Pénzt keres, aki hibát keres.

Online tesztelő képzés

Kurzus indulás: 2021 tavasz

Ha jobb életre vágysz, ha érdekel a technológia és a különféle alkalmazások, ha szeretsz hibákat keresni és találni, akkor vált bátran karriert velünk!

Jelentkezz a PROGmasters új tesztelői képzésére, amit munka mellett is elvégezhetsz!

Képzésünkön 7 hét alatt megtanulhatsz egy új szakmát, majd fizetett, szakmai gyakorlat során mélyítheted el tudásodat és a végén garantáltan új helyen kezdhetsz dolgozni!

KEZDÉS: 2021 tavasz

Jelentkezz a PROGmasters online tesztelői képzésére, amit munka mellett is elvégezhetsz!

Képzésünkön 10 hét alatt megtanulhatsz egy új szakmát, és a végén segítünk neked új munkahelyet találni!

Kurzus indulás: 2021. tavasz

Miért nálunk?

A PROGmasters nemcsak úttörő az informatikai képzések között, de tesztelő képzésünkön Te is megtapasztalod majd a barátságos, támogató légkört és jó hangulatot  – nem rideg falak közé, hanem egy otthonos, családias közösségbe érkezel.

És még valami: a képzés után sem engedjük el a kezed, mindig, minden körülmény között segítjük végzettjeinket annak érdekében, hogy munkát találjanak. Ehhez a képzés után térítésmentesen biztosítjuk a “Karrier Plus” képzési modulunkat aminek keretein belül segítünk összerakni a CV-d, felkészítünk interjúkra, tartunk számodra próba interjút, bemutatunk a partner cégeinknek és érdeklődés esetén akár 5 partnerünknek is elküldjük a CV-det, hogy náluk azonnali munkát vagy fizetett szakmai gyakorlatot kapjál.

Nyílt nap / Test it!

Találkozz jelenlegi résztvevőkkel, hallgatsd meg végzetteink élménybeszámolóit, és ismerd meg mentorainkat. Itt minden kérdésedre választ kapsz szoftverfejlesztő képzésünkkel kapcsolatban.

Nézz be hozzánk NOVEMBER 10-ÉN 18 ÓRAKOR, online az otthonodból.

Kiből lehet jó tesztelő?

Belőled is, ha szeretsz programokat használni, figyelsz a részletekre és a mindennapokban is azon kapod magad, hogy zavarnak a ferdén lógó képek, az elírások, vagy a rendetlenség az asztalon. Előny, ha jól bírod a javítással járó monotonitást és empatikusan adsz visszajelzést. A képzésen pont annyira tanítunk meg a tesztelés mellett programozni, hogy az egyes tesztelési feladatokat automatizálni tudd.

Áraink

Utófinanszírozás

Állásgaranciával
550 000,- Ft + ÁFA
 • Fontos, hogy a képzés elvégzése után biztosan el tudj helyezkedni az új szakmádban? Fontos, hogy a legfelkészültebb oktatóktól, azonnal bevethető tudást kapj? Akkor jó helyen jársz.
 • A képzés díját  új fizetésedből is finanszírozhatod, részletekben. Mivel a képzés munka mellett végezhető és 100% állásgaranciát vállalunk, semmit sem kockáztatsz.*

Előfinanszírozás

Állásgarancia NÉLKÜL
980 000,- Ft + ÁFA
 • Fontos, hogy a legfelkészültebb oktatóktól, azonnal bevethető tudást kapj? Nálunk megkapod.
 • Ha nem szeretnél élni az állásgaranciánkkal, akkor ezt a finanszírozási formát neked találtuk ki. Ebben az esetben is van lehetőség személyreszabott részletfizetésre.

Szerződéskötést követően egy kisebb kezdőrészletet kell fizetned. A tandíj többi részét „meghitelezzük” neked, és csak a képzés elvégzése után kell törlesztened – 12 hónapig. (70.000 Ft + ÁFA + 12 x 40.000 Ft + ÁFA)

Tematika

1-7 hét:

Bevezetés

 • Számítógépes alapismeretek
 • Tesztelés szerepe és szükségessége a fejlesztési folyamatban

Tesztelési elvek, szoftver projekt

 • Projekt szerepek és a hozzá tartozó feladatok megismerése
 • Tesztelési alapelvek áttekintése
 • Fejlesztési módszertanok és modellek
 • Teszt típusok és azok csoportjai
 • Projekt munka tesztelés a gyakorlatban

Dokumentálási technikák

 • Fejlesztéshez kapcsolódó dokumentációk áttekintése
 • Projekt munka tesztelés a gyakorlatban

8-10 hét:

Tesztelési környezet

 • Alkalmazások működése OS (desktop, web)
 • Internet belső működése (hálózati ismeretek, http protokol, cookie-k)
 • JIRA, TRELLO, SoapUi, Jmeter, Postman
 • Hibakövető rendszerek megismerése
 • Tesztelés támogató alkalmazások áttekintése
 • Projekt munka tesztelés a gyakorlatban

SQL

 • Adatbázis kezelési alapismeretek
 • Projekt munka tesztelés a gyakorlatban

Prezentálási technikák bemutatása

 • Saját bemutatkozó anyag készítése

Karrier tanácsadás

 • CV guide

Gyakran ismételt kérdések

MIT KELL TUDNIA EGY SZOFTVERTESZTELŐNEK?

Először is kritikusnak kell lenned. Ha hibát találsz az hasznos, nem pedig káros a folyamatban. Ám azt építő módon, tisztán megfogalmazva kell elmondanod a fejlesztőnek. Ha úgy tetszik: kedvesen kell kritikát megfogalmaznod.

MENNYIT KERES EGY SZOFTVERTESZTELŐ?

A kezdő tesztelők fizetése megközelíti a kezdő fejlesztőkét. Itt is van lehetőséged feljebb és feljebb lépni, szorgalommal és tehetséggel 2-3 éven belül akár nettó 400-500 ezer forintot is hazavihetsz.

HOGY SEGÍTETEK ÚJ ÁLLÁST TALÁLNI?

A képzés során a szakmai tudás mellett a soft skillekre is nagy hangsúlyt fektetünk. Improvizációs technikákon keresztül segítjük kommunikációs készségeidet, valamint beszédtechnika és prezentációs tréningeken készítünk fel az IT világára. A képzés során segítünk az önéletrajz elkészítésében, és első tesztelői interjúdra is felkészítünk. A képzés végén pedig partnereinknek is közvetlenül elküldjük a CV-det.

MILYEN MUNKAKÖRBEN HELYEZKEDHETEK EL, HA ELVÉGZEM A KÉPZÉST?

A munkaerő-piacon manuális tesztelő, automatizált tesztelő, IT szervező (folyamatmenedzser), junior üzleti elemző (Junior business analyst), IT support, IT help-desk vagy akár később support vezető szerepkörökre is alkalmas leszel.

LESZ-E VIZSGA A KÉPZÉS VÉGÉN?

Igen, egy összetett szóbeli és írásbeli vizsgán kell bizonyítanod a tudásod a képzés végén. Ha elsőre nem sikerülne, lehetőséget biztosítunk pótvizsgára is.

MIRE VAN SZÜKSÉGEM HOGY ELKEZDHESSEM A TANFOLYAMOT? BIZTOSÍTOTOK VALAMILYEN FELSZERELÉST?

