Nézz be hozzánk!

PROGRAMOZÓ KÉPZÉSEK
NYÍLT NAP

Szívesen látunk a PROGmasters ONLINE nyílt napján! Itt minden kérdésedre választ kapsz a 4 induló programozó képzésünkkel kapcsolatban. Időpont: 2023. június 15(csütörtök) 18:00.

Mi történik a nyílt napon?
Mindent megtudhatsz a várható álláslehetőségekről, emellett játszunk is egy kicsit – kipróbálhatod a PROGmasters egyik saját fejlesztésű applikációját. Találkozhatsz a mentorokkal, jelenlegi résztvevőkkel és korábbi végzettjeinkkel is.

A nyílt nap ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

FELKÉSZÍTŐ ÉS GYAKORLÓ PROGRAMOZÓ WORKSHOP+

Kinek szól a WorkShop+?
Azoknak, akik (még) nem döntöttek úgy, hogy programozást szeretnének tanulni, de kíváncsiak rá, milyen a szakma és milyen a képzés. És azoknak, akik már jelentkeztek programozó képzésünkre, de elakadtak, biztosra mennének vagy csak közösen szeretnének készülni.
A 3 szombati alkalomból álló intenzív felkészítő és gyakorló WorkShop+-on 100% mentori támogatás mellett gyakorolhatsz vagy épp készülhetsz fel Junior Java Backend fejlesztő vagy Vállalati full-stack szoftverfejlesztő képzésünk felvételijére.

Következő WorkShop alkalmak: 2023. május 27., június 3., 10.

A 3 alkalmas WorkShop+ díja 30.000 Ft + Áfa / fő. Ha felvételt nyersz induló programozó képzéseink valamelyikére, a WorkShop+ nettó díját levonjuk az adott képzés árából. Az ár a frissítőket, harapnivalókat is tartalmazza.

Jelentkezési határidő: 2023. május 26. 12:00

Manuális tesztelő képzés eseményei

A továbbiakban is minden eseményünket megtartjuk, ám online formátumban, így az otthon melegéből is betekintést nyerhetsz a PROGmasters működésébe. #maradjotthon