SZOFTVERTESZTELŐ KÉPZÉS
NYÍLT NAP

Következő ALKALOM:
2023. SZEPTEMBER 14. 18:00

MI AZ A NYÍLT NAP?
Egy jó hangulatú, informatív rendezvény, ahol minden, de minden kérdésedre választ kapsz a PROGmasters munka mellett végezhető szoftvertesztelő képzésével kapcsolatban.

MI TÖRTÉNIK?
Bemutatjuk a szoftvertesztelő képzésünket, mindent megtudhatsz az elhelyezkedési lehetőségekről, emellett betekintést nyerhetsz a képzés felvételi folyamatába is.

HOL LESZ?
Online, Zoom-on keresztül (a linket a Nyílt napot megelőző nap emailben küldjük)

KIK LESZNEK OTT?
Találkozhatsz a mentorokkal, valamint korábbi végzettjeink is mesélnek arról, hogy hol tart most a karrierjük.

Filep Szabolcs
(alapító, társ-ügyvezető)

Szoftverfejlesztési imádata 10 évesen kezdődött, amikor a szüleitől egy Commodore Plus4-et kapott, amin megtanult BASIC nyelven programozni. A BME mérnökinformatikus szakán végzett és immáron 20 év fejlesztői tapasztalat van a háta mögött. A PROGmasters alapítójaként hiszi, hogy mindenki számára nyitott a szoftverfejlesztői szakma. Szabadidejében, ha nem két gyermekével játszik, akkor bútorokat tervez és készít, biciklizik, vagy improvizációs előadásokon szerepel.


Egedi István
(mentor)

Mindig is lenyűgözve figyelte azt a lendületet és folytonos megújulást, ami az informatikát körülveszi. Ez az a kíváncsiság, ami az UI tervezés irányába sodorta, és megismerte, miképp lesz egy papírra vetett vázlatból funkciókban gazdag működő alkalmazás. Persze nincs szoftver anomáliák nélkül, így a hibák reprodukálása mára a mindennapjai része lett.

Horváth Andrea
(mentor)

Andit már fiatalon vonzotta az informatika, de aztán egész más területen kötött ki: rendezvényszervezéssel foglalkozott. Valahol azonban mindig is tudta, hogy dolga van még az IT világában. Évekkel később egy remek lehetőség hullott az ölébe és szoftvertesztelői képesítést szerzett, most pedig a hozzá hasonló karrierváltóknak segít mentorként. Alapossága és kreativitása – ami tesztelőként nagyon fontos számára – a hobbijában is megjelenik: a kalligráfia művészetében jeleskedik.

A NYÍLT NAP INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT