IT Rendszerüzemeltetési Mentor

A PROGmastersnél nem csak a céljainkért érdemes dolgozni, de azért is, mert ez egy fiatalos, kreatív és barátságos munkahely. Erről most magad is meggyőződhetsz, ha csatlakozol hozzánk! Bővülő csapatunkba

IT Rendszerüzemeltetési Oktató/Mentor,

munkatársat keresünk akár távmunkában vagy részmunkaidős formában is.

A PROGmastersről

A PROGmasters egy IT oktató szakmai műhely, ahol fejlesztői és üzemeltetési feladatok is vannak. Legfontosabb célunk, hogy a felvett hallgatók mindannyian sikeresen végezzék el a képzést, sőt kivétel nélkül munkát is kapjanak a végén és hosszú távon megállják a helyüket a szakmában.

Mi lesz a feladatod?

Egy csapat wannabe IT üzemeltető tudásának pallérozása. Itt nem kérdés az elhivatottság, a motiváltság, nincs szükség extra ösztönzésre, itt minden résztvevőt ugyanaz a cél vezérel: elsajátítani az üzemeltetési szakma alapjait, és felkészülten érkezni az álláspiacra.
A Te dolgod, hogy szakmailag támogasd a tanulókat ennek a célnak az elérésében. Tőled magas szakmaiságot, lelkes oktatói szemléletet várunk, cserébe szabad kezet adunk a napi munkádban.

Miért jó nálunk mentornak lenni?

Mert mi egy vidám, összetartó csapat vagyunk, akik a napi feladatainkon túl szeretünk közös reggeliken vagy esti sörözéseken, csapatépítőkön, közös focizáson részt venni. Büszkék vagyunk arra, hogy közösen építjük a PROGmasterst, és hírünket erősbíti az a közel 200 végzettünk, aki már fejlesztőként, illetve tesztelőként dolgozik partnercégeinknél. Mentorként dolgozni felemelő és szórakoztató munka. Mialatt a szakmádat is gyakorolod, közben rengeteget tanulsz. Azokat várjuk, akik szeretnének egy ilyen színes munkakörben fejlődni.

Ki szerintünk a jó mentor?

Aki szereti a csapatmunkát, fontos számára a tudásmegosztás, aki jól gazdálkodik az idővel és az alábbi technológiákban otthonosan mozog:

  • hálózati ismeretek (TCP-IP, lan, DNS, DHCP, ethernet, router, switch, gateway)
  • cloud alapszolgáltatások (menedzsment, virtuális gépek, biztonsági mentések)
  • operációs rendszer ismeretek (linux, bash shell, jogosultságkezelés, szoftverek telepítése)
  • üzemeltetési ismeretek (naplózás, monitorozás, process-ek kezelése)
  • Microsoft Active Directory ismerete
  • SQL alapismeretek, adatbázis szerverek üzemeltetése

Fontos, hogy szeress emberekkel foglalkozni: hallgatóink lelkesek és motiváltak, de ahányan vannak annyifélék, ehhez pedig empátia és alkalmazkodási készség kell.
Szeress Te magad is tanulni! A felkészülés során a mentor maga is bővíti és frissíti ismereteit, hiszen itt mindig naprakész tudást kell átadni.

Érdekel?

Küldd el az önéletrajzod az alábbi címre és írd meg azt is, hogy miért izgalmas számodra ez a feladat, ezt követően pedig felhívunk Téged, hogy egyeztessük, hogyan tovább. Itt érsz el bennünket: munka@progmasters.hu