Full-stack marketing menedzser

Dolgozz velünk!

A PROGmasters Magyarország egyik vezető és dinamikusan fejlődő programozó-képző iskolája.
Célunk, hogy tanulóinknak a képzés elvégzése után megbecsült, képzett és jól fizetett programozóként biztos munkahelye, szabadabb és jobb élete legyen, itthon.

A PROGmastersnél nemcsak a céljainkért érdemes dolgozni, de azért is, mert ez egy fiatalos, kreatív és barátságos munkahely. Erről most magad is meggyőződhetsz, mert csapatunkba

Full-stack marketing menedzsert

keresünk.

Mi lesz a feladatod?

Elsősorban induló képzéseink sikeres feltöltése – online és offline marketing csatornák és szakmai alvállalkozók (PPC, PR, designer, SEO-szakemberek) segítségével.

Mit kell tudnod a munkához?

Fontos, hogy érts a digitális marketinghez, a performance alapú kampányok menedzseléséhez és jól tudj kapcsolatot tartani másokkal. Fontos, hogy legyen tapasztalatod a közösségi csatornák, hírlevelek, weboldalak, blog és egyéb marketing platformok kezelésében.

Mit kell tudnod rólunk?

A PROGmasters egy családias, ám évről-évre dinamikusan fejlődő szervezet. Iskolánk kapocs az informatika iránt érdeklődők és a digitális szektor munkáltatói között. Jelenleg szoftverfejlesztő (5 hónap) és manuális tesztelő (7 hét) képzést nyújtunk leginkább azoknak, akik szakmát váltanának vagy épp jelenlegi szakmájuk mellé keresnek biztos jövőt nyújtó tudást. Soft skill módszereinkkel felkészítjük őket arra is, hogy helyt tudjanak állni kiélezett helyzetekben. Szoftverfejlesztő képzésünkre előzetes programozói tudással rendelkezőket várunk, tesztelő képzésünkre pedig olyanokat, akikben megvan a hibakeresési képesség. Kiválasztási folyamatunk alapos, célunk, hogy csak a legrátermettebb jelölteket vegyük fel.

És végül: mit kell tudni rólad?

– legalább 3 éves, elsősorban digitális marketing területen szerzett tapasztalattal rendelkezel
– van tapasztalatod konverzió-orientált kampányokban
– kezeltél már (részben) önállóan rád bízott büdzsét, 
– aktív, pörgős személyiség vagy,
– maximalista vagy: fontos számodra, hogy a munkád tökéletes legyen

Ha jelentkeznél, akkor jársz a legjobban, ha erre az e-mail címre küldöd el magyar nyelvű önéletrajzodat: munka@progmasters.hu

Örülnénk, ha írnál pár sort arról, mi is érdekel ebben a munkában igazán.