Mentor

Mi a PROGmastersnél nemcsak a céljaink eléréséért szeretünk dolgozni, de azért is, mert ez egy kreatív, motiváló és barátságos munkahely. Erről most magad is meggyőződhetsz, ha csatlakozol hozzánk! Bővülő csapatunkba

Szoftverfejlesztő Mentor

munkatársat keresünk.

A PROGmastersről

A PROGmasters egy IT oktató- és szakmai műhely, ahol fejlesztői feladatok is vannak. Legfontosabb célunk, hogy felvett hallgatóink mindannyian sikeresen végezzék el képzésünket, kivétel nélkül munkát kapjanak, és hosszú távon megállják a helyüket a szakmában.

Mi lesz a feladatod?

Egy csapat leendő fejlesztő tudásának pallérozása. Elhivatottságuk, motiváltságuk nem kérdés, ezért extra ösztönzésre nincs szükség.
A Te dolgod, hogy szakmailag támogasd őket céjaik elérésében. Tőled magas szakmaiságot és lelkes oktatói szemléletet várunk, cserébe szabad kezet kapsz a napi munkában.

Miért jó nálunk mentornak lenni?

Mert a PROGmasters családias, összetartó társaság. A napi feladatainkon túl szeretünk együtt reggelizni, sörözni vagy akár focizni. Büszkék vagyunk arra, hogy közösen építjük a céget, és hogy már több mint 170 végzettünk dolgozik fejlesztőként partnercégeinknél.
Mentorálni változatos,  izgalmas munka. Megtapasztalni a hallgatók hihetetlen fejlődését, felemelő érzés. Ráadásul emellett fejleszteni és tanulni is rengeteget lehet.

Ki szerintünk a jó mentor?

Aki szereti a csapatmunkát, fontos számára a tudásmegosztás, aki jól gazdálkodik az idővel és az alábbi technológiákban otthonosan mozog: Java, SQL.
Fontos, hogy szeress emberekkel foglalkozni: hallgatóink ahányan vannak, annyifélék, türelem és emberismeret szükséges hozzá.
A felkészülés során a mentor maga is bővíti és frissíti ismereteit, hiszen itt mindig naprakész tudást kell átadni.

Érdekel?

Küldd el az önéletrajzod az alábbi címre és írd meg azt is, hogy miért izgalmas számodra ez a feladat, ezt követően pedig felhívunk Téged, hogy egyeztessük, hogyan tovább. Itt érsz el bennünket: munka@progmasters.hu