz karbantartható és szervezett programkódot (clean code) írni, illetve algoritmusokban és a tesztalapú programozás keretein belül gondolkodni, használni a Git-et, és párban programozni. Kivesézzük a Java-t, mint objektumorientált programozási nyelvet is (OOP).

A 8-14. héten komplex rendszerek és technológiák használatáról lesz szó. Megismerkedünk a Spring-gel, az SQL-lel és az adatbáziskezeléssel, a JPA-val, a HTML-CSS-Javascript trióval, a Angular használatával, és a REST-tel is.

A 15-20. héten nagyobb sebességre kapcsolunk, és elkezdünk dolgozni a projektmunkákon, 3 fős csapatokban. Megismerkedünk eközben az olyan tipikus szoftver use case-ekkel, mint a banki szoftverek, webshopok, illetve blogmotorok.

MILYEN GYAKORLATI FELADATOK LESZNEK A TANFOLYAMON?

A képzéseken a valódinak megfelelő munkakörnyezetben dolgozunk. Változatos feladatokkal biztosítjuk, hogy a tanulás élmény legyen, de mindig az életből vett példákat oldunk meg.

HOGYAN NÉZ KI EGY KÉPZÉSI NAP?

Általában „bemelegítő” gyakorlatokkal kezdünk, amelyek segítenek a koncentrálásban, a csapatmunkában és a kreatív gondolkodásban. Ezután egy rövid elméleti oktatás következik, majd gyakorlati feladatokat oldunk meg először közösen, azután kisebb csoportokban. A nap végén együtt átnézzük az elkészült munkákat és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket.
Emellett vannak több napig tartó projektek, valamint  beszédtechnika, kommunikációs és prezentációs tréningek is.

Persze a jókedv is velejárója egy-egy képzési napnak csakúgy, mint a társasjátékozás szünetekben és a napi vitaminbevitelhez elengedhetetlen gyümölcskosár. Ha pedig egy-egy mérföldkövön, vizsgán túl vagyunk, azt este közös lazítással ünnepeljük.

MIRE LESZEK KÉPES A TANFOLYAM ELVÉGZÉSE UTÁN?

Mindenre, ami szükséges a biztos álláshoz.

Bővebben (ne aggódj, ha még nem értesz mindent):
Megérted a megrendelő által megfogalmazott igényeket.
Megtanulod feltenni azokat a kérdéseket, amelyek a feladatok pontos egyeztetéséhez szükségesek.
Képes leszel megtervezni egy szoftver architektúráját.
Képes leszel elkészíteni azt megfelelő minőségben, alkalmazva a „Tiszta kód” alapelveit.
Automatizált teszteléssel folyamatosan fenntartani ezt a minőséget és üzemeltetni a szoftvert éles környezetben.

Olyan munkamódszereket tudsz alkalmazni, amelyek növelik a hatékonyságot, átláthatóvá és egyszerűbbé teszik a mindennapi feladatokat (agilis módszertan, Scrum, Kanban)
Megtanulod az önérvényesítést a fejlesztői csapatban.
Tapasztalatot szerzel a munkád eredményeinek bemutatásában, prezentációk tartásában.

HOL TUDOK MAJD ELHELYEZKEDNI?

Folyamatosan bővülő partner cég-hálózatunkban backend, frontend, teszt automatizációs vagy üzleti támogató szerepkörökre is alkalmas leszel.

MIRE VAN SZÜKSÉGEM, HOGY ELKEZDJEM A TANFOLYAMOT?

Elsősorban időre, mivel az oktatásunk nappali rendszerű.
Angol nyelv ismeretére a szövegértés szintjén, mivel segédanyagként angol nyelvű leírásokat kell majd használnod.
Némi programozási ismeretre – jó, ha írtál már valamilyen rövid kódot tetszőleges programnyelven, tisztában vagy például a függvény, változó, ciklus fogalmakkal.
Ha nem foglalkoztál még programozással, ingyenes felkészítő tananyagunk segít a szükséges tudás megszerzésében.
Ezen kívül segít a jó logikai készség és a strukturált gondolkodás.

MILYEN FELSZERELÉST BIZTOSÍTOTOK?

Számítógépet minden hallgató számára, de lehetőség van saját laptopon is dolgozni. Az oktatáshoz szükséges felszereléseket, mint kivetítő, tábla, toll, flipchart. Szakirodalmat magyar és angol nyelven, jegyzeteket, előadási anyagokat.

HOL LESZ HELYILEG A KÉPZÉS?

A képzési alkalmak a megadott időpontokban a PROGmasters főhadiszállásán, az alábbi címen lesznek:
1056 Budapest, Irányi utca 3. III. emelet

Tömegközlekedéssel: Ferenciek tere
Parkolás: az utcán fizetős, vagy a közeli parkolóházban

FŐ PARTNEREINK