A PROGmastersnél nemcsak a céljainkért érdemes dolgozni, de azért is, mert ez egy fiatalos, kreatív és barátságos munkahely. Erről most magad is meggyőződhetsz, ha csatlakozol hozzánk! Bővülő csapatunkba

Szoftverfejlesztő Mentor

munkatársat keresünk akár távmunkában vagy részmunkaidős formában is.

A PROGmastersről

A PROGmasters egy IT oktató- és szakmai műhely, ahol fejlesztői feladatok is vannak. Legfontosabb célunk, hogy felvett hallgatóink mindannyian sikeresen végezzék el képzésünket, kivétel nélkül munkát kapjanak, és hosszú távon megállják a helyüket a szakmában.

Mi lesz a feladatod?

Egy csapat wannabe fejlesztő tudásának pallérozása. Itt nem kérdés az elhivatottság, a motiváltság, nincs szükség extra ösztönzésre, itt minden résztvevőt ugyanaz a cél vezérel: elsajátítani a szoftverfejlesztési szakma alapjait, és felkészülten érkezni az álláspiacra.
A Te dolgod, hogy szakmailag támogasd a tanulókat ennek a célnak az elérésében. Tőled magas szakmaiságot, lelkes oktatói szemléletet várunk, cserébe szabad kezet adunk a napi munkádban.

Miért jó nálunk mentornak lenni?

Mert mi egy vidám, összetartó csapat vagyunk, akik a napi feladatainkon túl szeretünk közös reggeliken vagy esti sörözéseken, csapatépítőkön, közös focizáson részt venni. Büszkék vagyunk arra, hogy közösen építjük a PROGmasterst, és hírünket erősbíti a több mint 500 végzettünk, aki már fejlesztőként, tesztelőként, illetve üzemeltetőként dolgozik partnercégeinknél. Mentorként dolgozni felemelő és szórakoztató munka. Mialatt a szakmádat is gyakorolod, közben rengeteget tanulsz. Azokat várjuk, akik szeretnének egy ilyen színes munkakörben fejlődni.

Ki szerintünk a jó mentor?

Aki szereti a csapatmunkát, fontos számára a tudásmegosztás, aki jól gazdálkodik az idővel és az alábbi technológiákban több éves tapasztalattal otthonosan mozog:

  • Java
  • Javascript
  • SQL

Fontos, hogy szeress emberekkel foglalkozni: hallgatóink lelkesek és motiváltak, de ahányan vannak annyifélék, ehhez pedig empátia és alkalmazkodási készség kell.
Szeress Te magad is tanulni! A felkészülés során a mentor maga is bővíti és frissíti ismereteit, hiszen itt mindig naprakész tudást kell átadni.

Érdekel?

Küldd el az önéletrajzod az alábbi címre és írd meg azt is, hogy miért izgalmas számodra ez a feladat, ezt követően pedig felhívunk Téged, hogy egyeztessük, hogyan tovább. Itt érsz el bennünket: munka@progmasters.hu

Az állásokra jelentkezők személyes adatait az Adatkezelési Tájékoztatónknak megfelelően kezeljük és úgy tekintjük, hogy a jelentkezéseddel megadod a hozzájárulásod a személyes adataid kezeléséhez.