Elsősorban időre, valamint angol nyelv ismeretére, legalább olvasott szövegértés szinten, mivel van néhány segédanyagunk, melyek csak angol nyelven érhetőek el, illetve több partnercégünknél is ez elvárás, ezért ajánjuk hogy rendelkezz angol nyelvtudással, de nem alapkövetelmény. Valamilyen szövegszerkesztő szoftver felhasználói szintű ismerete is előnyös, de akinek ezen a téren hiányosságai vannak, azoknak segítünk a felzárkózásban. Jó kommunikációs készségre is szükséged lesz, és hogy szeress elrontani dolgokat. 🙂

Eszközök tekintetében laptopra, illetve stabil internetkapcsolatra, hogy elérd tananyagainkat, és részt tudj venni az online Kérdezz-Felelek alkalmakon.

HOL LESZ HELYILEG A KÉPZÉS?

A képzési alkalmak a megadott időpontokban a PROGmasters online tantermében, Zoomon tartjuk.

Felvételi folyamat

A jelentkezési űrlapunk kitöltése után el kell végezned IT alapozó kurzusunkat, amit regisztráció után érsz el. Amennyiben ott minden tesztelői szakmával kapcsolatos teszten minimum 70% elértél, lehetőség van időpontot foglalni egy felvételi elbeszélgetésre. Egy rövid online interjú során megismerjük egymást, és te is felteheted kérdéseidet. Ez után közösen döntünk a képzési szerződés aláírásáról.

A képzés menetéről

A tananyagok online formában elérhetőek, egyéni tempóban lehet feldolgozni, de fontos, hogy ez naponta meg kell történjen, mert minden tananyaghoz lesz élő Kérdezz-Felelek, amin fontos részt vegyél. Ha 1-2 alkalom kimarad, az nem probléma, ebben az esetben a kérdéseidet előre is elküldheted és a QA alkalmakról minden esetben videó készül amit visszanézhetsz.

Ajánlott egyéni tempójú tananyag feldolgozás:

10 héten keresztül minden munkanap kb. 3 óra. Összesen: kb. 150 óra

10 héten keresztül heti 5 x 1 óra mentor által vezetett, élő Kérdezz-Felelek. Összesen: 50 óra

Heti Kérdezz-Felelek időbeosztás

VÉGZETTEINK MONDTÁK

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.” B. Béla

Szoftverfejlesztő

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.” B. Béla

Szoftverfejlesztő

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.” B. Béla

Szoftverfejlesztő

Mentorok

Közel 10 éves tesztelői tapasztalatát hazai nagyvállalatoknál szerezte, banki és postai területen. A PROGmasters tesztelő képzésének szakmai vezetője és mentora 2019 óta.

Lelkesen térképezi fel vagy rontja el azokat az alkalmazásokat, amelyek a keze alá kerülnek.

Szabadidejében horgászni jár két kamasz fiával, valamint szívesen horgol amigurumikat.

Nyikos Márta

képzés vezető, senior manuális szoftvertesztelő

Előző szakmai karrieremet a vendéglátás területén kezdtem. Éltem és dolgoztam Olaszországban és a Balatonfelvidéken is.

A programozás többször rám talált, de sokáig egyáltalán nem mélyedtem bele. Végül az egyre jobban szeretett hobbimmá, majd szakmámmá érett.

Régóta szeretem az embereket támogatni, mentorálni. Kikapcsolódásként a vizek szerelmese vagyok, vitorlázom, úszom, vagy könyvet és szakmai cikkeket bújok.

Bakóczy Zoltán

fejlesztő mentor

15 éve dolgozik kommunikációs szakemberként. A Momentán Társulat képzésének elvégzése óta az improvizáció a nagy szerelme, elemeit a PROGmasters képzésébe is beépítette.
Egész pici kislánya mellett is részt vesz a képzés improvizációs és tréning alkalmain, kommunikációs gyakorlatokkal fejlesztve a résztvevők magabiztosságát, spontaneitását és a hatékony csapatmunkát.

Filep-Papp Nikolett

vezető kommunikációs mentor, alapító

Partnereink

VAN OLYAN ISMERŐSÖD, AKIT ÉRDEKELHET A LEHETŐSÉG?
OSZD MEG VELE AZ OLDALT!