INGYENES ONLINE INFORMATIKAI KÉPZÉS (ALAPOZÓ)

A képzést jelenleg átalakítjuk, hogy még hasznosabb legyen számodra.
Ha már eldöntötted, hogy megismerkednél az alapokkal, akkor ajánljuk Java Start képzésünket, ahol könnyen, gyorsan és olcsón tanulhatod meg a programozás alapjait.
Ha mindenképp IT alapozó képzésünkre jönnél, kérjük, iratkozz fel hírlevelünkre és így biztosan nem maradsz le róla, ha a kurzus megújult formában újraindul.

Hírlevél

Érdekel az IT, de nem tudod, miben lehetnél jó? Segítünk a döntésben!
Kéthetes, online, ingyenes informatikai képzésünkön izgalmas feladatokon keresztül segítünk elsajátítani azokat a készségeket, melyekre az informatika bármely területén szükséged lesz.
Karriertanácsokkal is segítünk, hogy megtaláld a leginkább hozzád illő IT-területet. A képzésbe bármikor belevághatsz és egyéni tempóban haladhatsz.

KEZDÉS ÉS JELENTKEZÉS:
folyamatos
A KÉPZÉS IDŐTARTAMA:
két hét
HELYSZÍN:
online

HA MÉG BIZONYTALAN VAGY, MELYIK IT-KÉPZÉS LENNE NEKED VALÓ

Az IT területén nem csak szoftverfejlesztők dolgoznak. Egy projekt sikeres megvalósításában a kódolók mellett szoftvertesztelő és scrum master is részt vesz, valamint a product owner és business analyst munkája sem elhanyagolható. Ha még nem tiszta, ki mivel foglalkozik, ne aggódj. Ezért vagyunk itt.
A képzés végére segítünk neked eldönteni, melyik szakterület való neked.
Azonnal elkezdheted a képzést, nincs se létszámkorlát, se bekerülési követelmény.

MIÉRT A PROGMASTERS?

A PROGmasters a TOP3 bootcamp egyike. A karrierváltó képzéseinken végzettek 90%-a el tudott helyezkedni az IT-ban.

MIT FOGSZ TANULNI?

Online mutatjuk be neked, milyen nyelvek vannak, mit csinál egy front- és mit egy backend fejlesztő, miben más egy adatvizualizátor és egy adatbázis szakértő munkája, és miért van szükség manuális és automatizált tesztelőkre is egy IT projektben.
Hasznos tananyagokkal segítünk neked elsajátítani a digitális eszközök használatának alapjait – Word, Excel, fájlok kezelése, Google Drive használata.

MILYEN FELADATOK LESZNEK?

Hogy magabiztosan tudj döntést hozni arról, melyik IT-terület illik hozzád, logikai és személyiségtesztekkel segítünk, sőt, játékos feladatokon keresztül ki is próbálhatod magad.

OTTHON, KÉNYELMESEN

Nincs szükséged másra, mint egy gépre és stabil, korlátlan internetkapcsolatra.