Volt, jelenlegi és leendő képzettjeinktől jól tudjuk, hogy egy 4 hónapos intenzív programozó képzés elkezdése előtt az embernek sok mindent mérlegelnie kell. Általában a legfontosabb szempont a pénz, hiszen mindenki pénzből él és nem mindenki teheti meg, hogy félretegyen egy ilyen képzésre. A PROGmasters azonban igyekszik mindenkinek esélyt biztosítani arra, hogy megvalósíthassa álmát, és szoftverfejlesztőként új életet kezdjen jobb fizetésért.

Fizetési konstrukcióink a következőek:

Azoknak, akik előre szeretnek fizetni:
Egy összegű fizetés: 890.000 Ft + Áfa. Ennek első felét a szerződés aláírásakor, a másodikat a tanfolyam kezdetéig kell befizetned.

Azoknak, akik a részletfizetést választanák:
A tandíjat „meghitelezzük” neked, és csak az új fizetésedből kell törlesztened, 1,5 éven keresztül. Részletfizetés esetén tandíjunk: 950.000 Ft + Áfa.

Az ösztöndíjasoknak:
Ha ösztöndíjra pályázol ugyanazoknak a feltételeknek kell megfelelned, mint minden hallgatónknak, azonban a leendő munkaadód finanszírozza meg a képzésedet.
Az ösztöndíjjal vállalod, hogy a tanfolyam eredményes elvégzése után a finanszírozó cégnél dolgozol legalább 12 hónapig, és munkaviszonyod miattad nem szűnik meg.

Mind a teljes összegű, mind a részletfizetéses szerződésünk tartalmazza az
1 éves hűségidőt, vagyis azt, hogy beleegyezel, hogy mi helyezünk el téged a képzés után valamelyik partnercégünknél. Szakmai tapasztalatunk és hozzáértésünk garantálja, hogy Budapest legjobb szoftverfejlesztő cégei szívesen fogadják végzett diákjainkat.

A képzés árát részben a tandíj, részben partnercégeink fedezik. Így, ha nem tartasz igényt a segítségünkre, 300.000 Ft befizetésével képzésünk után szabadon megmérettetheted magad a munkaerőpiacon. Ám jó, ha tudod, hogy releváns szakmai tapasztalat és segítség nélkül nehéz boldogulni a piacon.

 

Új élet vár!

Magyarországon átlagosan bruttó 650.000 Ft és 1.200.000 Ft között keresnek a Java fejlesztők (Hays) ezt a szintet 1-2 év alatt elérheted. Nálunk a legjobb alapokat kapod hozzá.

A képzés elvégzése után junior programozóként kezdesz, minimum bruttó 350.000 Ft-os bérrel.

De ne feledd: végzettjeink közül van, aki 9 hónappal a elhelyezkedést követően ennek már a dupláját keresi, többen pedig friss végzettként bruttó 460.000 Ft-ot visznek haza, emellett persze cafeteriát és kiküldetési pénzt is kapnak.

Íme néhány példa, hogy volt diákjaink hol dolgoznak most.
Prezi, Accenture, Morgan Stanley, Sigma Technology, és több startup cég, mint az Automizy, WRD Labs Zrt.

 

 Belevágnál te is?

Ha még maradt kérdésed a Java full-stack szoftverfejlesztő tanfolyamunkkal kapcsolatban, keresd fel képzés aloldalunkat.