AKI HIBÁT KERES, ÁLLÁST TALÁL!

MUNKA MELLETT VÉGEZHETŐ

MANUÁLIS TESZTELŐ KÉPZÉS ÁLLÁSGARANCIÁVAL

Érdekel a technológia és az alkalmazások?
Mindenben megtalálod a hibákat?
Akkor ez a manuális tesztelő képzés neked való!

Jelentkezz állásgaranciát adó, 4 hónapos, munka mellett is végezhető online manuális tesztelő tanfolyamunkra!
A tesztelő képzés után várható kezdőfizetés:
minimum bruttó 450 ezer Ft

KEZDÉS:
2022. SZEPTEMBER 19.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
2022. SZEPTEMBER 4.
(ha előbb betelik a csoport, a jelentkezést lezárjuk)

A KÉPZÉS MENETE:
4 hónap, hétfőtől-csütörtökig, 17-20 óráig
+ a képzés végén 5 pénteki nap

A KÉPZÉS ÓRASZÁMA:
215 óra

A KÉPZÉS HELYSZÍNE:
Online, a PROGmasters virtuális tantermében (Zoomon)

LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

MIT CSINÁL EGY TESZTELŐ?
A manuális tesztelő feladata elsősorban az, hogy megtalálja a program hibáit, emellett a szoftver viselkedését, felépítését is ellenőrzi.

MIKOR VALÓ NEKED A MANUÁLIS TESZTELŐ SZAKMA?
Ha szeretsz programokat használni, figyelsz a részletekre és a mindennapokban is azon kapod magad, hogy zavarnak a ferdén lógó képek, az elírások, vagy a rendetlenség az asztalon. Előny, ha jól bírod a javítással járó monotonitást és empatikusan adsz visszajelzést.
És nem, nem kell tudnod programozni.

MIT FOGSZ TANULNI A KÉPZÉSEN?
A tesztelés alapjaitól egészen az ISTQB vizsgáig segítünk eljutni a képzés során. Cikkünkből betekintést nyerhetsz részletesebben is a tananyagba.

FELVÉTELI FOLYAMAT
A felvételin egy, a tesztelői beállítottságot mérő játékos feladatot kell megoldanod, valamint egy próbafeladatot, ahol tesztelő jegyzőkönyvet kell készítened egy weboldalról.
Ha elegendő pontot értél el a két feladaton, akkor nyelvi teszt és egy HR beszélgetés vár rád.

MIÉRT A PROGMASTERS?
A PROGmasters egy budapesti székhelyű programozó iskola és IT képzési központ. Nem csupán szakmai képességekkel, hanem soft skillekkel is felruházzuk a nálunk tanulókat.
Nem rideg falak közé érkezel, hanem egy otthonos, családias közösségbe.

A MANUÁLIS TESZTELŐ KÉPZÉS DÍJA

EGY ÖSSZEGBEN,
ELŐRE FIZETÉSSEL

Teljes díj: bruttó 762.000 Ft

A feltüntetett ár a bruttó 762.000 Ft értékű  KARRIER HELP szolgáltatás (kizárólagos közvetítés) igénybevétele esetén érvényes.

UTÓFINANSZÍROZÁS
RÉSZLETFIZETÉSSEL

99.000 Ft szerződéskötéskor
+ 24 x 43.500 Ft új fizetésedből
Teljes díj: bruttó 1.143.000 Ft

A feltüntetett ár a bruttó 762.000 Ft értékű  KARRIER HELP szolgáltatás (kizárólagos közvetítés) igénybevétele esetén érvényes.

NÉMETESEKNEK

Teljes díj: bruttó 635.000 Ft

A feltüntetett ár a bruttó 762.000 Ft értékű  KARRIER HELP szolgáltatás (kizárólagos közvetítés) igénybevétele esetén érvényes.


A feltüntetett képzési díjak tartalmazzák a fizetendő áfát.

ILYEN A HANGULAT

GYAKORI KÉRDÉSEK

MIÉRT A PROGMASTERS?

ÁLLÁSGARANCIA

Ha igénybe veszed KARRIER HELP szolgáltatásunkat, garantáljuk, hogy a vizsgát követő 6 hónapon belül új munkahelyet biztosítunk neked! Ha nem sikerül, a képzés díjának felét visszafizetjük. Megtanítunk csapatban dolgozni, segítünk megírni és formába önteni az önéletrajzod, kommunikációs készségfejlesztő, prezentációs tréningekkel, készítünk fel a nyílt demo alkalmakra.
A KARRIER HELP szolgáltatás áfaköteles.

EGY ISKOLA, AHOVA JÓ BEJÁRNI

Bízunk benne, hogy Te is megtapasztalod majd: nem rideg falak közé érkezel hozzánk, hanem egy otthonos, családias közösségbe.

VALÓDI FELADATOK

A képzés során valódi projekteken élesben próbálhatod ki magad. Ráadásul a szükséges agilis környezetben – fejlesztőkkel és scrum masterekkel együtt – gyakorolhatsz.

SZÁMÍTHATSZ RÁNK

Tényleg. A képzés után sem engedjük el senkinek a kezét. Ha kell, bármikor segítünk azoknak, akik nálunk végeztek.

MENNYI EGY MANUÁLIS TESZTELŐ FIZETÉSE?

A képzés után álláshoz jutók várhatóan 450 ezer forintos bruttó fizetéssel kezdenek. Természetesen ezen a területen is van lehetőséged feljebb és feljebb lépni, szorgalommal és tehetséggel 2-3 éven belül tapasztalt tesztelőként ennél lényegesen többet is hazavihetsz.

HOGY MŰKÖDIK AZ ÁLLÁSGARANCIA?

Ha sikeresen elvégzed a képzést, garantáljuk, hogy tesztelői állást kapsz több mint 80 partnercégünk egyikénél. Szerződésben vállaljuk, hogy ha nem kapsz álláslehetőséget a képzést követő 6 hónapon belül, a tanfolyam teljes díját elengedjük vagy visszafizetjük.

Az első 3 hónapban csak rajtunk keresztül, partnereinknél helyezkedhetsz el, majd a következő 3 hónapban egyedül is kereshetsz állást.

Ha mégsem maradsz a vállalt 1 évig partnercégünknél, ez esetben 600.000 Ft + áfa kompenzációs díjat kell fizetned.

LESZ-E VIZSGA A KÉPZÉS VÉGÉN?

Igen, a képzés végén záróvizsgát, majd egy nemzetközileg elismert ISTQB vizsgát is fogsz tenni (hivatalos alapszintű tesztelői vizsga). Ha az ISTQB vizsga elsőre nem sikerülne, lehetőséget biztosítunk pótvizsgára is, azonban ez már önköltséges.

BIZTOSÍTOTOK FELSZERELÉST?

Természetesen ha kéred, tudunk számodra a képzés idejére laptopot biztosítani, de ha jobban szeretsz saját eszközön dolgozni, azt is használhatod.

MIT ÉRDEMES MÉG TUDNOM?

Munka mellett végezhető manuális tesztelő képzésünk a felnőttképzési törvény szerinti bejelentés alapján folytatott képzés.
Mit jelent ez? A bejelentés alapján folytatott képzések áfakörbe tartoznak.

Ha sikeresen teljesíted a képzést, PROGmasters-es tanúsítványt és természetesen piacképes tudást szerzel.

Nekünk is fontos, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb munkahelyet a képzés után. A képzés díja is azért ilyen kedvező, mert a képzési szerződés mellett minden résztvevővel KARRIER HELP szerződést is kötünk. Ennek keretében vállaljuk a nálunk végzettek közvetítését, amiből természetesen bevételünk is van.


 Szeptemberben induló manuális tesztelő csoportunk betelt, de fogunk még indítani munka mellett végezhető képzéseket. Ha első kézből szeretnél róluk értesülni, add meg e-mail címedet.

FŐ PARTNEREINK