Jelentkezz 4 hónapos Java + PL/1 programozó képzésünkre és az ingyenes képzés végén biztos állás vár az UNIQA Raiffeisen Software Service Kft-nél vagy valamelyik partnercégünknél!

GARANTÁLT KEZDŐ FIZETÉS AZ URSS-NÉL:
minimum bruttó 500.000 Ft

SPRICHST DU DEUTSCH?

Ha tudsz németül, akkor lényegesen jobb esélyed van bekerülni a képzésre és a képzés végén álláshoz jutni.
Az UNIQA Raiffeisen Software Service Kft-nél elvárás a középszintű német és alapfokú angol nyelvtudás, ezért már a felvételin is előnyt élvez az, aki tud németül. A nyelvvizsga nem követelmény.
Természetesen azoknak is segítünk állást találni, akiket a képzés végén nem vesznek fel azonnal.

KEZDÉS:
VÁRHATÓAN 2022. JÚLIUS 18.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
4 hónap, hétfőtől péntekig, 9-17 között

A KÉPZÉS HELYSZÍNE:
PROGmasters virtuális tanterem (Zoom)

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

MI AZ A PL/1 ÉS MENNYIT LEHET VELE KERESNI?
A PL/1 programozási nyelv egy, eredetileg a 60-as években kifejlesztett, a pénzügyi szektorban a mai napig használt nyelv. Ezt a programnyelvet használja az osztrák UNIQA Biztosító és a szintén osztrák Raiffeisen Bank is. Az UNIQA Raiffeisen Software Service Kft. (URSS) fejlesztői csapatát ráadásul a jövőben csak Magyarországon erősítik, így várhatóan jelentős létszámbővülés várható.
A képzés után az URSS-nél álláshoz jutók garantáltan 500 ezer forintos bruttó fizetéssel kezdenek, a senior PL/1 programozók fizetése pedig a bruttó 1 millió forintot is elérheti.
A pénzügyi szektorban kimagaslóan magasak a bérek – az IT területén is.

MIÉRT JÓ AZ URSS-NÉL DOLGOZNI?
A cégnél kiváló munkakörülmények várnak, teljesen rugalmas munkaidőben dolgozhatsz. Biztosítják a laptopot, az Astoriánál lévő kényelmes irodában rekreációs terület vár csocsóval és darts-cal. De természetesen a home office is opció. A cégnél egy tapasztaltabb programozó bruttó egymillió forint felett is kereshet, év végén pedig automatikus 13. havi fizetés jár.

MIELŐTT JELENTKEZEL

MÁR TUDOK PROGRAMOZNI

Ha már tudsz legalább alapszinten
JAVA nyelven programozni,
és úgy érzed, készen állsz a
felvételire, akkor jelentkezz
azonnal!

MÉG SOSEM PRÓBÁLTAM

Érdekel a programozás, de nem próbáltad még?
Ingyenes felkészítő anyagunk segít elsajátítani a JAVA-alapokat, hogy sikeres lehess a felvételin! Kérd most!

MIÉRT A PROGMASTERS?

A PROGmasters egy budapesti székhelyű IT képzési központ.
Nem csupán szakmai képességekkel, hanem soft skillekkel is felruházzuk a nálunk tanulókat, hogy helyt tudjanak állni minden helyzetben.
Valószínűleg a PROGmasters a legjobb hazai IT suli: Te is megtapasztalod majd, hogy egy otthonos, családias közösségbe érkezel és a képzés után sem engedjük el a kezed.

GYAKORI KÉRDÉSEK

MIÉRT A PROGMASTERS?

ÁLLÁSGARANCIA

Ha igénybe veszed KARRIER HELP szolgáltatásunkat, garantáljuk, hogy a vizsgát követő 6 hónapon belül új munkahelyet biztosítunk neked! Ha nem sikerül, a képzés díjának felét visszafizetjük. Megtanítunk csapatban dolgozni, segítünk megírni és formába önteni az önéletrajzod, kommunikációs készségfejlesztő, prezentációs tréningekkel, készítünk fel a nyílt demo alkalmakra.
A KARRIER HELP szolgáltatás áfaköteles.

EGY ISKOLA, AHOVA JÓ BEJÁRNI

Bízunk benne, hogy Te is megtapasztalod majd: nem rideg falak közé érkezel hozzánk, hanem egy otthonos, családias közösségbe.

VALÓDI FELADATOK

A képzés során valódi projekteken élesben próbálhatod ki magad. Ráadásul a szükséges agilis környezetben – fejlesztőkkel és scrum masterekkel együtt – gyakorolhatsz.

SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Tényleg. A képzés után sem engedjük el senkinek a kezét. Ha kell, bármikor segítünk azoknak, akik nálunk végeztek.

MIT FOGOK PONTOSAN TANULNI?

A képzésen természetesen nem csak a PL/1 nyelvet tanítjuk meg, a tematikában sok minden más mellett a JAVA SE és a Z/OS is szerepel. A részletes tematikáért kattints ide!

HOGY NÉZ KI A FELVÉTELI?

A felvételin alap programozói tudásodat, kompetencia és logikai készségedet, valamint motivációdat vizsgáljuk, emellett német és/vagy angol nyelvtudásodat.

HA NEM KAPOK AZONNAL ÁLLÁST, SEGÍTETEK MUNKÁT TALÁLNI?

Igen. A képzésen a soft skillekre is nagy hangsúlyt fektetünk. Improvizációs technikákkal fejlesztjük kommunikációs készségedet, emellett beszédtechnikai és prezentációs tréningeken is részt fogsz venni. Segítünk az önéletrajz elkészítésében, és első interjúdra is felkészítünk.
A képzés után is támogatunk az álláskeresésben, partnereinknek közvetlenül is elküldjük a CV-det.

BIZTOSÍTOTOK FELSZERELÉST?

A képzés idejére speciális laptopot biztosítunk neked. A gépért a szerződéskötéskor 100.000 Ft kauciót kérünk, amit természetesen a képzés végén visszakapsz.

JÓ TUDNI

Java + PL/1 programozó képzésünk a felnőttképzési törvény szerinti bejelentés alapján folytatott képzés.
Mit jelent ez?
Ha sikeresen teljesíted a képzést, PROGmasters-es tanúsítványt és természetesen piacképes tudást szerzel.


JAVA + PL/1 képzésünkre a jelentkezést lezártuk, de fogunk még indítani ingyenes képzéseket. Ha első kézből szeretnél róluk értesülni, add meg e-mail címedet.

IRATKOZZ FEL!

FŐ PARTNEREINK