Nézz be hozzánk!

JAVA szoftverfejlesztő képzés eseményei

A továbbiakban is minden eseményünket megtartjuk, ám online formátumban, így az otthon melegéből is betekintést nyerhetsz a PROGmasters működésébe. #maradjotthon

JAVA PROGRAMOZÓ KÉPZÉSEK
NYÍLT NAP

Szívesen látunk a PROGmasters nyílt napján! Itt minden kérdésedre választ kapsz a 2 induló Java programozó képzésünkkel kapcsolatban. Időpont: 2023. február 2. (csütörtök) 18:00.Helyszín: Online, a PROGmasters virtuális tantermében, Zoomon.

Mi történik a nyílt napon?
Mindent megtudhatsz a várható álláslehetőségekről, emellett játszunk is egy kicsit – kipróbálhatod a PROGmasters egyik saját fejlesztésű applikációját. Találkozhatsz a mentorokkal, jelenlegi résztvevőkkel és korábbi végzettjeinkkel is.

A nyílt nap ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

FELKÉSZÍTŐ ÉS GYAKORLÓ PROGRAMOZÓ WORKSHOP+

Kinek szól a WorkShop+?
Azoknak, akik (még) nem döntöttek úgy, hogy programozást szeretnének tanulni, de kíváncsiak rá, milyen a szakma és milyen a képzés. És azoknak, akik már jelentkeztek programozó képzésünkre, de elakadtak, biztosra mennének vagy csak közösen szeretnének készülni.
A 3 szombati alkalomból álló intenzív felkészítő és gyakorló WorkShop+-on 100% mentori támogatás mellett gyakorolhatsz vagy épp készülhetsz fel Junior Java Backend fejlesztő vagy Vállalati full-stack szoftverfejlesztő képzésünk felvételijére.

Következő WorkShop alkalmak: 2023. február 4., február 11., február 18.

A 3 alkalmas WorkShop+ díja 30.000 Ft + Áfa / fő. Ha felvételt nyersz márciusban induló Junior Java Backend fejlesztő vagy Vállalati full-stack szoftverfejlesztő képzésünkre, a WorkShop+ nettó díját levonjuk a képzés árából. Az ár a frissítőket, harapnivalókat is tartalmazza.

Jelentkezési határidő: 2023. február 3. / 12:00

Manuális tesztelő képzés eseményei

A továbbiakban is minden eseményünket megtartjuk, ám online formátumban, így az otthon melegéből is betekintést nyerhetsz a PROGmasters működésébe. #maradjotthon