Nézz be hozzánk!

JAVA szoftverfejlesztő képzés eseményei

A továbbiakban is minden eseményünket megtartjuk, ám online formátumban, így az otthon melegéből is betekintést nyerhetsz a PROGmasters működésébe. #maradjotthon

FELKÉSZÍTŐ WORKSHOP+

A Felkészítő WorkShop+ egy 3 alkalmas intenzív képzés, ahol 100%-os mentori támogatás mellett készülhetsz fel programozó képzéseink felvételijére. 2022 május 28-án, június 4-én és június 11-én szombaton 10:00-17:00-ig tart, ebédszünet 12-től 13 óráig. Helyszíne a PROGmasters képzési helye: Budapest, Irányi u. 3. vagy online, a PROGmasters virtuális tantermében, Zoomon.

A 3 alkalmas Felkészítő WorkShop+ díja 30.000 Ft + Áfa / fő. Ha full-stack programozó képzésünkre nyersz felvételt, a WorkShop+ nettó díját levonjuk a képzés árából. Az ár a frissítőket, harapnivalókat is tartalmazza.

Jelentkezési határidő: 2022. május 27. / 12:00

PL/1 PROGRAMOZÓ KÉPZÉS NYÍLT NAP

Szívesen látunk a PROGmasters nyílt napon! Itt minden kérdésedre választ kapsz a Java full-stack programozó tanfolyammal kapcsolatban. Következő nyílt napunk szeptember 23 (csütörtök) 18:00.

Mi történik a nyílt napon?
Találkozhatsz a jelenlegi résztvevőkkel, bemutatjuk a PROGmasters képzési programját, a tananyag sokszínűségét, és személyesen is megismerhetsz bennünket. Kipróbáljuk a PROGmasters Jótékonysági Bank App-ját, koncentrációs készséget tesztelünk és egy mini-projekt keretében ízelítőt adunk, hogy milyen egy szoftverfejlesztési munka kicsiben. Reméljük, hogy sikerül közelebb hozni a szoftverfejlesztési szakmát és megmutatni annak szépségeit.

A nyílt nap ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Szívesen látunk a PROGmasters nyílt napján! Itt minden kérdésedre választ kapsz a Java+PL/1 programozó képzésünkkel kapcsolatban. Időpont: 2022. május 26. (csütörtök) 18:00.Helyszín: Személyesen (Budapest, V. kerület, Irányi u. 3., 3. emelet), vagy online, a PROGmasters virtuális tantermében, Zoomon.

Mi történik a nyílt napon?
Mindent megtudhatsz a várható álláslehetőségekről, emellett játszunk is egy kicsit – kipróbálhatod a PROGmasters egyik saját fejlesztésű applikációját. Találkozhatsz a mentorokkal, korábbi végzettjeinkkel, valamint partnercégünk, az Uniqa Raiffeisen Software Services Kft. képviselőivel is.

A nyílt nap ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Manuális tesztelő képzés eseményei

A továbbiakban is minden eseményünket megtartjuk, ám online formátumban, így az otthon melegéből is betekintést nyerhetsz a PROGmasters működésébe. #maradjotthon