SZOFTVERTESZTELŐ KÉPZÉS FELVÉTELI TUDNIVALÓK

Ahhoz, hogy bekerülhess a szeptemberben induló, munka mellett is végezhető szoftvertesztelő képzésre, fontos teljesítened a mindössze néhány lépésből álló felvételi folyamatunkat.

A felvételi folyamat a Moodle-ben, a PROGmasters e-learning felületén zajlik. Amennyiben még nem volt Moodle fiókod, a szoftvertesztelő képzésre való jelentkezésedet követően elkészítjük neked. Emailben elküldjük a felhasználónevedet, valamint generálunk számodra egy jelszót is. Ezeket az adatokat a Moodle belépési adatok tárggyal ellátott levelünkben találod.

A belépési adatokkal lépj be a https://kepzes.progmasters.hu/ oldalon és nyisd le a kurzusokat. Kattints a Szoftvertesztelő képzésre, majd azon belül a Szoftvertesztelő képzés felvételi feladatokra. Itt éred el a felvételi szakmai részének első feladatát (cipőbolt).

Megjegyzés: Ha korábban már regisztráltál a https://kepzes.progmasters.hu/ oldalon, akkor is kapni fogsz egy visszaigazoló emailt Moodle belépési adatok tárggyal, azonban ebben az esetben csak a felhasználóneved fog benne szerepelni és a korábban általad beállított jelszóval tudsz belépni.

Fontos látnunk, hogy milyen tesztelői képességekkel rendelkezel, ezért ha a cipőbolt tesztelésen elérted a szükséges pontszámot, ugyancsak a https://kepzes.progmasters.hu/ oldalon, a felvételi feladatokon belül megnyílik előtted egy tesztelői próbafeladat is. Ebben egy weboldalról kell úgynevezett tesztelői jegyzőkönyvet készítened.

Ezen kívül még egy nyelvi szintfelmérő és (amennyiben sikeresen teljesítetted az előző feladatokat) egy HR-beszélgetés vár rád.

Azt javasoljuk, kezdd el mielőbb megoldani a feladatokat, hogy biztos legyen a helyed!
Sikeres felkészülést kívánunk!

És ne felejts el jelentkezni a képzésre sem!