VÁLLALATI

FULL-STACK SZOFTVERFEJLESZTŐ KÉPZÉS

Kezd új életet programozóként!

KEZDÉS:
várhatóan 2024. eleje

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
6 hónap (880 óra) hétfőtől péntekig 9-17 között oktatás + önálló tananyagfeldolgozás

A KÉPZÉS HELYSZÍNE:
PROGmasters képzési központ, V. kerület, Irányi utca 3.
vagy online, a PROGmasters virtuális tantermében (Zoom)

 100% ELHELYEZKEDÉSI TÁMOGATÁS

Karrier Help szolgáltatásunk célja, hogy a képzést követően új munkahelyed legyen full-stack fejlesztőként. Ezért a szakmai tudás mellett a megfelelő soft skillek megszerzésében is segítünk. Megtanulsz csapatban dolgozni, segítünk megírni és formába önteni az önéletrajzod, kommunikációs, készségfejlesztő és prezentációs tréningekkel készítünk fel az állásinterjúkra. Ráadásul, ha sikeres záróvizsgát teszel, partnercégeinkkel nem csak demo-alkalmainkon és rapid céges bemutatkozókon, de állásinterjúkon is találkozhatsz majd.

ÁLLÁSGARANCIA LEHETŐSÉG

Ha a felvételin, a képzés alatt és a záróvizsgán is jól teljesítesz, akkor állásgaranciát adunk. Mit jelent ez? Garantáljuk, hogy a segítségünkkel a sikeres záróvizsgát követő, legfeljebb 6 hónapon belül új munkahelyed lesz az IT-szektorban. Ellenkező esetben a képzés díjának 100%-át elengedjük/visszafizetjük.

A képzésen az állásgaranciás helyek száma nem korlátozott, és természetesen a 100% elhelyezkedési támogatás a képzés valamennyi résztvevőjének jár.

 MÉG 6 ÉRV A KÉPZÉS MELLETT

MILLIÓS FIZETÉS
Kutatásunkból kiderül, hogy akik 3-6 éve végeztek nálunk, átlagosan bruttó 1,06 millió forintot keresnek, azoknál pedig akik 4-6 éve végeztek, ez a szám már bruttó 1,3 millió forint.

KÉPZÉSI HITEL IGÉNYELHETŐ
Ha az előre fizetést választod, akkor a képzési díj finanszírozására 500.000 Ft-ig igényelhetsz kamatmentes Képzési Hitelt. A hiteligényléssel kapcsolatban a Diákhitel központtól (diakhitel.hu), egyéb kérdésekben tőlünk kérhetsz bővebb tájékoztatást.

10 NAPOS ELÁLLÁSI LEHETŐSÉG
Ha felvettünk, de valamiért meggondolnád magad, a képzés első 10 napjában lehetőséged van felmondani a szerződést fizetési kötelezettség nélkül.

HASZNÁLJUK AZ AI-T
A mesterséges intelligencia nem elveszi a programozók munkáját, hanem nagyban segíti. Épp ezért képzésünkön megtanítjuk neked az AI használatát – a mindennapi munkában.

ÁFAMENTES KÉPZÉS
Rendelkezünk felnőttképzési engedéllyel és a képzés megfelel az államilag elismert programkövetelménynek, így a képzés díja áfamentes.

AUDITÁLT BOOTCAMP
A PROGmasters korábbi végzettjeink szerint nagyon barátságos és profi bootcamp, ahol igazán jó tanulni. Természetesen a PROGmasters az IVSZ által is auditált.

MIÉRT A PROGMASTERS?

ÁLLÁSGARANCIA

Ha igénybe veszed KARRIER HELP szolgáltatásunkat, garantáljuk, hogy a vizsgát követő 6 hónapon belül új munkahelyet biztosítunk neked! Ha nem sikerül, a képzés teljes díját visszafizetjük.

EGY ISKOLA, AHOVA JÓ BEJÁRNI

Bízunk benne, hogy Te is megtapasztalod majd: nem rideg falak közé érkezel hozzánk, hanem egy otthonos, családias közösségbe.

VALÓDI FELADATOK

A programozóképzés során valódi projekteken élesben próbálhatod ki magad. Ráadásul a szükséges agilis környezetben – tesztelőkkel és scrum masterekkel együtt – gyakorolhatsz.

SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Tényleg. A képzés után sem engedjük el senkinek a kezét. Támogatunk, amíg el nem helyezkedsz, sőt, még azután is számíthatsz ránk.

JÓ TUDNI

 • a képzésen való részvétel bemeneti követelménye érettségi megléte és középszintű (B2) angol nyelvtudás (igazolása: komplex nyelvvizsga bizonyítvány megléte vagy sikeres szintfelmérő a felvételi folyamat során)

• a képzés időtartama 23 hét + 3 hét szünet (880 óra)
• online részvétellel is végezhető, tehát az ország bármely tájáról jelentkezhetsz, sőt határon túlról is
• hétköznaponként napi 8+ óra elfoglaltságot igényel

MIÉRT A PROGMASTERS?

 EGY ISKOLA, AHOVA JÓ BEJÁRNI – MÉG VIRTUÁLISAN IS

Bízunk benne, hogy Te is megtapasztalod majd: nem rideg falak közé érkezel hozzánk, hanem egy otthonos, családias közösségbe.

VALÓDI FELADATOK
A programozóképzés során valódi projekteken élesben próbálhatod ki magad. Ráadásul a szükséges agilis környezetben – tesztelőkkel és scrum masterekkel együtt – gyakorolhatsz.

SZÁMÍTHATSZ RÁNK
Tényleg. A képzés után sem engedjük el senkinek a kezét. Támogatunk, amíg el nem helyezkedsz, sőt, még azután is számíthatsz ránk.

MIT KELL TUDNOM A FELVÉTELIRŐL?

A felvételi egy szakmai és egy HR részből áll, illetve ha nem rendelkezel angol (B2) nyelvvizsgával, akkor felmérjük nyelvtudásod szintjét is. Ezek online alkalmak, amelyeken te is bátran kérdezhetsz.

Mi elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit vársz a szakmától és mi a motivációd. Arra is megkérünk majd, hogy „élesben” oldj meg néhány kezdő programozási feladatot – nem tökéletes eredményt várunk, csak azt szeretnénk felmérni, hogyan gondolkodsz.
A felvételi feladatok megoldását Java nyelven várjuk tőled.

A képzések felvételije folyamatos. Ez azt jelenti, hogy nem várjuk meg a jelentkezési határidőt, a jelentkezőket már a képzés meghirdetésétől felvételiztetjük.
A csoportok feltöltése szintén folyamatos, így túljelentkezés esetén előfordulhat, hogy a felvételt a jelentkezési határidő előtt le kell zárjuk. Kivételes esetben ez akkor is előfordulhat, ha van még jelölt szakmai felvételire vagy HR beszélgetésre.

Partnercégeink többségénél elvárás a középszintű angol és/vagy német nyelvtudás, ezért a felvételin mi is középszintű angol nyelvtudást kérünk tőled. Ha ennél magasabb szinten vagy, esetleg az angol mellett németül is tudsz, az előnyt jelent a felvételi során.

MIT FOGOK TANULNI A KÉPZÉSEN?

A Vállalati full-stack szoftverfejlesztő tanfolyamunk tananyagát évek óta fejlesztjük. Célunk a kezdetektől az volt, hogy Magyarország legjobb programozóiskoláját hozzuk létre, amely sziklaszilárd szakmai tudásra épül.

