IDŐPONT:
2024. JÚNIUS 13. 18:00

Online nyílt napunkon bemutatjuk induló IT-képzéseinket, hogy biztosan megtaláld azt, amelyik leginkább Neked való!

ALAPOZÓ KÉPZÉSEK:
CODE&AI | PYTHON ONE

KARRIERVÁLTÓ KÉPZÉSEK:
2IN1 BACKEND | FRONTEND | FULL-STACK | 2IN1 TESZTELŐ

Csatlakozz, várunk online!

MI AZ A NYÍLT NAP?
Egy jó hangulatú, informatív rendezvény, ahol minden, de minden kérdésedre választ kapsz a PROGmasters induló IT képzéseivel kapcsolatban.

MI TÖRTÉNIK?
Bemutatjuk a képzési programokat, mindent megtudhatsz a várható álláslehetőségekről, emellett játszunk is egy kicsit – kipróbálhatod a PROGmasters egyik saját fejlesztésű applikációját.

HOL LESZ?
Az eseményt online, Zoom-on tartjuk. A csatlakozási linket az esemény előtt küldjük. 

KIK LESZNEK OTT?
Találkozhatsz a mentorokkal, korábbi végzettjeink mesélnek arról, hol tart most a karrierjük, valamint jelenlegi résztvevőink élménybeszámolóit is meghallgathatod.

ŐK OTT LESZNEK, ÉS TE?

Filep Szabolcs
(alapító, társ-ügyvezető)

Szoftverfejlesztési imádata 10 évesen kezdődött, amikor a szüleitől egy Commodore Plus4-et kapott, amin megtanult BASIC nyelven programozni. A BME mérnökinformatikus szakán végzett és immáron 20 év fejlesztői tapasztalat van a háta mögött. A PROGmasters alapítójaként hiszi, hogy mindenki számára nyitott a szoftverfejlesztői szakma. Szabadidejében, ha nem két gyermekével játszik, akkor bútorokat tervez és készít, biciklizik, vagy improvizációs előadásokon szerepel.

Pataki Dániel
(mentor)

Gimnázium óta szemezett a programozással, de sokáig nem mert belevágni, mondván, úgysem neki való. Végül kiderült, hogy tévedett. Egy programozó ismerőse meggyőzte, hogy próbálja ki magát és nyomban bele is szeretett a szakmába. A PROGmastersnél olyannyira jól érezte magát, hogy a képzés sikeres teljesítését követően szakmai mentorként maradt is a cégnél. Amikor épp nem tanít vagy kódol, szívesen társasjátékozik és asztali szerepjátékozik.

Bogárdi-Szilvia

Bogárdi Szilvia
(mentor)

Okleveles építőmérnökként végzett, majd 20 évet a szakmájában dolgozott tervező mérnökként. 2020-ban döntött úgy, hogy szívesen kipróbálná magát más területen is. A programozást választotta, mert itt fel tudja használni a mérnökként szerzett tapasztalatát. A kódolás viszont nemcsak problémamegoldást jelent számára, hanem sikerélményt és kikapcsolódást is.
Szabadidejét javarészt a sportnak, azon belül az ultrafutásnak szenteli, méghozzá nem is amatőr módon: 2019-ben a hazáját is képviselhette a 24 órás Magyar Ultrafutó Válogatott tagjaként a világbajnokságon.

A NYÍLT NAP INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT