CODE&AI
ALAPOZÓ PROGRAMOZÓ KÉPZÉS

Érdekel az IT világa? Karriert váltanál, de még nem tudod, merre indulj?
 A piacon egyedülálló képzésünkön mentoraink és a mesterséges intelligencia segítségével játszi könnyedséggel megtanulod a programozás alapjait.
A képzés ideje alatt ajándékba kapsz egy GitHub Copilot előfizetést is!

KEZDÉS:
2024. NOVEMBER 18.

ONLINE KÉPZÉS
4 hét
hétfő, szerda 17-20 között, szombat 9-17 között

KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?

A CODE&AI alapozó programozó képzésünket azoknak ajánljuk, akiket érdekel az IT és a programozás világa, de még nem tudják, merre induljanak el, vagy azt, hogy egyáltalán jó programozók lennének-e. A képzésen nagyon kedvező áron, rövid idő alatt, mentoraink és a mesterséges intelligencia segítségével biztos alapokat és átfogó ismereteket szerzel Java és JavaScript nyelven.

HOGY KERÜLHETSZ BE?

Nincs szükséged semmilyen IT-alaptudásra, csak egy rövid, online beszélgetésen kell részt venned.

MIÉRT ÉRI MEG?

MEGTANULOD A PROGRAMOZÁSI ALAPOKAT

És nem csak egyetlen nyelven. A képzésen a Java és a JavaScript alapjait is elsajátítod, a hozzájuk kapcsolódó keretrendszerekkel együtt.

TELJESEN KEZDŐKÉNT IS BELEVÁGHATSZ

Az abszolút nulláról indulunk. Bátran jelentkezhetsz akkor is, ha egyáltalán nem tudsz kódot írni vagy értelmezni. Mi mindent megtanítunk.

AJÁNDÉK COPILOT

A GitHub Copilot segít abban, hogy az AI-t a kódolás területén is használni tudd. A Copilot-előfizetést ráadásul egy hónapra ajándékba kapod!

MINDENHOL JÓL JÖN

Ha nem tanulsz tovább, az itt tanult digitális készségeknek akkor is óriási hasznát veszed, szinte minden szakmában. A képzés olyan informatikai tudást ad, ami versenyelőnyt jelent a karrieredben.

KÉPBEN LESZEL

Érteni fogod, hogy működnek azok a szoftverek vagy alkalmazások, amiket nap mint nap használsz: legyen az az Instagram, a TikTok, a Facebook a YouTube, a Google, a Spotify vagy éppen a Netflix.

HOVA? TOVÁBB!

A képzés után ugyanígy, online, munka mellett folytathatod a tanulást, ha kedvet kaptál. Akár az adatok világa érdekel, akár a tesztelést tanulnád meg, akár programozó lennél. Frontend és full-stack programozó képzéseinken ráadásul állásgarancia-lehetőséget kínálunk!

PYTHON&AI
DATA SCIENCE KÉPZÉS

12 hét
munka mellett végezhető

A KÉPZÉS FORMÁJA
online

2in1 TESZTELŐ
KÉPZÉS

5 hónap
munka mellett végezhető

A KÉPZÉS FORMÁJA
online

FRONTEND
PROGRAMOZÓ KÉPZÉS

6 hónap
munka mellett végezhető

A KÉPZÉS FORMÁJA
online

JAVA FULL-STACK
PROGRAMOZÓ KÉPZÉS

8 hónap / 6 hónap
munka mellett végezhető / intenzív

A KÉPZÉS FORMÁJA
online / személyes

RÉSZTVEVŐK MONDTÁK

„Nagyon jó, hogy van egy ilyen alapozó képzés.
Különösen tetszett, hogy van backend és frontend része is.”

ERSZÉNYNÉ ALBERT KATALIN

„Sokat tanultam a képzés egy hónapja alatt, és sokat segített abban is, hogy eldöntsem, melyik képzésen folytatom.”

ZACHAR CSABA

MI MINDENT FOGOK TANULNI?

 

A CODE&AI képzés elején az alapokkal kezdünk. Itt szó lesz a legfontosabb programozási nyelvek tulajdonságairól és a fejlesztő környezetekről, majd elkezdünk ismerkedni a GitHub Copilot-tal. Megmutatjuk a fejlesztéshez szükséges eszközöket (pl. Java Developer Kit, IntelliJ Idea), megtanítjuk a verziókezelést a GitHub segítségével, és a clean code alapelveit is.
Ezzel párhuzamosan elkezdjük a programozást – először Java nyelven gyakoroljuk a legfontosabb utasításokat (primitívek, tömbök használata, operátorok, metódusok stb.), majd rátérünk a JavaScript-re, a HTML5-re és a Bootstrap 5 CSS keretrendszerre, ami szinte megkerülhetetlen a webfejlesztésben.

A részletes tematikáért kattints ide.

 

MIRE VAN SZÜKSÉGEM, HOGY ELKEZDJEM A CODE&AI PROGRAMOZÓ KÉPZÉST?

Angol nyelv ismeretére legalább szövegértés szintjén, mivel segédanyagként angol nyelvű leírásokat kell majd használnod.

Javasoljuk, hogy olyan gépet használj, ami legalább Intel i5 / AMD Ryzen 5 processzorral rendelkezik, a RAM legalább 8GB (de lehetőség szerint több), van benne SSD és nagy monitor tartozik hozzá.

HOGYAN NÉZ KI EGY KÉPZÉSI ALKALOM?

Először egy kis elmélettel kezdünk, majd gyakorlati feladatokat oldunk meg közösen és kisebb csoportokban. A nap végén együtt átnézzük az elkészült munkákat és megbeszéljük a felmerülő kérdéseket. Emellett lesznek házi feladatok az otthoni gyakorláshoz, hogy a megszerzett tudás használata magabiztossá váljon.

Amennyiben egy konzultációs nap munkaszüneti napra esik, azt előzetes tájékoztatás után egy másik napon pótoljuk. A konzultációs napok kedden és csütörtökön 17-20 óra között és szombaton 9-17 között lesznek, mentor által vezetve.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

CODE&AI alapozó képzésünk a felnőttképzési törvény szerinti bejelentés alapján folytatott képzés.
Mit jelent ez? Ha sikeresen teljesíted a képzést, PROGmasters-es tanúsítványt szerzel.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármilyen információra szükséged van, ne habozz, írj nekünk bátran!

ÉRDEKEL A CODE&AI PROGRAMOZÓ KÉPZÉS