MUNKA MELLETT VÉGEZHETŐ
PYTHON ONE ALAPOZÓ KÉPZÉS

Tanuld meg nulláról gyorsan és egyszerűen a Python programozás alapjait, és kinyílik előtted az IT világa!

KEZDÉS:
2024. JÚLIUS 9.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2024. JÚNIUS 24.

A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
8 hét (90 óra)
hétfőtől csütörtökig 17-20 óra között

A KÉPZÉS HELYSZÍNE:
Online (PROGmasters virtuális tanterem, Zoom)

PYTHON: A NUMBER 1.

NÉPSZERŰ, EGYSZERŰ

A hivatalos TIOBE Index szerint ma a legnépszerűbb programozási nyelv, ami egyszerűen és gyorsan tanulható, a használata pedig hatékony, megbízható és gyors. Egyszerű a szintaxisa, nemcsak megérteni, hanem kódolni is könnyű.

MILYEN SZAKMÁKBAN HASZNOS?

A programozás mellett igen keresett Business Analyst, Data Analyst, IT- vagy Network adminisztrátor, Network Engineer, Cloud Engineer, Data Engineer vagy Data Scientist, automata tesztelő pozícióknál is nagyon sokat számít, ha tudsz pythonul.

AZ AI ANYANYELVE

Bárhová nyúlsz a mesterséges intelligencia területén, Pythonnal találkozol. Az Open Ai és a ChatGPT is Pythonban íródott.

FÜGGETLEN

A Python platformfüggetlen, bármelyik operációs rendszeren használható, emellett nyílt forráskódú, így szabadon hozzáférhető és módosítható.

KÖZÖSSÉG ÉS TÁMOGATÁS

A Python több mint 30 éves és már több fejlesztő generáció is aktívan használta. Ezért hatalmas a közösségi támogatása: videók, dokumentációk és fórumok is segítenek a Python használóinak.

MILYEN CÉGEK HASZNÁLJÁK?

Tényleg csak néhány példa: YouTube (gyors és frissíthető funkciók fejlesztésére), Google (a keresőmotorok felépítéséhez), Spotify, Netflix, Dropbox, Blender, BitTorrent, Instagram, PayPal, Amazon, stb. A Python alapnyelv a webfejlesztés, a játékfejlesztés, az automatizálás és az adatelemzés területén.

KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

Azoknak, akik nulláról indulva szeretnék megtanulni a legnépszerűbb nyelvet, de nem csak vagy nem feltétlenül a programozás iránt érdeklődnek, hanem az AI és a Data Science iránt is.

MIT AD A KÉPZÉS?

PYTHON ONE képzésünkön mentori támogatás mellett nem csak a Python nyelvet tanulod meg, de megismered az AI programozás és a Data Science alapjait is.

MIÉRT ÉRI MEG?

JÓL FIZETŐ SZAKMÁK

A tapasztalt Python fejlesztők bére elérheti a 2 millió forintot is, de a Data Science vagy az AI világában is milliós fizetés és gyors karrier vár.

PYTHON UTÁN LÉPJ TOVÁBB

2in1 tesztelő, frontend, és valamennyi karrierépítő és karrierváltó Java-képzésünkre is bekerülhetsz a PYTHON ONE sikeres elvégzése után. Ezeken államilag elismert szakképesítést szerezhetsz, akár állásgarancia-lehetőséggel! Ráadásul bármelyiken is tanulsz tovább, a választott képzés árából 240.000 Ft kedvezményt adunk.

SEGÍT A MUNKAERŐPIACON

A képzésen megszerzett tudást akár jelenlegi munkádban is hasznosíthatod: tudni fogsz exceleket, makrókat és felületeket automatizálni azáltal, hogy megtanulsz programozni. A képzésen elsajátíthatod a ma igen népszerű no-code/low-code platformok használatához szükséges készségeket is.

AUDITÁLT BOOTCAMP

A PROGmasters az IVSZ – Digitális Vállalkozások Szövetsége által auditált, ami garancia a magas szakmai színvonalra.

HOGY KERÜLHETSZ BE A KÉPZÉSRE?

Ahhoz, hogy elkezdd a képzést, csak egy rövid, online beszélgetésen kell részt venned.
A jelentkezésed utáni visszaigazoló emailben találod majd az időpontfoglaláshoz szükséges linket.
Fontos! A jelentkezés nem jár kötelezettséggel!

