Menő voltál informatikaórákon?
Képes vagy megírni egy egyszerű kódsort?
Már elkezdted egyszer, de abbahagytad?
Egyetemen is ezt tanultad, csak valamiért nem folytattad?

Bármelyik is igaz rád, kihozzuk belőled a legjobbat!

Ha kitartó és elszánt vagy, logikusan gondolkodsz, mindegy, milyen szintig jutottál el eddig.
Ha jobb életre, európai fizetésre, örömre és szabadságra vágysz, itt a helyed!

A képzésről

Nem nulláról indulunk

Olyanokkal lehetsz egy csoportban, akik már rendelkeznek programozási alaptudással a képzés kezdetekor, így tőlük is sokat tanulhatsz. Valós munkakörnyezetet teremtünk, ahol barátságos légkörben gyakorolhatsz életszerű feladatokon.
Sőt, játékos improvizációs technika segítségével képes leszel lámpaláz nélkül, magabiztosan szerepelni.
Ami nem csak azért jó, mert így majd felszabadultan tudsz mások előtt beszélni, de azért is, mert nem fogsz félni az óhatatlan hibázástól, Ez a képesség az alapja a hatékony, csapatban végzett  munkának.

Biztos tudás

Ezen a piacon nagyon sok iskola van.
Hogy miért minket válassz?
Mert Java ismereteid elmélyítése mellett sorra vesszük azokat az elemeket, amelyek egy komplex szoftver elkészítéséhez szükségesek. Nálunk megérted, hogyan működik az internet és benne a te Java-alkalmazásod, hogy hogyan kezelj irdatlan mennyiségű adatot és hogyan használd hatékonyan azt, amit más egyszer már megírt.
Nem felvágás: mivel aktívan foglalkozunk szoftverfejlesztéssel, továbbá nemzetközi tapasztalattal és jelentős oktatási háttérrel rendelkezünk, könnyebb átadnunk a tudásunkat.

Garantált állás

A PROGmasters azért dolgozik, hogy hallgatói a legjobb helyen kapjanak állást. Biztosan. Garantáljuk, hogy valamelyik partnercégünknél valóban izgalmas állás vár rád, magas kezdő-fizetéssel. Ha valamiért mégsem tudnál elhelyezkedni, a tandíj felét visszatérítjük.

Nem vagy biztos magadban?

Programoztál már, de úgy érzed, azért egy kis tudás-frissítés nem ártana? Összeállítottunk Neked egy játékos tananyagot, amelynek segítségével szintre hozhatod a tudásod! Regisztrálj a lenti linken minden kötelezettség nélkül és végezz el néhány gyakorlófeladatot
Ha pedig teljesen biztos vagy magadban, akkor jelentkezz a személyes felvételire önéletrajzod elküldésével a jelentkezes@progmasters.hu-ra.