Pénzt keres, aki hibát keres.

Manuális tesztelő képzés
Kezdés: augusztus 17.
Jelentkezési határidő: július 19.

HA JOBB ÉLETRE VÁGYSZ, HA ÉRDEKEL A TECHNOLÓGIA ÉS A KÜLÖNFÉLE ALKALMAZÁSOK, HA SZERETSZ HIBÁKAT KERESNI ÉS TALÁLNI, AKKOR VÁLTS BÁTRAN KARRIERT VELÜNK!

Jelentkezz a PROGmasters új tesztelői képzésére, amit munka mellett is elvégezhetsz!

Képzésünkön 7 hét alatt megtanulhatsz egy új szakmát, majd fizetett, szakmai gyakorlat során mélyítheted el tudásodat és a végén garantáltan új helyen kezdhetsz dolgozni!

KEZDÉS: augusztus 17.
Jelentkezési határidő: július 19.

Jelentkezz a PROGmasters új tesztelői képzésére, amit munka mellett is elvégezhetsz!

Képzésünkön 7 hét alatt megtanulhatsz egy új szakmát, majd fizetett, szakmai gyakorlat során mélyítheted el tudásodat és a végén segítünk neked új munkahelyet találni!

KEZDÉS: augusztus 17.
Jelentkezési határidő: július 19.

MIÉRT NÁLUNK?

A PROGmasters nemcsak úttörő az informatikai képzések között, de tesztelő képzésünkön Te is megtapasztalod majd a barátságos, támogató légkört és jó hangulatot  – nem rideg falak közé, hanem egy otthonos, családias közösségbe érkezel. A képzés során ráadásul élesben, valódi fejlesztő csapatokkal és projekteken gyakorolhatsz.

És még valami: a képzés után sem engedjük el a kezed, mindig, minden körülmény között segítjük végzettjeinket annak érdekében, hogy munkát találjanak. Ehhez a képzés után térítésmentesen biztosítjuk a “Karrier Plus” képzési modulunkat aminek keretein belül segítünk összerakni a CV-d, felkészítünk interjúkra, tartunk számodra próba interjút, bemutatunk a partner cégeinknek és érdeklődés esetén akár 5 partnerünknek is elküldjük a CV-det, hogy náluk azonnali munkát vagy fizetett szakmai gyakorlatot kapjál.

NYÍLT NAP / TEST IT!

Megnéznéd közelebbről is? Teszteld le a tesztelői képzésünket és nézd meg, milyen nálunk az élet JÚLIUS 16-ÁN 18 ÓRÁTÓL a PROGmastersnél, az Irányi utca 3. III. emeletén.

KIBŐL LEHET JÓ TESZTELŐ?

Belőled is, ha szeretsz programokat használni, figyelsz a részletekre és a mindennapokban is azon kapod magad, hogy zavarnak a ferdén lógó képek, az elírások, vagy a rendetlenség az asztalon. Előny, ha jól bírod a javítással járó monotonitást és empatikusan adsz visszajelzést. És nem, nem kell tudnod programozni.

ÁRAINK

Utófinanszírozás

Állásgaranciával
550 000,- Ft + ÁFA
  • Fontos, hogy a képzés elvégzése után biztosan el tudj helyezkedni az új szakmádban? Fontos, hogy a legfelkészültebb oktatóktól, azonnal bevethető tudást kapj? Akkor jó helyen jársz.
  • A képzés díját  új fizetésedből is finanszírozhatod, részletekben. Mivel a képzés munka mellett végezhető és 100% állásgaranciát vállalunk, semmit sem kockáztatsz.*

Előfinanszírozás

Állásgarancia NÉLKÜL
980 000,- Ft + ÁFA
  • Fontos, hogy a legfelkészültebb oktatóktól, azonnal bevethető tudást kapj? Nálunk megkapod.
  • Ha nem szeretnél élni az állásgaranciánkkal, akkor ezt a finanszírozási formát neked találtuk ki. Ebben az esetben is van lehetőség személyreszabott részletfizetésre.

Utófinanszírozás

550 000,- Ft + ÁFA
  • Fontos, hogy a képzés elvégzése után is segítséget kapj az álláskeresésben? Fontos, hogy a legfelkészültebb oktatóktól, azonnal bevethető tudást kapj? Akkor jó helyen jársz.
  • A képzés díját a tanfolyam elvégzése után is finanszírozhatod, részletekben. A képzés munka mellett végezhető és segítünk az elhelyezkedésben is, így semmit sem kockáztatsz, nem kell felmondj a jelenlegi munkahelyeden, de egy új karrierrel lehetsz gazdagabb.*

Szerződéskötést követően egy kisebb kezdőrészletet kell fizetned. A tandíj többi részét „meghitelezzük” neked, és csak a képzés elvégzése után kell törlesztened – 12 hónapig. (70.000 Ft + ÁFA + 12 x 40.000 Ft + ÁFA)

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MIT KELL TUDNIA EGY SZOFTVERTESZTELŐNEK?

Először is kritikusnak kell lenned. Ha hibát találsz az hasznos, nem pedig káros a folyamatban. Ám azt építő módon, tisztán megfogalmazva kell elmondanod a fejlesztőnek. Ha úgy tetszik: kedvesen kell kritikát megfogalmaznod.

MENNYIT KERES EGY SZOFTVERTESZTELŐ?

A kezdő tesztelők fizetése megközelíti a kezdő fejlesztőkét. Itt is van lehetőséged feljebb és feljebb lépni, szorgalommal és tehetséggel 2-3 éven belül akár nettó 400-500 ezer forintot is hazavihetsz.

HOGY SEGÍTETEK ÚJ ÁLLÁST TALÁLNI?

A képzés során a szakmai tudás mellett a soft skillekre is nagy hangsúlyt fektetünk. Improvizációs technikákon keresztül segítjük kommunikációs készségeidet, valamint beszédtechnika és prezentációs tréningeken készítünk fel az IT világára. A képzés során segítünk az önéletrajz elkészítésében, és első tesztelői interjúdra is felkészítünk.
A képzés végén pedig támogatunk az álláskeresésben, cégek képviselői előtt tartott Demókon prezentálhatod a képzés során készült projektedet, illetve partnereinknek is közvetlenül elküldjük a CV-det.

HÁNY FŐVEL ÉS MILYEN GYAKRAN INDUL EGY CSOPORT?

8-12 fős létszámmal indítunk csoportot, mert szeretnénk mindenkire 100% figyelmet fordítani. A csoporjainkat a szoftverfejlesztő képzésünkkel összehangoltan indítjuk, hogy a hozzánk jelentkezők már éles projekteken dolgozó fejlesztők munkáin gyakorolhassák tesztelői tudásukat.

LESZ-E VIZSGA A KÉPZÉS VÉGÉN?

Igen, egy összetett szóbeli és írásbeli vizsgán kell bizonyítanod a tudásod a képzés végén. Ha elsőre nem sikerülne, lehetőséget biztosítunk pótvizsgára is.

MIRE VAN SZÜKSÉGEM HOGY ELKEZDHESSEM A TANFOLYAMOT? BIZTOSÍTOTOK VALAMILYEN FELSZERELÉST?

Elsősorban időre, egész pontosan 11 nap szabadságra. Ezen felül angol nyelv ismeretére, legalább olvasott szövegértés szinten, mivel van néhány segédanyagunk, melyek csak angol nyelven érhetőek el, illetve több partnercégünknél is ez elvárás, ezért ajánjuk hogy rendelkezz angol nyelvtudással, de nem alapkövetelmény. Valamilyen szövegszerkesztő szoftver felhasználói szintű ismerete is előnyös, de akinek ezen a téren hiányosságai vannak, azoknak segítünk a felzárkózásban. Jó kommunikációs készségre is szükséged lesz, és hogy szeress elrontani dolgokat. 🙂

Eszközök tekintetében tudunk számodra a képzés idejére laptopot biztosítani, de ha jobban szeretsz saját eszközön dolgozni, azt is használhatod.

HOL LESZ HELYILEG A KÉPZÉS?

A képzési alkalmak a megadott időpontokban a PROGmasters online tantermében, Zoomon tartjuk, míg a vírus miatti korlátozások fennálnak. Amennyiben végetért, és biztonságosnak véljük a tantermi oktatás folytatását, az órák a PROGmasters főhadiszállásán, az alábbi címen lesznek:
1056 Budapest, Irányi utca 3. III. emelet

Megközelítés
Tömegközlekedéssel: Ferenciek tere
Parkolás: az utcán fizetős, vagy a közeli parkolóházban

FELVÉTELI FOLYAMAT

A jelentkezési űrlapunk kitöltése után kapsz egy visszaigazoló emailt, és csatolva egy házi feladatot, aminek a megoldására és visszaküldésre 5 napod van. Ezt kijavítjuk, majd felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, ha elegendő pontot értél el, leegyeztetünk veled egy felvételi időpontot. Ott átbeszéljük a feladatmegoldásodat, egy rövid interjú során megismerjük egymást. Ez után közösen döntünk a képzési szerződés aláírásáról.

A KÉPZÉS MENETÉRŐL

Oktatás hétköznap 1x félnap, 2x esti alkalom, valamint összesen 14 egész nap – péntek, szombat. Így maximum 11 nap szabadságot kell kivenned – ünnepnapoktól függően ez változhat. A képzés során nincs szünet és kizárólag 2 alkalmat lehet hiányozni. A tananyag mennyisége és a tanfolyam intenzitása miatt ennél több hiányzás sajnos nem megengedett.
A képzést követően maximum 5 hónapos időszak következik, ami alatt már a partnercégeinknél leszel kihelyezve, és teljes állásban náluk dolgozol, de még kihelyezett munkaerőként, a PROGmasters alkalmazásában. Ez alatt az időszak alatt még szorosabb szakmai felügyeletet és erős szakmai mentorálást is kapsz.

A teljes tematika eléréséhez, kérjük add meg az email címedet.

VÉGZETTEINK MONDTÁK

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.” B. Béla

Szoftverfejlesztő

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.” B. Béla

Szoftverfejlesztő

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.” B. Béla

Szoftverfejlesztő

MENTOROK

Közel 10 éves tesztelői tapasztalatát hazai nagyvállalatoknál szerezte, banki és postai területen. A PROGmasters tesztelő képzésének szakmai vezetője és mentora 2019 óta.

Lelkesen térképezi fel vagy rontja el azokat az alkalmazásokat, amelyek a keze alá kerülnek.

Szabadidejében horgászni jár két kamasz fiával, valamint szívesen horgol amigurumikat.

Nyikos Márta

képzés vezető, senior manuális szoftvertesztelő

A BME mérnökinformatikus szakán végzett  és immáron 20 év fejlesztői tapasztalat van a háta mögött.

A PROGmasters alapítójaként hiszi, hogy mindenki számára nyitott a szoftverfejlesztői szakma.

Szabadidejében, ha nem kislányával játszik, akkor bútorokat tervez és készít, biciklizik, vagy improvizációs előadásokon szerepel.

Filep Szabolcs

vezető szakmai mentor, alapító

15 éve dolgozik kommunikációs szakemberként. A Momentán Társulat képzésének elvégzése óta az improvizáció a nagy szerelme, elemeit a PROGmasters képzésébe is beépítette.
Egész pici kislánya mellett is részt vesz a képzés improvizációs és tréning alkalmain, kommunikációs gyakorlatokkal fejlesztve a résztvevők magabiztosságát, spontaneitását és a hatékony csapatmunkát.

Filep-Papp Nikolett

vezető kommunikációs mentor, alapító

PARTNEREINK

VAN OLYAN ISMERŐSÖD, AKIT ÉRDEKELHET A LEHETŐSÉG?
OSZD MEG VELE AZ OLDALT!