A PYTHON ONE KÉPZÉS DÍJA

OLCSÓBB

EGY ÖSSZEGBEN,
ELŐRE FIZETÉSSEL

340.000 Ft + Áfa
AKCIÓS ÁR, HA JÚNIUS 10-IG JELENTKEZEL: 290.000 Ft + Áfa

OKOS DÖNTÉS

UTÓFINANSZÍROZÁS
(7 HÓNAP)

50.000 + Áfa szerződéskötéskor
+ a fennmaradó díj 7 havi részletben

Teljes díj: 450.000 Ft + Áfa
AKCIÓS ÁR, HA JÚNIUS 10-IG JELENTKEZEL: 400.000 Ft + Áfa

Ha a vizsgád jól sikerül, szakmai felvételi nélkül bekerülhetsz akár állásgarancia-lehetőséget kínáló ráépülő képzéseinkre: frontend, 2in1 backend, full-stack, 2in1 (manuális&automata) tesztelő. Bármelyiken is tanulsz tovább, a választott képzés árából 240.000 Ft kedvezményt adunk.
A díjat csak akkor tudjuk beszámítani, ha más kedvezményt nem veszel igénybe.

VAN KÉRDÉSED?

A leggyakoribb kérdéseket és válaszokat összegyűjtöttük neked, de ha valamit nem találsz, írj nekünk bátran!

MIT FOGOK TANULNI A PYTHON ONE ALAPOZÓ KÉPZÉSEN?
A Python ONE képzésen megismered a Python eszköztárát az alapoktól kezdve (változók használata, feltételvizsgálat, ciklusok), de belekóstolhatsz az összetettebb megoldásokba is (OOP elvek megvalósítása, filekezelés, kivételkezelés). Megteheted az első lépéseket az adatbáziskezelés világában, valamint az AI (promptszerkesztés, promptengineering) és a Data Science alapjaival (környezet kialakítása, fontosabb csomagok, adatvizualizáció) is megismerkedhetsz. Részletes tematika itt.
HOGYAN NÉZ KI EGY KÉPZÉSI NAP?
Először egy rövid elméleti oktatással kezdünk, majd gyakorlati feladatokat oldunk meg közösen és kisebb csoportokban. A nap végén együtt átnézzük az elkészült munkákat és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket. Emellett lesznek házi feladatok az otthoni gyakorláshoz, hogy a megszerzett tudás használata magabiztossá váljon. Amennyiben egy konzultációs nap munkaszüneti napra esik, azt előzetes tájékoztatás után egy másik napon pótoljuk. A konzultációs napok hétfőtől csütörtökig, 17-20 óra között lesznek, mentor által vezetve.
MILYEN TOVÁBBTANULÁSI LEHETŐSÉGEK VÁRNAK A PYTHON ONE ALAPOZÓ KÉPZÉS UTÁN?

A Python One kiváló alapokat nyújt ahhoz, hogy továbblépj Vállalati full-stack szoftverfejlesztő, backend fejlesztő (Java Pro, Java Max), Junior frontend fejlesztő vagy 2in1 (manuális & automata) tesztelő képzéseinkre. Ráadásul ha a Python One záróvizsgáját legalább 70%-osra teljesíted, 5 hónapig mentességet kapsz a ráépülő képzések szakmai felvételije alól.
Ha a Python One alapozó képzés során jelzed nekünk továbbtanulási szándékodat, a ráépülő képzések felvételi folyamatának sikeres teljesítése esetén garantált a helyed az általad választott képzésen.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

Python One alapozó képzésünk a felnőttképzési törvény szerinti bejelentés alapján folytatott képzés.
Mit jelent ez? Ha sikeresen teljesíted a képzést, PROGmasters-es tanúsítványt szerzel.

Amennyiben a képzést cég fizeti, csak az előre fizetéses konstrukciót választhatod.

Javasoljuk, hogy olyan gépet használj, ami legalább Intel i5 / AMD Ryzen 5 processzorral rendelkezik, a RAM legalább 8GB (lehetőség szerint több javasolt), van benne SSD és nagy monitor tartozik hozzá.

JELENTKEZÉS A PYTHON PROGRAMOZÁS TANFOLYAMRA 

A jelentkezés nem jár semmilyen kötelezettséggel!

FŐ PARTNEREINK