Válts karriert most, tanulj online programozni!

Online full-stack fejlesztő képzés

Kezdés: augusztus 24.

Nézz be hozzánk!

Szoftverfejlesztő nyílt nap: július 16.

KEZDJ ÚJ ÉLETET: LEGYÉL FULL-STACK FEJLESZTŐ!

Jelentkezz a PROGmasters 40 hetes munka mellett, bárhonnan elvégezhető online képzésére, és legyél a digitális átalakulás nyertese!

Következő csoport indulása: 2020. augusztus 24.

Tudsz már kódolni, vagy még sosem próbáltad?

Ha mindig is érdekelt a programozás, de még soha nem próbáltad, ne aggódj, képzésünkre programozói tudás nélkül is jelentkezhetsz, az IT alapozó kurzus során elsajátíthatod a tanuláshoz szükséges digitális tudást, majd a kurzus során mentor segítségével közösen, az alapoktól kezdve vezetünk be a programozás rejtelmeibe.

MIÉRT NÁLUNK?

A PROGmasters nemcsak úttörő az informatikai képzések között, de a tantermi kurzusainkon végzettek 100%-a el tudott helyezkedni fejlesztőként (IVSZ bootcamp piaci audit 2015-2019 időszakra). Fejlesztő képzésünkön Te is megtapasztalod majd a barátságos, támogató légkört és a jó hangulatot. A képzés során ráadásul élesben, valódi projekteken és agilis környezetben – tesztelőkkel (és scrum masterekkel) együtt – gyakorolhatsz.

És még valami: a képzés után sem engedjük el a kezed, segítséget nyújtunk neked megtalálni új IT állásodat.

ESEMÉNYEK

A továbbiakban is minden eseményünket megtartjuk, ám online formátumban, így az otthon melegéből is betekintést nyerhetsz a PROGmasters működésébe. #maradjotthon

NYÍLT NAP / INFO EST

Találkozz jelenlegi résztvevőkkel, hallgatsd meg végzetteink élménybeszámolóit, és ismerd meg mentorainkat. Itt minden kérdésedre választ kapsz szoftverfejlesztő képzésünkkel kapcsolatban.
Nézz be hozzánk JÚLIUS 16-Á18 ÓRAKOR, online az otthonodból.

KÉPZÉSI ALKALMAK

A képzés 40 oktatási hétből, valamint 4 hét szünetből áll. Oktatás minden hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 17-től 20 óráig valamint szombaton 10 és 18 óra között lesz.

A teljes tematika eléréséhez kérjük add meg az email címedet.

A Junior Java szoftverfejlesztő képzés az alábbi témaköröket érinti: Programozás alapok, algoritmus elmélet Java SE Tiszta és helyes kódolás szabályai, tesztelés, Teszt vezérelt fejlesztés Adatbázisok, SQL, JPA, Hibernate, Spring (Core, MVC, Data, Security), Java EE Objektum orientált tervezés Web, CSS, HTML, HTTP, REST, Javascript, React Dev-ops feladatok, Cloud alapú fejlesztés Verzió kezelés, build eszközök (Maven, Gradle), fejlesztő eszközök (IntelliJ IDEA, Eclipse) Kommunikációs, tárgyalás- és prezentációs technikák. Csapatmunka. Agilis módszertan, Scrum, Kanban

A teljes tematika eléréséhez kérjük add meg az email címedet.

MIÉRT JÓ PROGRAMOZÓNAK LENNI?

Mert ez egy kreatív, jövőbiztos szakma (2030-ra a jelenleg végzett munkák 52%-át automatizálhatjuk a jelenleg ismert technológiákkal). Emellett hatalmas az igény a jó IT szakemberekre, hazánkban 22-25000 főre tehető a betöltetlen állások száma. Amellett hogy kreatív és jól fizető szakma, a legtöbb munkáltató rugalmas időbeosztást biztosít és könnyen tudsz a saját értékeidnek megfelelő területet is találni.

Belőled is keresett és jó szoftverfejlesztő lehet, ha
• angolul megérted az írott szöveget
• rá tudsz szánni 10 hónapot az intenzív tanulásra és gyakorlásra

ÁRAINK

Részletfizetés

1 260 000 Ft + Áfa
  • A képzést díját részletekben is fizetheted. Az első részlet a képzés előtt fizetendő, utána a képzés indulását követően havonta 11 hónapon keresztül kell fizetned 105.000 Ft + Áfa-t.

Utófinanszírozás

1 380 000 Ft + Áfa
  • A képzést díját utólagos részletekben is fizetheted. Az első részlet a képzés előtt fizetendő, majd a képzés végét követően havonta 11 hónapon keresztül kell fizetned 115.000 Ft + Áfa-t.

További információkat az állami támogatással induló képzésekről és a Diákhitel Pluszról az alábbi gombra kattintva érheted el.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

MITŐL KÜLÖNLEGES A PROGMASTERS 10 HÓNAPOS MUNKA MELLETT IS VÉGEZHETŐ, ONLINE OKTATÁST BIZTOSÍTÓ KÉPZÉSE?

Elsősorban attól, hogy gyors és költséghatékony formában tanulhatsz. Mindenre kiterjedő elmélet helyett a legjobban használható technológiákat ismerheted meg. A képzés előtt elsajátítod a szükséges digitális alapokat, amjd a képzés elejétől kezdve mentor segítségével, teljesen nulláról indulva válhatsz juniur full-stack fejlesztővé. A valós idejű kommunikáció segítségével, csoportos munka során gyorsabban és hatékonyabban tudsz új ismeretekre szert tenni és a meglévőket elmélyíteni.
A mentorok többéves oktatási tapasztalata és aktív szoftverfejlesztői tudása garantálja, hogy a képzés végén megállod a helyed Java full-stack programozóként.

KAPOK SEGÍTSÉGET AZ ÁLLÁSKERESÉSBEN?

Segítünk megtalálni az első munkahelyedet az IT szektorban. HR-es segítségével összeállítjuk a CV-det, felkészítünk interjús helyzetekre, valamint soft-skillekkel is felvértezünk, és a partner cégeink számára is elérhetővé tesszük az önéletrajzodat térítésmentesen.

MIÉRT A JAVA?

A Java 25 éves múltjával és folyamatos fejlődésével a szoftverfejlesztési iparág legértékesebb és legnépszerűbb technológiája (http://www.tiobe.com/tiobe-index/)
Segítségével komoly pénzügyi és tőzsdei rendszereket, közösségi alkalmazásokat és kutatási platformokat hoznak létre.
A Java programozási nyelv biztosítja a hátteret azon rendszerek többségének is, amelyek a weboldalak vagy a telefonos alkalmazások egyszerű fejlesztését lehetővé teszik. Google, NASA, Twitter – csak néhány példa azok közül, akik használják.

HÁNY FŐVEL INDUL EGY CSOPORT?

A csoport minimum 30 fővel indul.

MILYEN TECHNOLÓGIÁKAT FOGUNK TANULNI?

Tapasztalataink és piaci igények alapján azokat a technológiákat választottuk erre a 10 hónapra, amelyekre a vállalatoknak leginkább szüksége van.
Megismertetjük a teljes szoftverfejlesztési folyamat eszköztárát a tervezéstől az átadásig. Elsősorban a Java programozási nyelvet és a ráépülő technológiákat fogod megismerni, de más területekről is adunk alapvető tájékoztatást, amit a mindennapokban használni tudsz.

MILYEN GYAKORLATI FELADATOK LESZNEK A TANFOLYAMON?

A képzéseken a valódinak megfelelő munkakörnyezetben dolgozunk. Változatos feladatokkal biztosítjuk, hogy a tanulás élmény legyen, de mindig az életből vett példákat oldunk meg.

HOGYAN NÉZ KI EGY KÉPZÉSI NAP?

Általában online „bemelegítő” gyakorlatokkal kezdünk, amelyek segítenek a koncentrálásban, a csapatmunkában és a kreatív gondolkodásban. Ezután egy rövid elméleti oktatás következik, majd gyakorlati feladatokat oldunk meg először közösen, azután kisebb csoportokban. A nap végén együtt átnézzük az elkészült munkákat és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket.
Emellett vannak több napig tartó projektek, valamint  beszédtechnika, kommunikációs és prezentációs tréningek is.

MIRE LESZEK KÉPES A TANFOLYAM ELVÉGZÉSE UTÁN?

Mindenre, ami szükséges a biztos álláshoz.

Bővebben (ne aggódj ha még nem értesz mindent):
Megérted a megrendelő által megfogalmazott igényeket.
Megtanulod feltenni azokat a kérdéseket, amelyek a feladatok pontos egyeztetéséhez szükségesek.
Képes leszel megtervezni egy szoftver architektúráját.
Képes leszel elkészíteni azt megfelelő minőségben, alkalmazva a „Tiszta kód” alapelveit.
Automatizált teszteléssel folyamatosan fenntartani ezt a minőséget és üzemeltetni a szoftvert éles környezetben.

Olyan munkamódszereket tudsz alkalmazni, amelyek növelik a hatékonyságot, átláthatóvá és egyszerűbbé teszik a mindennapi feladatokat (agilis módszertan, Scrum, Kanban)
Megtanulod az önérvényesítést a fejlesztői csapatban.
Tapasztalatot szerzel a munkád eredményeinek bemutatásában, prezentációk tartásában.

HOL TUDOK MAJD ELHELYEZKEDNI?

Folyamatosan bővülő partner cég-hálózatunkban backend, frontend, teszt automatizációs vagy üzleti támogató szerepkörökre is alkalmas leszel.

MIRE VAN SZÜKSÉGEM, HOGY ELKEZDJEM A TANFOLYAMOT?

Elsősorban időre, mivel az oktatásunk nappali rendszerű.
Angol nyelv ismeretére a szövegértés szintjén, mivel segédanyagként angol nyelvű leírásokat kell majd használnod.
Ezen kívül segít a jó logikai készség és a strukturált gondolkodás.

MILYEN FELSZERELÉSRE VAN SZÜKSÉGEM?

Számítógép mellett stabil, korlátlan internetkapcsolatra van szükséged, hogy az élő előadásokba be tudj kapcsolódni. Továbbá webkamerára és mikrofonos headsetre. Az oktatáshoz szükséges mentori segítséget, szakirodalmat magyar és angol nyelven, jegyzeteket, előadási anyagokat mi biztosítjuk számodra.

HOL LESZ HELYILEG A KÉPZÉS?
A képzési alkalmak a megadott időpontokban a PROGmasters virtuális termében a Zoomon lesznek, emellett más online eszközöket is használunk, melyeket a képzés folyamán tanulunk majd meg együtt használni.

FELVÉTELI FOLYAMAT

Kattints a lenti jelentkezés gombra, ha szeretnél egy jövőbiztos és jól fizető szakmát kitanulni.

A jelentkezés form kitöltése és beküldése után el kell végezned ingyenes Informatikai alapozó kurzusunkat. Ezt követően tudsz jelentkezni az online felvételi interjúra, ami körülbelül 20 percet vesz igénybe, ahol te is bátran kérdezhetsz. Mi elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit vársz a szakmától. Arra is megkérünk majd, hogy „élesben” oldj meg néhány egyszerű feladatot – nem tökéletes eredményt várunk, csak azt szeretnénk felmérni, hogyan gondolkodsz.

VÉGZETTEINK MONDTÁK

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

B. Béla

Szoftverfejlesztő

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

B. Béla

Szoftverfejlesztő

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.”

B. Béla

Szoftverfejlesztő

MENTOROK

A BME mérnökinformatikus szakán végzett és immáron 20 év fejlesztői tapasztalat van a háta mögött.

A PROGmasters alapítójaként hiszi, hogy mindenki számára nyitott a szoftverfejlesztői szakma.

Szabadidejében, ha nem kislányával játszik, akkor bútorokat tervez és készít, biciklizik, vagy improvizációs előadásokon szerepel.

Filep Szabolcs

vezető szakmai mentor, alapító

A kockulás és számítógépezés szinte egész életét végigkísérték, még ha sokáig csak hobbiszinten is.

A PROGmasters mentor csapatát 2019 óta erősíti, JAVA, Angular, Spring technológiák elsajátításában segít.

Amikor éppen nem gépezik és/vagy kódol, akkor szívesen sportol vagy lóg a barátaival.

Magyar Attila

szakmai mentor

15 éve dolgozik kommunikációs szakemberként. A Momentán Társulat képzésének elvégzése óta az improvizáció a nagy szerelme, elemeit a PROGmasters képzésébe is beépítette.

Egész pici kislánya mellett is részt vesz a képzés improvizációs és tréning alkalmain, kommunikációs gyakorlatokkal fejlesztve a résztvevők magabiztosságát, spontaneitását és a hatékony csapatmunkát.

Filep-Papp Nikolett

vezető kommunikációs mentor, alapító

PARTNEREINK

VAN OLYAN ISMERŐSÖD, AKIT ÉRDEKELHET A LEHETŐSÉG?
OSZD MEG VELE AZ OLDALT!