Ha hozzánk jössz tanulni, tapasztalt mentoraink és a megtartó tanulói közösségünk végig fogják majd a kezed. Azonban ahhoz, hogy jól teljesíts, fontos, hogy felkészülj a képzésre, és egy kicsit foglalkozz az előkészületekkel magad is.
Ez után az első majdnem 2 hónap azzal fog telni, hogy megtanulsz karbantartható és szervezett programkódot (clean code) írni, illetve algoritmusokban és a tesztalapú programozás keretein belül gondolkodni, használni a Git-et, és párban programozni. Kivesézzük a Java-t, mint objektumorientált programozási nyelvet is (OOP).
A 9-13. héten komplex rendszerek és technológiák használatáról lesz szó. Megismerkedünk a Spring-gel, az SQL-lel és az adatbáziskezeléssel, a JPA-val, és a REST-tel is.
A 13-14. héten nagyobb sebességre kapcsolunk, és elkezdünk dolgozni a projektmunkákon, 3 fős csapatokban. Megismerkedünk eközben az olyan tipikus szoftver use case-ekkel, mint a banki szoftverek, webshopok, illetve blogmotorok.
A 15-20. héten elmélyülünk a webalkalmazások kliensoldali technológiáiban (HTML, HTTP, CSS), illetve a Single Page alkalmazások (SPA) készítésében a JavaScriptre épülő Angular keretrendszer használatával.
A 21-28. héten projektmunkákkal zárjuk a képzést, melynek keretein belül megismerkedtek a CI/CD folyamatokkal is, illetve tanultok még különböző frontendes technológiákat.
Ha kíváncsi vagy a részletes tematikára, kattints ide.

JELENTKEZNÉL?

A következő full-stack képzésünk várhatóan 2024 áprilisában indul.
Ha nem szeretnél addig várni, jelentkezz bátran backend-fejlesztő képzésünkre most, a frontend részt (ha szeretnéd) később is elsajátíthatod.
Ha mindenképp megvárnád a full-stack képzés indulását, jelezd nekünk a lenti formon és mi szólunk, ha már tudsz jelentkezni!

Azt javasoljuk, addig is gyakorolj, hogy minél felkészültebben fuss majd neki a felvételnek. Az ingyenes felkészítő anyagokat itt találod.

„A PROGmasters nagyon emberközpontú, barátságos és családias” (Szucsán Szintia)

„A PROGmasters nagyon emberközpontú, barátságos és családias” (Szucsán Szintia)

„Legjobban a csapatmunkát élveztem. Előtte teljesen egyedül tanultam a programozást.” (Veres Áron)

„Legjobban a csapatmunkát élveztem. Előtte teljesen egyedül tanultam a programozást.” (Veres Áron)

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOGY MŰKÖDIK AZ ÁLLÁSGARANCIA?

Ha sikeresen elvégzed a képzést, garantáljuk, hogy fejlesztői állást kapsz több mint 80 partnercégünk egyikénél. Szerződésben vállaljuk, hogy ha nem kapsz álláslehetőséget a képzést követő 6 hónapon belül, a képzés teljes díját elengedjük.

Az első 3 hónapban csak rajtunk keresztül, partnereinknél helyezkedhetsz el, majd a következő 3 hónapban egyedül is kereshetsz állást.

HÁNY FŐVEL INDUL EGY CSOPORT?

15-20 fős létszámmal indítunk csoportot, mert szeretnénk mindenkire 100%-os figyelmet fordítani.

MILYEN GYAKORLATI FELADATOK LESZNEK A TANFOLYAMON?

 A képzéseken a valódinak megfelelő munkakörnyezetben dolgozunk. Változatos feladatokkal biztosítjuk, hogy a tanulás élmény legyen, de mindig az életből vett példákat oldunk meg.

HOGYAN NÉZ KI EGY KÉPZÉSI NAP?

 Általában „bemelegítő” gyakorlatokkal kezdünk, amelyek segítenek a koncentrálásban, a csapatmunkában és a kreatív gondolkodásban. Ezután egy rövid elméleti oktatás következik, majd gyakorlati feladatokat oldunk meg először közösen, azután kisebb csoportokban. A nap végén együtt átnézzük az elkészült munkákat és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket.

Emellett vannak több napig tartó projektek, valamint  beszédtechnika, kommunikációs és prezentációs tréningek is.

MIRE LESZEK KÉPES A TANFOLYAM ELVÉGZÉSE UTÁN?

 Mindenre, ami szükséges egy új, jövőbiztos IT karrierhez.

Bővebben (ne aggódj, ha még nem értesz mindent):
Megérted a megrendelő által megfogalmazott igényeket.
Megtanulod feltenni azokat a kérdéseket, amelyek a feladatok pontos egyeztetéséhez szükségesek.
Képes leszel megtervezni egy alkalmazás architektúráját, beleértve a frontend és a backend részeket is.
Képes leszel elkészíteni azt megfelelő minőségben, alkalmazva a „Clean Code” alapelveit.
Képes leszel automatizált teszteléssel folyamatosan fenntartani ezt a minőséget és üzemeltetni a szoftvert éles környezetben.
Olyan munkamódszereket tudsz alkalmazni, amelyek növelik a hatékonyságot, átláthatóvá és egyszerűbbé teszik a mindennapi feladatokat (agilis módszertan, Scrum, Kanban).
Megtanulod az önérvényesítést a fejlesztői csapatban. Tapasztalatot szerzel a munkád eredményeinek bemutatásában, prezentációk tartásában.

HOL TUDOK MAJD ELHELYEZKEDNI?

Jelenleg 22 ezer  betöltetlen állás van a hazai IT-szektorban. Az EU-ban (becslések szerint) közel 1 millió. Többségük programozói pozíció, tehát igen jó esélyekkel indulsz majd. Karrier Help szolgáltatásunk maximálisan támogat az elhelyezkedésben. Több mint 100 IT céggel állunk szerződéses kapcsolatban a KKV-któl a multikig (főként Budapesten és vidéki nagyvárásokban). A képzés után sem engedjük el a kezed. Azért, hogy a közvetítési időszakban ne csak szinten tartsd, hanem fejleszd is programozói formád, ingyenes gyakornoki programunkon veszel részt. A programon heti minimum 10 órában, egy valós és működő alkalmazás fejlesztésén fogsz csapatban dolgozni. Mindezt pont úgy, ahogy majd leendő fejlesztői pozíciódban. Természetesen a gyakornoki időszakban már állásinterjúid is lesznek.

MIRE VAN SZÜKSÉGEM, HOGY ELKEZDJEM A PROGRAMOZÓ KÉPZÉST?

Elsősorban időre, mivel az oktatásunk nappali rendszerű.

Angol nyelv középszintű ismeretére, mivel segédanyagként angol nyelvű leírásokat kell majd használnod, valamint ez a képzés központilag előírt bemeneti feltételei közé tartozik.
Némi programozási ismeretre – jó, ha írtál már valamilyen rövid kódot tetszőleges programnyelven, tisztában vagy például a függvény, változó, ciklus fogalmakkal.
Ha nem foglalkoztál még programozással, ingyenes felkészítő tananyagunk vagy a Java Start képzésünk segít a szükséges tudás megszerzésében.

MILYEN FELSZERELÉST BIZTOSÍTOTOK?

 Online elérhető szakirodalmat magyar és angol nyelven, jegyzeteket, előadási anyagokat.
Javasoljuk, hogy olyan gépet használj, ami legalább Intel i5 / AMD Ryzen 5 processzorral rendelkezik, a RAM legalább 8GB, van benne SSD és nagy monitor tartozik hozzá.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

 Vállalat full-stack szoftverfejlesztő képzésünk a felnőttképzési törvény szerinti engedély alapján folytatott képzés.

Mit jelent ez? Ha sikeresen teljesítesz egy engedélyezett képzést, a képzés után elmehetsz vizsgázni egy független vizsgaközpontba, ahol államilag elismert képesítő bizonyítványt szerezhetsz.
Az engedélyezett képzések képzési díja áfamentes, ráadásul Képzési Hitelt is igényelhetsz a képzési díjad finanszírozására.

FŐ PARTNEREINK