Következő ALKALOM:
2023. JÚNIUS 15. 18:00

A PROGmastersnél most 4 programozó képzés közül is választhatsz, így biztosan megtalálod azt, amelyik tudásodnak és céljaidnak legjobban megfelel!

JAVA START PROGRAMOZÁS TANFOLYAM
JUNIOR FRONTEND FEJLESZTŐ
JUNIOR JAVA BACKEND FEJLESZTŐ
VÁLLALATI FULL-STACK SZOFTVERFEJLESZTŐ

Hogy biztosan tudj dönteni közülük, gyere el a négy képzést bemutató online Nyílt Napunkra!

MI AZ A NYÍLT NAP?
Egy jó hangulatú, informatív rendezvény, ahol minden, de minden kérdésedre választ kapsz a PROGmasters induló programozó képzéseivel kapcsolatban.

MI TÖRTÉNIK?
Bemutatjuk a képzési programokat, mindent megtudhatsz a várható álláslehetőségekről, emellett játszunk is egy kicsit – kipróbálhatod a PROGmasters egyik saját fejlesztésű applikációját.

HOL LESZ?
Online, Zoom-on keresztül (a linket a Nyílt napot megelőző nap emailben küldjük)

KIK LESZNEK OTT?
Találkozhatsz a mentorokkal, korábbi végzettjeink mesélnek arról, hol tart most a karrierjük, valamint jelenlegi résztvevőink élménybeszámolóit is meghallgathatod.

ŐK OTT LESZNEK, ÉS TE?

Filep Szabolcs
(alapító, társ-ügyvezető)

Szoftverfejlesztési imádata 10 évesen kezdődött, amikor a szüleitől egy Commodore Plus4-et kapott, amin megtanult BASIC nyelven programozni. A BME mérnökinformatikus szakán végzett és immáron 20 év fejlesztői tapasztalat van a háta mögött. A PROGmasters alapítójaként hiszi, hogy mindenki számára nyitott a szoftverfejlesztői szakma. Szabadidejében, ha nem két gyermekével játszik, akkor bútorokat tervez és készít, biciklizik, vagy improvizációs előadásokon szerepel.

Pataki Dániel
(mentor)

Gimnázium óta szemezett a programozással, de sokáig nem mert belevágni, mondván, úgysem neki való. Végül kiderült, hogy tévedett. Egy programozó ismerőse meggyőzte, hogy próbálja ki magát és nyomban bele is szeretett a szakmába. A PROGmastersnél olyannyira jól érezte magát, hogy a képzés sikeres teljesítését követően szakmai mentorként maradt is a cégnél. Amikor épp nem tanít vagy kódol, szívesen társasjátékozik és asztali szerepjátékozik.

Bogárdi-Szilvia

Bogárdi Szilvia
(mentor)

Okleveles építőmérnökként végzett, majd 20 évet a szakmájában dolgozott tervező mérnökként. 2020-ban döntött úgy, hogy szívesen kipróbálná magát más területen is. A programozást választotta, mert itt fel tudja használni a mérnökként szerzett tapasztalatát. A kódolás viszont nemcsak problémamegoldást jelent számára, hanem sikerélményt és kikapcsolódást is.
Szabadidejét javarészt a sportnak, azon belül az ultrafutásnak szenteli, méghozzá nem is amatőr módon: 2019-ben a hazáját is képviselhette a 24 órás Magyar Ultrafutó Válogatott tagjaként a világbajnokságon.

A NYÍLT NAP INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT