SEGÍTÜNK ÚJRAKEZDENI!

INGYENES KÉPZÉSSEL ÉS ÁLLÁSLEHETŐSÉGGEL SEGÍTJÜK
AZ UKRAJNAI MENEKÜLTEKET

A háború következtében várhatóan sokan döntenek úgy, hogy Magyarországon kezdenek új életet.
Szeretteik biztonsága és a magyarországi lakhatás megteremtése után a biztos megélhetés lesz számukra a legfontosabb.
Mi ebben tudunk és szeretnénk segíteni nekik, akiknek az új élet nem vágy, hanem kényszer.

progmasters help icon

Ezért 20 embernek lehetőséget adunk arra, hogy 2022-ben (akár IT-előképzettség nélkül is) teljesen ingyenesen elvégezze valamelyik képzésünket és full-stack fejlesztőként, manuális tesztelőként vagy alkalmazás-üzemeltetőként helyezkedjen el 80+ partnercégünk valamelyikénél.

KEZDÉS:
2022-ben folyamatosan

ELHELYEZKEDÉS:
2022 nyár – 2023 első negyedév

ELŐJELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2022. április 15.

KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
képzéstől függően, 2-6 hónap, hétköznapokon

HELYSZÍN:
online, vagy képzési központunkban (Budapest, V. kerület, Irányi utca 3.)

MINDEN AMIT TUDNI KELL

KI JELENTKEZHET?
Minden ukrán vagy magyar-ukrán kettős állampolgár, akinek állandó lakhelye Ukrajnában van, anyanyelvi szinten tud magyarul, és legalább középszinten angolul, esetleg németül. A nyelvvizsga nem fontos, elég, ha a gyakorlatban tudsz kommunikálni.
KI JELENTKEZHET?

Minden ukrán vagy magyar-ukrán kettős állampolgár (már 2022. március 1. előtt annak kellett lennie), akinek állandó lakhelye Ukrajnában van, anyanyelvi szinten tud magyarul, és legalább középszinten angolul, esetleg németül. A nyelvvizsga nem fontos, elég, ha a gyakorlatban tudsz kommunikálni.

MI KELL A JELENTKEZÉSHEZ?

Egyelőre bőven elég, ha kitöltöd a lenti űrlapot, jelentkezésed beérkezése után meg fogunk keresni, hogy egyeztessük, melyik képzés a leginkább neked való.

MIK EZEK A KÉPZÉSEK ÉS MILYEN A FIZETÉS?

Jelenleg háromféle képzésünk közül választhatsz:

1. full-stack fejlesztő képzés
2. manuális tesztelő képzés
3. alkalmazás-üzemeltető képzés

Az egyes szakmákban eltérőek a kezdő fizetések, de biztos lehetsz benne, hogy juniorként legalább bruttó 400 ezer forintot (kb. 1000 eurót) fogsz keresni.
A fentiek mellett várhatóan más képzéseket is indítunk idén, amelyekre szintén bekerülhetsz. Ezekről később tudunk tájákoztatást adni.

MILYEN ELŐKÉPZETTSÉG KELL?

Mindegyik képzésünk bemeneti felvétele középfokú végzettség megléte. A fejlesztő képzéshez szükség van programozói alapismeretekre – ennek megszerzésében is segítünk ingyenes felkészítő anyagunkkal. Az alkalamzás-üzemeltető és a tesztelő képzésnél viszont elegendő a felhasználói szintű IT-ismeret is.

PONTOSAN MIKOR TUDOK KEZDENI?

Képzéseink folyamatosan indulnak idén. Ahogy sikeresen teljesítetted valamelyik képzés felvételijét, a következő csoportban biztos a helyed. Garantáljuk, hogy még 2022-ben el fogod végezni a képzést.

VAN FELVÉTELI?

Igen, a jelentkezéssel nem kerülsz be automatikusan a képzésre. Ahhoz, hogy álláslehetőséget tudjunk biztosítani végzettjeinknek a képzés után, fontos, hogy teljesíteni tudják a feltételeket. Ezek képzésenként eltérőek, a részletekről bővebb tájékoztatást később küldünk.

KAPOK VALAMILYEN KÉPESÍTÉST A KÉPZÉS UTÁN?

Igen, full-stack programozó és manuális tesztelő képzésünk államilag elismert bizonyítványt ad.

A KÉPZÉSEN KAPOK LAPTOPOT?

Természetesen a képzés idejére tudunk laptopot biztosítani, függetlenül attól, hogy online vagy személyesen végzed el, de ha jobban szeretsz saját eszközön dolgozni, azt is használhatod.

MIÉRT FONTOS A MAGYAR NYELVTUDÁS ÉS A KÖZÉPSZINTŰ ANGOL VAGY NÉMET?

Bármelyik képzésre is jönnél, az órák magyar nyelven zajlanak és a partnercégek többségénél is magyar – emellett angol vagy német nyelvű – a kommunikáció. Fejlesztő képzésünkön középszintű angolra is szükséged lesz.

HOGYAN TUDOK SEGÍTENI, HA NEM VAGYOK ÉRINTETT?
Segíts eljuttatni felhívásunkat minél több emberhez. Oszd meg ezt az oldalt a közösségi médiában vagy akár direktben, ha kapcsolatban vagy olyan valakivel, aki érintett.

AZ ELŐJELENTKEZÉST LEZÁRTUK!

FŐ PARTNEREINK